Bu agır itham nedir?ne demek istiyor bunlar?yardımm

Nerden cikardiniz bunu?
Simdi konu sahibi sizi de korkutmak istemem. Ama bana da size soylenenlerin aynisi soylendi soylemistim ama ardindan da bir yigin iftira altildi..
Eşlerin arası bozulmak istendiğinde gelin hanımı söz gelimi sokakta biriyle görmüş olurlar aman efendim söz nisan atmıştır veya bir akrabasıyla anılmıştır tabi evlenmeden önce. Ben çok gördüm gelinine iftira atan boşansınlar diye.

Bu açıklık kapalılık da niye millete dert oluyorsa herkesin kendi hayatı bu konuya kimseyi dahil etmeyin

Kapanın diye baskı yapıyolar işte. Umarım sırf onlar sussun diye ya da kendinizin iyi oldğunu kanıtlamak için istemediğiniz bişey yapmazsınız. Kapanacaksanız da istediğiniz için olur unarım...

Kapanın diye baskı yapıyolar işte. Umarım sırf onlar sussun diye ya da kendinizin iyi oldğunu kanıtlamak için istemediğiniz bişey yapmazsınız. Kapanacaksanız da istediğiniz için olur unarım...
Bugün konusmaya gittim ve oglunuz benimle evlenmeden kör değildi beni gördü dedim açık olmam konusunda cevreleri baskı yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…