• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu akşam işten eve gitti saat dörtten beri yazmadı …

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Arkadaşlar saat beş buçuktan beri watsapa girmedi işten çıkarken uyuyacağını dün gece çok geç uyuduğunu söyledi . Zaten uyku ile işi olan bir insan değil . Eve gitse bile bir iki saat uyur sonra uyanırdı . Bu kadar saat mümkün değil uyuması … sizce neden yazmamıştır . Tam üç kere aradım üstelik açılmadı bile telefon

Arkadaşlar saat beş buçuktan beri watsapa girmedi işten çıkarken uyuyacağını dün gece çok geç uyuduğunu söyledi . Zaten uyku ile işi olan bir insan değil . Eve gitse bile bir iki saat uyur sonra uyanırdı . Bu kadar saat mümkün değil uyuması … sizce neden yazmamıştır . Tam üç kere aradım üstelik açılmadı bile telefon
ölmüş olmasın? ya da kaçırılmış?

Ölmüştür 🙄

Napim

Yav adamın şeyinde degilsiniz diyoruz anlamıyorsunuz.
Birgün gerçekten birini sevdiginde size duymadığı saygıyı ( bence de haketmiyorsunuz saygiyi ) duyacağı birini bulduğunda komple engelleyecek sizi.
Adamın cani istemiyor, cevaplamıyor. Zaten yüz elli gün gelmese de, yazmasa da, aramalarınıza cevap vermese de, geliyorum dediğinde, kollarınızı açıp "gel bana gel bana" yapıyorsunuz. Sizi niye iplesin ki? Siz nasıl olsa hep oradasiniz.

Siz de biraz kaybolmak, kayıplara karışmak, ulaşılamamak isteseniz keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X