• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu akşam işten eve gitti saat dörtten beri yazmadı …

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar saat beş buçuktan beri watsapa girmedi işten çıkarken uyuyacağını dün gece çok geç uyuduğunu söyledi . Zaten uyku ile işi olan bir insan değil . Eve gitse bile bir iki saat uyur sonra uyanırdı . Bu kadar saat mümkün değil uyuması … sizce neden yazmamıştır . Tam üç kere aradım üstelik açılmadı bile telefon
Uyumuşdur

Sana bağlanmaktan korktuğu için cevap yazmıyor. Seviyor seni. Aldatacak hali yok. Hem zaten aldatıyorsa seviyor demek ki, sevmese ayrılır direkt. Kurt bakışlım, ömrüümmmm yaz bakalım bir de ona cevap verecek mi?
bu gece gördüğüm en doğru yorum.imzamı atıyorum altına :KK45:

Sana bağlanmaktan korktuğu için cevap yazmıyor. Seviyor seni. Aldatacak hali yok. Hem zaten aldatıyorsa seviyor demek ki, sevmese ayrılır direkt. Kurt bakışlım, ömrüümmmm yaz bakalım bir de ona cevap verecek mi?
Ben de aşkologa sorsun diye geçirmiştim içimden, aradığı cevaplar hep orda 🤣

Burası sizin günlüğünüz mü?
Sizi tanımak, önceden açtığınız her konuya vakıf olmak zorunda mıyız?
Neyin devamı bu şimdi?
Bence gerek yok yaa geçmişine bakmaya, güzel özetleyen üyeler var sağolsun , az buçuk konuya vakıf olabiliyoruz:))

Arkadaşımızın da canı sıkılmış, düzgün derdi yok işte bunlara sarıyor. Tek derdinin aşk olması ne güzel bir lüks 🤓

bir evlenseler de tüm sitece kurtulsak bu adamdan da konu sahibinden de.çok aminnnnn :KK45:
Heee amin amin o zaman,bugün başka bir hanım kızımız da sevgilisi günde neden beş altı defa aradığı halde neden mesaj yazmıyor diye sevgilisine aşk tılsımı yaptırmaktan felan bahsediyordu.Orada kalmışım biraz😀.

Heee amin amin o zaman,bugün başka bir hanım kızımız da sevgilisi günde neden beş altı defa aradığı halde neden mesaj yazmıyor diye sevgilisine aşk tılsımı yaptırmaktan felan bahsediyordu.Orada kalmışım biraz😀.
Evet ya cidden,ben de derdini seveyim tarzında birşeyler yazdım.İnşallah alınmamıştır.

Arkadaşlar saat beş buçuktan beri watsapa girmedi işten çıkarken uyuyacağını dün gece çok geç uyuduğunu söyledi . Zaten uyku ile işi olan bir insan değil . Eve gitse bile bir iki saat uyur sonra uyanırdı . Bu kadar saat mümkün değil uyuması … sizce neden yazmamıştır . Tam üç kere aradım üstelik açılmadı bile telefon
İnsanın zor bir günü yalnız kendine vakit ayırmak istediği olabilir. Adam uyuyacağım demiş demek ki kafasını dinlemek istiyor.

Bence gerek yok yaa geçmişine bakmaya, güzel özetleyen üyeler var sağolsun , az buçuk konuya vakıf olabiliyoruz:))

Arkadaşımızın da canı sıkılmış, düzgün derdi yok işte bunlara sarıyor. Tek derdinin aşk olması ne güzel bir lüks 🤓
Üye isimlerine pek dikkat etmem belki de daha önce okumuşumdur konularını ama bilemedim şimdi.
Belli ki pek sevilen (!) bir üye. Malzemesi bol konuları var:KK53::KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X