- 21 Mart 2009
- 1.288
- 43
- 363
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun boyle bir olay yasadim ...
Misafirlige gidiyorsunuz yemek yediniz cayinizi ictiniz oturmus sohbet ediyor veya tv bakiyordunuz aksama arabayla biri sizi almaya gelicek Ve ev sahibi "... Seni ne zaman almaya gelcek " diye soruyor siz olsaniz ne dusunur dunuz ?
Bugun boyle bir olay yasadim ...
Misafirlige gidiyorsunuz yemek yediniz cayinizi ictiniz oturmus sohbet ediyor veya tv bakiyordunuz aksama arabayla biri sizi almaya gelicek Ve ev sahibi "... Seni ne zaman almaya gelcek " diye soruyor siz olsaniz ne dusunur dunuz ?
valla benimde başıma böyle bir olay geldi yazmıştım hatta arkadaşım zorla evine çağırdı yani zorla dediğim çok ısrar etti sonra eşine benim yanımda ablama bu akşam yemeğe gideceğiz oda birazdan gider dedi sanki çok meraklıyöışım gibi
bende istenmediğim yerde durmam dedim çektim gittim ne yapayım![]()
Geç olmasın diye düşünmüştür belki, o saatte nasıl döneceksin diye merakından olabilir.
Bunda kırılacak bir şey yok, hadi diyelim ki gitmenizi ister bir manada söyledi.
Bundan sonra siz de gittiğiniz saate dikkat edersiniz, erkenden kalkmaya çalışırsınız.
Uykusu gelmiştir, olmaz mı olabilir.![]()
rahatsız olma, akraban olduğu için düşünmeden öylesine söylemiştir, ,inan bazan insanlar lafın nereye varacağını düşünmeden öylesine konuşur
bence eğriye cekme
sadece meraktan sormustur![]()
Evet davetliydimmerak etmistir belki:44:
giderken erken vs dedimi hani biraz daha otur diye ?
bide davetlimi gittin ?
bence hemen alınganlık yapmayın .
o sırada bır sessızlık olustuysa muhabbet acılsın dıye sormustur