Bu agır itham nedir?ne demek istiyor bunlar?yardımm

Duygularıma yenik düşüp eşime gidip sorucaz dedim.o da bana sen sakin ol ben senin yanında sorucam niye bunu söyleyip duruyosunuz dicem dedi.ben eşimi biliyorum bilerek evlendim dieyecek. Ben o anlara şahit olmak istiyorum yanlış mo düşündüm sizce?

Basta işler hiç öyle değildi açık olmam falan gözlerine görünmedi.ama önceki konumda anlattığım bohca olayından sonra bana yüz döndü bu aile böyle seyler söylemeye başladılar
Okudum şimdi
Siz fazla samimi olmuşsunuz o da kendinde karışma hakkını görmüş diye düşünüyorum
Ona ne gelecek kişilerden ona ne altınlardan
Bundan sonra yapmanız gereken tek şey mesafe
O kim ki size surat yapıyor haddini bilsin
Vicdan falan da yapmayın onlar kardeş barışır siz yine kötü olursunuz yarın bir gün
Ve eşinize de kötü birşey demeyin ailesiyle ilgili sessiz kalın ki sizi kötü bilmesin kendinizi anlatın yeter

Zaten açık olduğunuz ortada olan birşey başkasının demesiyle ne alakası var anlamadım sizinle tanıştıklarında gördükleri ve kabul ettikleri birşey yani bize şu söylemişti falan ne alaka başka da bir olay yok bu konu neden baştan açılmamış da evlenince açılıyor saçma değil mi anlamadım ben neden şimdi söylediklerini hem o konunuzdan neden devam etmediniz sizi eşiniz ilgilendirir başkaları değil

Arkadaşım bu kadar insan yanlış olanı gösterirken sen neden hep beni suçluyorsun?sanırım sen böyle bir sey yasamamıssın.görüşmek istemesem zaten görüşmem farklı konulara girmeye gerek yok

Yıllarım kk tecrübesi ile seni samimi bulmuyorum diyim

Ayrıca çoklukla hareket etmek zorunda mıyım herkes seni haklı bulsun diye mi açtın konuyu

milletin dediğini neden bu kadar takıyorsun
ne derlerse desinler

kvden ve görümcene bu konu umurumda değil deyip çenelerını kapatacaktın

sen bir de eşine anlatmıssın işin kötüsü eşin de soralım demiş

işiniz mi yok.

evliliğine karışmak için açık kapalı konusu ile üzerine geliyorlar. herkesin günahı sevabı kendine

Eşime ben ısrarla sorcam diyip durdum.sen nasıl istersen dedi başta.ama sonra ben ısrar edip gidelim dedim.bi anda çok sinirlendim yaaa

Eşime ben ısrarla sorcam diyip durdum.sen nasıl istersen dedi başta.ama sonra ben ısrar edip gidelim dedim.bi anda çok sinirlendim yaaa
neye sinirleniyorsun ki anlamadım
gülüp gececeksin ki daha cok sinir olsunlar
amacları bu zaten

aa bilmem ki ne demişler hiç duymadım der gecersın ya da iyi demişler dersin ya da ilgilenmıyorum dersin ya da susarsın

secenek çok

sanane kv den görümcen ondan onu duyduk bundan bunu duyduk dediyse senin için

Tahminim konu sahibi olayı namus meselesi haline getirecek suyu iyice bulandıracak ağır itham falan demesinden bunu çıkarıyorum
Israrla eşini olaya çekme çabası da anneyi de kardesi de tek seferde aradan cikarmak bana samimi gelmedi araya kan girmis gibi bu ne

evet konunun başlığına sonradan dikkat ettim ben de.
belki yaşı küçüktür ya da tecrübesizdir konu sahibi bilemedim :)
bu takmama kafasına erişmek için de baya bir yol almak gerekiyor :)

Zaten ortada bir namus meselesi var kıza iftira atıyorlar resmen farkında değil misiniz?
Ki gerçeklik payı olsa açıkça derler
Kendi eşi çeker çekmez bu sizi ilgilendirmez

Zaten ortada bir namus meselesi var kıza iftira atıyorlar resmen farkında değil misiniz?
Ki gerçeklik payı olsa açıkça derler
Kendi eşi çeker çekmez bu sizi ilgilendirmez

Ne demişler de iftira atmışlar?
Benim yorumumdan sanane senden alıntı mi yapmışım birşey mi sormuşum isine bak

AdAm_OLaCaK_KIZ yukarıda belirttiğim yerdeki iftiradan başka birşey değil.
Çok şey söylemişler ne demek? Bir düşünün
Yorumunuza yorum yapma hakkına sahibim valla istediğiniz kadar rahatsız olun kk da tecrübeli iseniz bunu biliyor olmanız gerek hanfendi

E almasalar mis.
Zorla b3ni alın beni alın mi dedin.
Ek olarak acıksan aciksin
Gözleri görmüyor mu?

Söyleyen görümce ve kv mi hayır
Nasıl iftira atmış oluyorlar

Asla kendinden taviz verme.
Milletin kayınvalidesi böyle bir durumda ağzının payını verirdi anne.
Sen vermedin mi ağzının payını de.
Sonuçta bende senin evladınim de topu ona at.

Onlara de ki bende sizin hakkinizda cok sey duydum sizin yakinlarinizdan hala da duyuyorum diyeceksin.
Onlar ancak bu dilden anlar.
Bu lafi soyle cekil kenara. Ama yuzyuze soyle. Olay buyurse ben oyle birsey demedim dersin.

Aynilarini bana yasatanlar oldu. Bende senin gibi bu laflarin aslini astarini arastirmaya giristim salak gibi.
Boyleleri leş valla. Yukarda sana verdigim akillarida boylelerinden aldim.
Sen yap bunu sonra cekil hayatinin tadina bak onlar dusunsun. Ya size aynilarini yaptiklari icin zaten olayi caktiginizi anlayip susacaklar yada kendi huzurlari bozulacak. Sonra onlar dusunsun.

Tovbe yarabbimmm yaa ne akillar veriyorum. Ama boylelerine anca boyle davranilir. Esini de karistirma. Birseyin oldugu yok nifak tohum ekme pesindeler iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…