Bu agır itham nedir?ne demek istiyor bunlar?yardımm

yaseminbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
381
89
28
Merhabalar.daha yeni konu açtım ama konular birbirine paralel diye sormak istedim.görümceyle kavga edip konuşmadığımızı anlatmıştım.şimdi bir de kv başladı.annesi ile kızı laf birlemiş gibi evlenmeden önce benim hakkımda çok sey söylemişler ama onlar agızlarını açmamış.ne dediler kim diyorum senin en yakınların diyo ikiside.biraz zorladım kv dedi ki senin açık biri olman falan dedi.açığım eşimin ailesi kapalı bir aile.benim de gelinliğim açıktı ama abartılı degil kesinlikle.şimdi benim kafama takılan kv ve görümce ne kastediyor?tek söyledikleri açık olmam mı?yoksa başka türlü mü?eşime söyledim annene soracaz ne demek istıyo diye.gidip sorucaz ama ben stres oldum kızlar yardım edin.

Bunu evlenmeden önce illaki konuşmuşsuzdur.
Eşiniz ne diyor .
Kapanmak öyle kolay bir kara değil . Kimsenın zoruyla olmaz.

Ayyy takmayın Allah aşkına. Evlenmeden önce duymuşlar da bık bık bık. O kadar ağır ithamlar olsaydı, kayınvalideniz de bunlara inanmış olsaydı zaten evlenemezdiniz herhalde. Sırf sizin açıklığınıza dem vuruyorlar. Fırsat vermeyin şunlara. Sizin huzursuz olduğunuzu, bozulduğunuzu gördükçe böyle böyle üstünüze gelecekler. Aaa öyle mi demişler, vay kim terbiyesizse O, Allah'ından bulsun deyip kestirip atmalıydınız.

Evet haklısınız.şöyle anlatayım.görümcem ve kv bana diyor ki ; siz evlenmeden önce seninle ilgili çok sey söylediler bize ama biz agzımızı açıp bişey demedik.bende onlara ne söylediler kim diye sordugumda cok yakınların söyledi diyolar.ısrar edince senin açık biri oldugunu söylediler bize baskı yaptılar neden bu gelini alıyorsunuz gibisinden diyor.

Açık oldugumu kapanmayı falan inanın takmıyorum.ama tek konu kapandın açıksın degil belli ki. Ben de buna kızıyorum agır bişey var da söyleyemiyo sanki oğlu için gibi konusuyor ne kastediyo kv

Evlenmeden once soyleseydiler size. Şimdi bir anlami yok. Ne kadar çirkef insanlar var yahu ...

En yakınlarınaza iftira atıyorlar bence hangi yakın akrabalarınız sizin için " bu gelini alıyorsunuz" diye laf eder ki. Eşinin tarafı demiş hatta dememişte olabilirler sırf laf onların ağzından çıkmamış gibi görünmek için sağa sola iftira atıyorlar gibi geldi.

Niye takılıyorsunuz ki kim ne derse desin senin için önemli olan tek insan eşin olmalı onun seni olduğun şekilde sevip sayması mutlu olman için en büyük neden. Gerisi sivrisinek vızıltısı olmalı boşverin ağzı olan konuşsun.

İyi de olmuş bitmiş leyin kime ne faydası var anne? diyemediniz mi? Gocunacağınız bir durum yoksa takmayın. İnsanları çok gözünüzde büyüyorsunuz. O onu demiş vay bu bunu demiş. Açıkça namusunuza dil uzatılmadığı sürece, iftira atılmadığı sürece takmayın yahuu Size bunu böyle üstü kapalı söylemelerindeki amaç ne olabilir? Görsenize. Huzursuzluk. İnsan olan, "kızım senin için böyle dediler, kim olduğunu söyleyemem ama ben ağızlarının payını verdim" der...

Düşündüğüm konu şu biz eşimle aynı yerde yaşadık çocukluktan beri.küçük bi yerdir burası.benimde ciddi olmasa da görüştüğüm oturup konustuğum insanlar oldu.bunu mu kastediyolar acaba eger böyleyse çok çirkin olacak

Seni oltaya getirmeye çalışıyorlar sakın inanıp tedirgin olma kendinden emin ol ki diğer insanların senden şüphelenme olasılıkları kalmasın
Ha önceden yaptığın yanlışlar olabilir ama bunlr onları kesinlikle ilgilendirmez

İçimi rahatlattınız sağolun.gocundugum konu şu kötü bişey değil biliyorum ama benim görüştüğüm kişiler oldu ciddi bir ilişki olmasa da ergenlik zamanları işte bilirsiniz.eşimle aynı yerde yaşadığımız için bunları mı demek istiyolar diye düşünüyorum

Canım bence biraz bekle hiç tepki verme zaten sen tepkisiz kalınca ardı gelecektir misliyle böyle ihtimallerle olmaz ki eğer bu raddeye gelirse sende komple iletişimi kesip bir daha konuşmazsınız.

Ayrıca size laf eden insanların oğulları hiç mi kızlarla konuşmamış merak ettim.

Evet işte benim yüzüme böyle bişey derlerse önceden yasanan şeyler hakkında ben nasıl bi cevap vermeliyim

Evet aaa olur mu o konuşabilir onlara göre.benim çekindigim tek konu eşime detay detay anlatmadım yüzeysel bi şekilde anlattım önceleri.ama cidden kötü bişey yok yani oturup konusmak öyle mesajlaşmak gibi

Evet işte benim yüzüme böyle bişey derlerse önceden yasanan şeyler hakkında ben nasıl bi cevap vermeliyim
Ben geçmişimden hiçbir şekilde utanç duymuyorum.
Duyduğunuz ya da size söylenen birşeyler varsa gerçekten ki sanmıyorum ama umrumda bile değil.
Ben evliliğimi temiz bir şekilde yaptım. Eşime temiz gittim. Bundan fazlası da sizi hiçbir şekilde ilgilendirmez. Siz benim namus bekçim değilsiniz.

Kimin bekarlıkta görüşmediği olmuştur ki Eşinizin sınırlarını aşacak bir şey yapmadıysanız gerginliğiniz boşuna. Yapmadığınız halde yaptı diyenler de olabilir. Eşiniz sözünüze güveniyorsa ne sorun olabilir ki? Mutluysanız böyle o dedi bu dedilerlerle yuvanızın huzurunu, tadını kaçırmak isteyenlere fırsat vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…