- 11 Şubat 2023
- 10.978
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.669
- 528
Ssn ise gidersen okuldan gelen bebeye kapıyı açmayacak kadar gaddar önüne bir tas çorba koymayacak kadar vicdansız mi bu anne baba ? Eve para getirirsen tatlı da olursun.Bilmiyorsunuz ne yaşadığımı. Onlar kötü demiyorum. Ama neler yaşadığımı ben bilirim
Yüce Allah nimetinden sual olunmaz. Evlat ateşiyle yanıp tutuşan ,ağlayarak uyuyan binlerce kadın erkek var rabbim onlara nasıp et. bunlar gibilerinin de soyunu kurut.Diğer çocuğunu da göndermek için gün sayıyor birde.
Çocuk bakmışmıs.
Annenin kaçtığı da ne malum ayrıca. Kadini tehditle falan bastırmış da olabilir.
Çocuğa yazıkya kim bilir nasıldır şimdi piskolojisi berbat olur 10 yaşında çoçuk bu kadar yükü kaldıramaz.Böyle berbat bir adamla hala nasıl duruyorsunki yani anlamak için daha ne yapması gerekiyor?İnan bir şey demek istemiyorum konu başka yere evrilmesin ama o kursların saatleri az çok biliyorum 10 yaşındaki bir çocuk için çok ağır hele anne yok baba bir çöp poşeti gibi başından atmış bir çocuk için. Bence en büyük istismardan biri de sevgiden mahrum bırakmak.
Devlet demiyoruz , baba anca kendisi intihar edip ölürse kızını verir, anne baba cehemmen hayatı yasatiyor, kreşe veremez, bakicinin adını anmiyoruz , çalışmayı aklımıza bile getiremiyoruz. Ayrilik için de fikir beyan etmiyorsun. BASKA ÇÖZÜMÜN YOKSA DA KENDİSİNE SABİR DİLEYİP İYİ TELKİNLERDE BULUNUYORSUN. ( Ha asla koca meraklisi demiyorsun çünkü ilk isteyene varmamis, bu adamı da nisanlandiktan sonra yüzünü görmeye başlamis)Onu bunu boşver .
Sen bu adamla illa evleneceğim diyorsan çocuğunu babasına ver o da olmuyorsa anneannesinde , babaannesinde bırak . Onlar da istemezse devlete ver .
Çünkü nişanlınızın zihniyeti berbat .
Evde dayak yiyip , Çocuğunun elinden alinmasini ordan da zorla bir yatılı okula vermesi gerekiyor.Çocuğa yazıkya kim bilir nasıldır şimdi piskolojisi berbat olur 10 yaşında çoçuk bu kadar yükü kaldıramaz.Böyle berbat bir adamla hala nasıl duruyorsunki yani anlamak için daha ne yapması gerekiyor?
Biliyorum oraların ne halt olduğunu. Allah rızası için devlet yazıp durmayın. Çocuğunuz var mı sizin?
Aynen ciddi bir olay olmazsa ayrılacak gibi görünmüyor olan yine çocuklara oluyor.Hiç bir erkek insanının çocugundan önemli olamaz olmamalı şişirmeyın artik böyle adamları.Evde dayak yiyip , Çocuğunun elinden alinmasini ordan da zorla bir yatılı okula vermesi gerekiyor.
Hani bazen uydurma hikayeler yaziliyor tepki ölçmek için biraz önce Allah im dedim ne olur uydurma olsun böyle bir çocuk olmamış olsun varsın sinir oldugumla kalayım.Aynen ciddi bir olay olmazsa ayrılacak gibi görünmüyor olan yine çocuklara oluyor.Hiç bir erkek insanının çocugundan önemli olamaz olmamalı şişirmeyın artik böyle adamları.
Uydurma konular yazanlar işsizlikte level kaçlar acaba anlamıyorum saçma sapan sorular konular.Gidip senarist falan olsunlar bari.Hani bazen uydurma hikayeler yaziliyor tepki ölçmek için biraz önce Allah im dedim ne olur uydurma olsun böyle bir çocuk olmamış olsun varsın sinir oldugumla kalayım.
6 yaşındaki çocuk ne yapabilir? Anne ve baba nasılsa öyle yetişir. Babası olacaksa kendi ayağını denk alsın da çocuk düzgün yetişsin.Ya evlenince uğraşmasın diye şimdiden talimat veriyor sanki. Hani sanki beni yorma ayağını denk alsın gibi...
