bu aksamda benim derdim var :-(

ZSAEFMEAR

ZsAeFmEaR <3
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.288
43
363
38
Bugun boyle bir olay yasadim ...

Misafirlige gidiyorsunuz yemek yediniz cayinizi ictiniz oturmus sohbet ediyor veya tv bakiyordunuz aksama arabayla biri sizi almaya gelicek Ve ev sahibi "... Seni ne zaman almaya gelcek " diye soruyor siz olsaniz ne dusunur dunuz ?

Meraktan sormus olabilir, hemen alinmaya gerek yok. Gerci, ben son derece alingan bir insan olarak kesin alinirdim, ama neyse, hemen kotu dusunmemek lazim yine de. :)
Samimiyetinizin dozuna, o andaki muhabbetinizin haline de bakmak lazim. Cok guzel gecen bir misafirlikte sorulan bu soruyla, fazla muhabbet olmayan iki tarafi da bir yerden sonra sIkan bir misafirlikte sorulan bu soru anlam olarak cok farkedebilir mesela.

lafın geçtiği an da önemli belki bişey daha ikram edicek o yüzden sordu belki de sizden sıkıldı sordu.kim sordu merak ettim doğrusu

Misafirlige gidiyorsunuz yemek yediniz cayinizi ictiniz oturmus sohbet ediyor veya tv bakiyordunuz aksama arabayla biri sizi almaya gelicek Ve ev sahibi "... Seni ne zaman almaya gelcek " diye soruyor siz olsaniz ne dusunur dunuz ?

valla benimde başıma böyle bir olay geldi yazmıştım hatta arkadaşım zorla evine çağırdı yani zorla dediğim çok ısrar etti sonra eşine benim yanımda ablama bu akşam yemeğe gideceğiz oda birazdan gider dedi sanki çok meraklıyöışım gibi:27::27:

bende istenmediğim yerde durmam dedim çektim gittim ne yapayım:34::34:

Geç olmasın diye düşünmüştür belki, o saatte nasıl döneceksin diye merakından olabilir.
Bunda kırılacak bir şey yok, hadi diyelim ki gitmenizi ister bir manada söyledi.
Bundan sonra siz de gittiğiniz saate dikkat edersiniz, erkenden kalkmaya çalışırsınız.
Uykusu gelmiştir, olmaz mı olabilir.:9:

Yok birsey ikram edilmicekti Saat altiydi bir yerede gidilmez o saatde aslinda iyidirde aramiz benden SIKILMIS da olmamali bence yani :-(

Way meraklı melahat bak sen ???????
Derdı nede sormus o mu yemek ıcın cıkarıcaktıkı :56:

rahatsız olma, akraban olduğu için düşünmeden öylesine söylemiştir, ,inan bazan insanlar lafın nereye varacağını düşünmeden öylesine konuşur

valla benimde başıma böyle bir olay geldi yazmıştım hatta arkadaşım zorla evine çağırdı yani zorla dediğim çok ısrar etti sonra eşine benim yanımda ablama bu akşam yemeğe gideceğiz oda birazdan gider dedi sanki çok meraklıyöışım gibi:27::27:

bende istenmediğim yerde durmam dedim çektim gittim ne yapayım:34::34:

Iyi yapmissin da birdaha hayatda gitmezdim gitmem !

Geç olmasın diye düşünmüştür belki, o saatte nasıl döneceksin diye merakından olabilir.
Bunda kırılacak bir şey yok, hadi diyelim ki gitmenizi ister bir manada söyledi.
Bundan sonra siz de gittiğiniz saate dikkat edersiniz, erkenden kalkmaya çalışırsınız.
Uykusu gelmiştir, olmaz mı olabilir.:9:

Hic gitmem olur biter onlar bize gelince oturun niye gidiyorsunuz diyorum hep ay nasil gicik oldum kadina :-@

bence hemen alınganlık yapmayın .

o sırada bır sessızlık olustuysa muhabbet acılsın dıye sormustur

merak etmistir belki:44:

giderken erken vs dedimi hani biraz daha otur diye ?

bide davetlimi gittin ?

Son düzenleme:
belkide kimsenin sizi alamiyacagini düsünüp yatak hazirlamak ikramin dvmini getirmek icin sormusdur akrabanizin sizi herzaman
görecegini vede misafirligin sonunda öyle sizi kircak bir söz söyleyecegini sanmiyorum rahat olunuz ..

Back
X