- 8 Mart 2018
- 381
- 89
- 28
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
Ayyy takmayın Allah aşkına. Evlenmeden önce duymuşlar da bık bık bık. O kadar ağır ithamlar olsaydı, kayınvalideniz de bunlara inanmış olsaydı zaten evlenemezdiniz herhalde. Sırf sizin açıklığınıza dem vuruyorlar. Fırsat vermeyin şunlara. Sizin huzursuz olduğunuzu, bozulduğunuzu gördükçe böyle böyle üstünüze gelecekler. Aaa öyle mi demişler, vay kim terbiyesizse O, Allah'ından bulsun deyip kestirip atmalıydınız.[/QUOTE
Eşim kapan demiyor baskı yok kesinlikle.ama onun da içine kurt düşüyordur eminim ne biliyo annemler acaba diyeBunu evlenmeden önce illaki konuşmuşsuzdur.
Eşiniz ne diyor .
Kapanmak öyle kolay bir kara değil . Kimsenın zoruyla olmaz.
Kizinin intikamini aliyo sadece. Takmayin ...Açık oldugumu kapanmayı falan inanın takmıyorum.ama tek konu kapandın açıksın degil belli ki. Ben de buna kızıyorum agır bişey var da söyleyemiyo sanki oğlu için gibi konusuyor ne kastediyo kv
En yakınlarınaza iftira atıyorlar bence hangi yakın akrabalarınız sizin için " bu gelini alıyorsunuz" diye laf eder ki. Eşinin tarafı demiş hatta dememişte olabilirler sırf laf onların ağzından çıkmamış gibi görünmek için sağa sola iftira atıyorlar gibi geldi.Evet haklısınız.şöyle anlatayım.görümcem ve kv bana diyor ki ; siz evlenmeden önce seninle ilgili çok sey söylediler bize ama biz agzımızı açıp bişey demedik.bende onlara ne söylediler kim diye sordugumda cok yakınların söyledi diyolar.ısrar edince senin açık biri oldugunu söylediler bize baskı yaptılar neden bu gelini alıyorsunuz gibisinden diyor.
Evet haklısınız.şöyle anlatayım.görümcem ve kv bana diyor ki ; siz evlenmeden önce seninle ilgili çok sey söylediler bize ama biz agzımızı açıp bişey demedik.bende onlara ne söylediler kim diye sordugumda cok yakınların söyledi diyolar.ısrar edince senin açık biri oldugunu söylediler bize baskı yaptılar neden bu gelini alıyorsunuz gibisinden diyor.
Düşündüğüm konu şu biz eşimle aynı yerde yaşadık çocukluktan beri.küçük bi yerdir burası.benimde ciddi olmasa da görüştüğüm oturup konustuğum insanlar oldu.bunu mu kastediyolar acaba eger böyleyse çok çirkin olacakEn yakınlarına iftira atıyorlar bence hangi yakın akrabanız sizin için " bu gelini alıyorsunuz" diye laf eder ki. Eşinin tarafı demiş hatta dememişti olabilirler sırf laf onların ağzından çıkmamış gibi görünmek için sağa sola iftira atıyorlar gibi geldi.
Niye takılıyorsunuz ki kim ne derse desin senin için önemli olan tek insan esin olmalı onun seni olduğun şekilde sevip sayması mutlu olman için en büyük neden. Gerisi sivrisinek vızıltısı olmalı boşverin ağzı olan konuşsun.
İçimi rahatlattınız sağolun.gocundugum konu şu kötü bişey değil biliyorum ama benim görüştüğüm kişiler oldu ciddi bir ilişki olmasa da ergenlik zamanları işte bilirsiniz.eşimle aynı yerde yaşadığımız için bunları mı demek istiyolar diye düşünüyorumİyi de olmuş bitmiş leyin kime ne faydası var anne? diyemediniz mi? Gocunacağınız bir durum yoksa takmayın. İnsanları çok gözünüzde büyüyorsunuz. O onu demiş vay bu bunu demiş. Açıkça namusunuza dil uzatılmadığı sürece, iftira atılmadığı sürece takmayın yahuuSize bunu böyle üstü kapalı söylemelerindeki amaç ne olabilir? Görsenize. Huzursuzluk. İnsan olan, "kızım senin için böyle dediler, kim olduğunu söyleyemem ama ben ağızlarının payını verdim" der...
Canım bence biraz bekle hiç tepki verme zaten sen tepkisiz kalınca ardı gelecektir misliyle böyle ihtimallerle olmaz ki eğer bu raddeye gelirse sende komple iletişimi kesip bir daha konuşmazsınız.Düşündüğüm konu şu biz eşimle aynı yerde yaşadık çocukluktan beri.küçük bi yerdir burası.benimde ciddi olmasa da görüştüğüm oturup konustuğum insanlar oldu.bunu mu kastediyolar acaba eger böyleyse çok çirkin olacak
Evet işte benim yüzüme böyle bişey derlerse önceden yasanan şeyler hakkında ben nasıl bi cevap vermeliyimSeni oltaya getirmeye çalışıyorlar sakın inanıp tedirgin olma kendinden emin ol ki diğer insanların senden şüphelenme olasılıkları kalmasın
Ha önceden yaptığın yanlışlar olabilir ama bunlr onları kesinlikle ilgilendirmez
Evet aaa olur mu o konuşabilir onlara göre.benim çekindigim tek konu eşime detay detay anlatmadım yüzeysel bi şekilde anlattım önceleri.ama cidden kötü bişey yok yani oturup konusmak öyle mesajlaşmak gibiCanım bence biraz bekle hiç tepki verme zaten sen tepkisiz kalınca ardı gelecektir misliyle böyle ihtimallerle olmaz ki eğer bu raddeye gelirse sende komple iletişimi kesip bir daha konuşmazsınız.
Ayrıca size laf eden insanların oğulları hiç mi kızlarla konuşmamış merak ettim.
Ben geçmişimden hiçbir şekilde utanç duymuyorum.Evet işte benim yüzüme böyle bişey derlerse önceden yasanan şeyler hakkında ben nasıl bi cevap vermeliyim
İçimi rahatlattınız sağolun.gocundugum konu şu kötü bişey değil biliyorum ama benim görüştüğüm kişiler oldu ciddi bir ilişki olmasa da ergenlik zamanları işte bilirsiniz.eşimle aynı yerde yaşadığımız için bunları mı demek istiyolar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?