- 1 Haziran 2018
- 5.328
- 16.345
- 248
- Konu Sahibi zorunlualann
Zorunlucum hg .
Konunu bi yadırgadım özümseyemedim , başlığın cok kısa
Konunu bi yadırgadım özümseyemedim , başlığın cok kısa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlardan kaşlara geçmiştir ona da değişmiş gibi gelmiştir. adam başıma kalmasın diye ilişkiye girmiyor işini halledip gidiyorBu sefer nereni okşadı ek olarak?
Ar yu kola?Kim napcak onu be, parası yok, tonla borcu var, ç.kü de bozuk. İnstada yabancı kadınlara '' Hello, are you sex? '' yazmaktan vakti olmamıştır.
Adam bekar, öyle normal kadın tarafından tercih edilebilecek bi adam da değilEşinin numarası var mı? Bir arasanız öldü mü kaldı mı? Karısı biliyordur yani
Daha az dırdır eden modeli ise yüzüne bakmaz zorunlunun.Bedava yemek ve kadın bulmuştur. Bedavacı adam değil mi yine?
Beynini ajksdhahkfgafBu sefer nereni okşadı ek olarak?
Bir doktor olarak laaak diye söylenmez ki böyle de canımkldhJDHJKD
ALLAH'ım sana geliyore.
Biz nerden bilelim, ne olduğunu ?
Müneccim gibi mi duruyoruz oradan bakınca ?
Ölmüştür ondan yazmamıştır.
Başın sagolsun.
Adamin pipisi sorunlu. Oral falan da yapmiyor. Kendi ne ki "daha iyisini" bulsun? Katibin deyisiyle kim napsin onun "bozuk" çükünü.Körün duvari zorladigi gibi zorlama! Dunya senin etrafinda donmuyor. Adam senden daha guzelini daha iyisini bulmuş. Onla vakit gecirmiş o yuzden yazmiyoooo![]()
Kim napcak onu be, parası yok, tonla borcu var, ç.kü de bozuk. İnstada yabancı kadınlara '' Hello, are you sex? '' yazmaktan vakti olmamıştır.