- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
tanımıyor olmanıza özendimBurası sizin günlüğünüz mü?
Sizi tanımak, önceden açtığınız her konuya vakıf olmak zorunda mıyız?
Neyin devamı bu şimdi?
ölmüş olmasın? ya da kaçırılmış?Arkadaşlar saat beş buçuktan beri watsapa girmedi işten çıkarken uyuyacağını dün gece çok geç uyuduğunu söyledi . Zaten uyku ile işi olan bir insan değil . Eve gitse bile bir iki saat uyur sonra uyanırdı . Bu kadar saat mümkün değil uyuması … sizce neden yazmamıştır . Tam üç kere aradım üstelik açılmadı bile telefon
ÖlmüştürArkadaşlar saat beş buçuktan beri watsapa girmedi işten çıkarken uyuyacağını dün gece çok geç uyuduğunu söyledi . Zaten uyku ile işi olan bir insan değil . Eve gitse bile bir iki saat uyur sonra uyanırdı . Bu kadar saat mümkün değil uyuması … sizce neden yazmamıştır . Tam üç kere aradım üstelik açılmadı bile telefon
NapimArkadaşlar saat beş buçuktan beri watsapa girmedi işten çıkarken uyuyacağını dün gece çok geç uyuduğunu söyledi . Zaten uyku ile işi olan bir insan değil . Eve gitse bile bir iki saat uyur sonra uyanırdı . Bu kadar saat mümkün değil uyuması … sizce neden yazmamıştır . Tam üç kere aradım üstelik açılmadı bile telefon
Adamın cani istemiyor, cevaplamıyor. Zaten yüz elli gün gelmese de, yazmasa da, aramalarınıza cevap vermese de, geliyorum dediğinde, kollarınızı açıp "gel bana gel bana" yapıyorsunuz. Sizi niye iplesin ki? Siz nasıl olsa hep oradasiniz.Yav adamın şeyinde degilsiniz diyoruz anlamıyorsunuz.
Birgün gerçekten birini sevdiginde size duymadığı saygıyı ( bence de haketmiyorsunuz saygiyi ) duyacağı birini bulduğunda komple engelleyecek sizi.
sayfalarca yazılacak, zorunlualann -şanslıysak- 2-3 mesaj atar
HahaSana bağlanmaktan korktuğu için cevap yazmıyor. Seviyor seni. Aldatacak hali yok. Hem zaten aldatıyorsa seviyor demek ki, sevmese ayrılır direkt. Kurt bakışlım, ömrüümmmm yaz bakalım bir de ona cevap verecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?