bu aile beni deli edecek....

Yine sen ve yine ben hiç bir şey anlamadım. Esra'nın merakında da anlamamıştık bizi paylamış, zekamızla alay etmiştin. Ama yine aynı yine aynı...

Allah allah kocan ile aranda şuan sorun varmı ?
Sana bu konuda baskı yapıyormu ?
Eğer hayırsa dert etme paşa gönlün bilsin onu ister konuş ister konuşma,
Birde yani görümce ile madem kavga ediyon eltine ne olmuş ne karışıyor ?üstüne küsüyor bırak küssün ya !
Haklıysanız her konuda ne özürü ,neden araya girip yaptırım uyulatıyor ki kv karışmasın...

şimdi sen kocanamı kızgınsın,kaynanamı,eltinemi ayyy şimdi çıldıracağım hiç bişey anlayamadım

Şu siteye Yaşadığım zor Günler'de keşke üye olsaymışım. Bayağı geç kalmışım. Halime şükredicem artık. Kaynana görümce koca hepsinden kurtuldum. Hiç değilse kafam rahat. O bunu dedi şu bunu dedi. Kimseye rahat yüzü yok bu Dünya'da. Anlatım Zayıf . Ama konu belli. Allah yardımcın olsun nediyim

Kocamla sorun yok sukur iyi gidiyoruz

Ne de n yazik hak etmisse iyi yapmis
Alemsin
Dayak yiyen birisin buna rağmen
Hak ettiyse iyi yapmış diyosun hala sıfatı 'kayınvalide' tanımasan da hani ben yapamıyorum kendi kaynanama yapanın eline sağlık diyosun çok ayıp
Eşinde sana hak ettin diye mi şiddet uyguladı buna mı inanıyorsun da şimdi bıraktı diyorsun sanki sigaradan bahseder gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…