O zaman bana müsadeDevlet demiyoruz , baba anca kendisi intihar edip ölürse kızını verir, anne baba cehemmen hayatı yasatiyor, kreşe veremez, bakicinin adını anmiyoruz , çalışmayı aklımıza bile getiremiyoruz. Ayrilik için de fikir beyan etmiyorsun. BASKA ÇÖZÜMÜN YOKSA DA KENDİSİNE SABİR DİLEYİP İYİ TELKİNLERDE BULUNUYORSUN. ( Ha asla koca meraklisi demiyorsun çünkü ilk isteyene varmamis, bu adamı da nisanlandiktan sonra yüzünü görmeye başlamis)
Başka öneri lütfen !VARSAA
evladınızla ilgili bunları söyleyen adam için önceliğiniz whatsup çevrimiçi durumu muMerhaba
Konu nişanlım. İlk başta başkasına çevrimiçi ise ben ağzımı açmadan ekran görüntüsü atıp şuna yazıyordum diyen adam şimdi kimle konuşuyorsun diye sorunca ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen bana güvenmiyor musun ben başka kadınlara mı gidiyorum niye soruyorsun diye kızıyor aşırı tepki veriyor. Ki başka kadın aklımın ucundan bile geçmiyor o an. Ama ben çarşıdayken eve gelene kadar burnumdan getirebiliyor.
Ben A desem o bırak B'yi Z anlıyor.
Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.
Sizce tablo nasıl görünüyor ordan bakınca?
anasın sen ana kendine gel! ay sinir oldum gece geceYa evlenince uğraşmasın diye şimdiden talimat veriyor sanki. Hani sanki beni yorma ayağını denk alsın gibi...
Gercekten neden bu adamla evleniccekniz,kalacak yeriniz mi yok,maddi problemleriniz mi var,neden 6 yaşındaki kızın için şimdiden böyle konusan birini baba olarak aynı evin içine koyacaksın,bu hikayede yanan yine çocuklar ,adam şimdi ne olduğunu açık açık belli etmiş,aslında sizde tabloyu görüyorsunuz ki buraya konu acmissinizMerhaba canım. Boşanalı 2 yıl oldu işte. Biri aracı oldu tanıştık bir hafta önce de nişan yaptık. Onun da iki çocuğu var 8 ve 10 yaşlarında
Ha bı de bu var,6 yaşındaki kızım için adam bunları söyleyecek ama ben whatsap çevrimiçi mi diye kafama takıcam,yazık vallahi yazık şu zavallı çocuklara,böyle aklı bı karış havada anne babalar yüzünden çocuklarin hayatı kayiyorevladınızla ilgili bunları söyleyen adam için önceliğiniz whatsup çevrimiçi durumu mu
Hazır bıkkınlık da gelmişken ve de yol yakınken nişan mişan atın gitsin diyorum. Aranızda iletişim, uyum yok hiç. Daha başlamadan çok toksik bir ilişkiniz var. Sorunlar buradayımmm evlenince katlanarak artarımmm diye bağırıyor. Üstelik kızınıza ve adamın çocuklarına da yazık. Hiç sağlıklı bir ortamda yaşayabileceklerine ihtimal vermiyorum. Evde kavga gürültü ile yaşamak zorunda kalacaklar muhtemelen. Ne o yaşlı teyzeler gibi şöyle yap böyle yap diye size dikte ediyor? Siz onun çocuğu musunuz? Daha iş resmiyete dökülmeden çocuğunuza karşı olan düşünceleri acayip sinir bozucu. Muhtemelen size de kızınıza da böyle duygusuz, ters ters, höt zöt davranır. Çok itici bir kişilik nişanlınız . Umarım eski nişanlı olur, unutursunuz gider. Yol yakınken dönün derim.Merhaba
Konu nişanlım. İlk başta başkasına çevrimiçi ise ben ağzımı açmadan ekran görüntüsü atıp şuna yazıyordum diyen adam şimdi kimle konuşuyorsun diye sorunca ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen bana güvenmiyor musun ben başka kadınlara mı gidiyorum niye soruyorsun diye kızıyor aşırı tepki veriyor. Ki başka kadın aklımın ucundan bile geçmiyor o an. Ama ben çarşıdayken eve gelene kadar burnumdan getirebiliyor.
Ben A desem o bırak B'yi Z anlıyor.
Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.
Sizce tablo nasıl görünüyor ordan bakınca?
Sen elalemin adamı ne zaman çevrimici bilmem ne diye bakacagina gir bi ise calista cocuguna bak. Yerse tabi. Kendi cocuklarini kurslarda buyuten adam senin kizina neler neler yapar kafasiz misiniz siz? Sizin kizinda gidicegi yer belli zorla başini kapatir zorla kursa gönderir sonra bi bakmissiniz kiziniz elinizden kaymis gitmis baskilar sonucu. Gerci sizin gibi kadinlarin cocuk umurlarinda olmaz bu yüzden illa evlenecekseniz cocugunuzu babasina verin yada bakacak başka birine en son çare devlete. Tırnaginin ucu kadar bile kizini düsünmüyosunuz.Koca derdine düşmüş olsam daha önce de birisiyle görüştüm. İstemeye geleceklerdi içime sinmedi vazgeçtim caydım.
Bu adam en başta çok inandırdı her şeyiyle. Nişandan sonra oldu bunlar. Şimdi şimdi gösteriyor yüzünü
Biliyorum oraların ne halt olduğunu. Allah rızası için devlet yazıp durmayın. Çocuğunuz var mı sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?