- 8 Mart 2018
- 381
- 89
- 28
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
Duygularıma yenik düşüp eşime gidip sorucaz dedim.o da bana sen sakin ol ben senin yanında sorucam niye bunu söyleyip duruyosunuz dicem dedi.ben eşimi biliyorum bilerek evlendim dieyecek. Ben o anlara şahit olmak istiyorum yanlış mo düşündüm sizce?Bence hiç ayağına gidip konuşmayın.
Ben olsam diyeceğim şu "benim vicdanım da geçmişim de temiz. Herkes kendi içinin pisliğine baksın" derim.
Eşime de "aklında en ufak şüphe varsa git sor ama benden şüphelenen birinden direk boşanırım" derim.
Eşin arkanda olursa sana baskı kuramazlar..
Açık veya kapalı olmak kişinin tercihidir. Statü farkı değil. Bu bağnalarla aynı ortama girmem kim olursa olsun.
Görümce kim ki senin çeyiz için kimi istediğine, düğünde altınları kime emanet ettiğine karışıyor. Haddini bilsin..
Okudum şimdiBasta işler hiç öyle değildi açık olmam falan gözlerine görünmedi.ama önceki konumda anlattığım bohca olayından sonra bana yüz döndü bu aile böyle seyler söylemeye başladılar
Evet sanırım bunu kastediyolar.ama dediğim gibi ciddiye alıncak bişey değil kievlenmeden önce sevgili olayınız varmıydı
bence öyle birşey kastediyorlar
Arkadaşım bu kadar insan yanlış olanı gösterirken sen neden hep beni suçluyorsun?sanırım sen böyle bir sey yasamamıssın.görüşmek istemesem zaten görüşmem farklı konulara girmeye gerek yokTam da önceki konunda bunu yazmıştım beklediğimden erken oldu kv ile de görüşme
Arkadaşım bu kadar insan yanlış olanı gösterirken sen neden hep beni suçluyorsun?sanırım sen böyle bir sey yasamamıssın.görüşmek istemesem zaten görüşmem farklı konulara girmeye gerek yok
Eşime ben ısrarla sorcam diyip durdum.sen nasıl istersen dedi başta.ama sonra ben ısrar edip gidelim dedim.bi anda çok sinirlendim yaaamilletin dediğini neden bu kadar takıyorsun
ne derlerse desinler
kvden ve görümcene bu konu umurumda değil deyip çenelerını kapatacaktın
sen bir de eşine anlatmıssın işin kötüsü eşin de soralım demiş
işiniz mi yok.
neye sinirleniyorsun ki anlamadımEşime ben ısrarla sorcam diyip durdum.sen nasıl istersen dedi başta.ama sonra ben ısrar edip gidelim dedim.bi anda çok sinirlendim yaaa
neye sinirleniyorsun ki anlamadım
gülüp gececeksin ki daha cok sinir olsunlar
amacları bu zaten
aa bilmem ki ne demişler hiç duymadım der gecersın ya da iyi demişler dersin ya da ilgilenmıyorum dersin ya da susarsın
secenek çok
sanane kv den görümcen ondan onu duyduk bundan bunu duyduk dediyse senin için
evet konunun başlığına sonradan dikkat ettim ben de.Tahminim konu sahibi olayı namus meselesi haline getirecek suyu iyice bulandıracak ağır itham falan demesinden bunu çıkarıyorum
Israrla eşini olaya çekme çabası da anneyi de kardesi de tek seferde aradan cikarmak bana samimi gelmedi araya kan girmis gibi bu ne
Zaten ortada bir namus meselesi var kıza iftira atıyorlar resmen farkında değil misiniz?Tahminim konu sahibi olayı namus meselesi haline getirecek suyu iyice bulandıracak ağır itham falan demesinden bunu çıkarıyorum
Israrla eşini olaya çekme çabası da anneyi de kardesi de tek seferde aradan cikarmak bana samimi gelmedi araya kan girmis gibi bu ne
Zaten ortada bir namus meselesi var kıza iftira atıyorlar resmen farkında değil misiniz?
Ki gerçeklik payı olsa açıkça derler
Kendi eşi çeker çekmez bu sizi ilgilendirmez
Merhabalar.daha yeni konu açtım ama konular birbirine paralel diye sormak istedim.görümceyle kavga edip konuşmadığımızı anlatmıştım.şimdi bir de kv başladı.annesi ile kızı laf birlemiş gibi evlenmeden önce benim hakkımda çok sey söylemişler ama onlar agızlarını açmamış.ne dediler kim diyorum senin en yakınların diyo ikiside.biraz zorladım kv dedi ki senin açık biri olman falan dedi.açığım eşimin ailesi kapalı bir aile.benim de gelinliğim açıktı ama abartılı degil kesinlikle.şimdi benim kafama takılan kv ve görümce ne kastediyor?tek söyledikleri açık olmam mı?yoksa başka türlü mü?eşime söyledim annene soracaz ne demek istıyo diye.gidip sorucaz ama ben stres oldum kızlar yardım edin.
Evet haklısınız.şöyle anlatayım.görümcem ve kv bana diyor ki ; siz evlenmeden önce seninle ilgili çok sey söylediler bize ama biz agzımızı açıp bişey demedik.bende onlara ne söylediler kim diye sordugumda cok yakınların söyledi diyolar.ısrar edince senin açık biri oldugunu söylediler bize baskı yaptılar neden bu gelini alıyorsunuz gibisinden diyor.
AdAm_OLaCaK_KIZ yukarıda belirttiğim yerdeki iftiradan başka birşey değil.
Çok şey söylemişler ne demek? Bir düşünün
Yorumunuza yorum yapma hakkına sahibim valla istediğiniz kadar rahatsız olun kk da tecrübeli iseniz bunu biliyor olmanız gerek hanfendi
Asla kendinden taviz verme.Düşündüğüm konu şu biz eşimle aynı yerde yaşadık çocukluktan beri.küçük bi yerdir burası.benimde ciddi olmasa da görüştüğüm oturup konustuğum insanlar oldu.bunu mu kastediyolar acaba eger böyleyse çok çirkin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?