bu aksamda benim derdim var :-(

Evet davetliydim
Telefondaydi ben cikarken kal fln demedi

Ben cok alinganimdir öyle bir sorun var iste...

davetli degilsen isi vardir diyecektim e madem davet etmisse musait o zaman,
belki meraktan sormus olabilir ama giderkende otur dememis orasida biraz ilginc,
ben her misafirime israr ederim biraz daha oturun diye,
ama yinede meraktan sormustur diye dusunuyorum..

boş bulunmuştur, merak etmiştir diye düşündüm ben de.. hem de akrabanızmış, kırılmaya gerek yok. bir daha davet edip evine giderseniz daha kısa oturursunuz. yemeğe falan değil de, çaya kahveye kısa şeyler için evine gidersiniz. o zaman otur otur diye ısrar edip etmemesinden anlarsınız başka bir niyet olup olmadığını.

belkide kimsenin sizi alamiyacagini düsünüp yatak hazirlamak ikramin dvmini getirmek icin sormusdur akrabanizin sizi herzaman
görecegini vede misafirligin sonunda öyle sizi kircak bir söz söyleyecegini sanmiyorum rahat olunuz ..

Yok kalinacak bir durum yoktu..

davetli degilsen isi vardir diyecektim e madem davet etmisse musait o zaman,
belki meraktan sormus olabilir ama giderkende otur dememis orasida biraz ilginc,
ben her misafirime israr ederim biraz daha oturun diye,
ama yinede meraktan sormustur diye dusunuyorum..

Aklima geldi onun icin sorucagin :)

Yeterinc
e samimiyseniz keşke sorsanız bir kaç gün sonra böyle böyle demiştin ama falan diye

Nisanlima söyledim o sormus ben öyle sine sordum demis ama insan kovulmus gibi his ediyor kendini ben hayatda hic kimse sormam ne zaman gidiceksin Vs.diye bence her kim olursa olsun cok ayip

yarın pazartesi erken kalkıcaktır bir an önce yatmak istemiştir

Saat altida :-) her aradiginda gel gel diyordu bende gitdim ne bilim boyle birsey diycek

boş bulunmuştur, merak etmiştir diye düşündüm ben de.. hem de akrabanızmış, kırılmaya gerek yok. bir daha davet edip evine giderseniz daha kısa oturursunuz. yemeğe falan değil de, çaya kahveye kısa şeyler için evine gidersiniz. o zaman otur otur diye ısrar edip etmemesinden anlarsınız başka bir niyet olup olmadığını.

Ay gitmem bosver anlasin hatasini..

bugün olmussa pazar diye dir bütün hersey pazar gününe kaldigi icin panik yapip
düsünemedigi bir anda art niyet yokken sormusdur kovuyor gibi olsa davette olmazdi
diye düsünüyorum (:

ay nisanlin sormus simdi o kadin ister istemez nem kapmistir senden :1:
bidaha cagirmaz yemege :23:

Ben art niyet olduğunu düşünmüyorum ki zaten kendi davet etmiş. Siz alınganlık yapmışsınız bence...

bence öylesine sorulmuş bi soru,,,

hemen ters düşünme, belki erken gitmeni istemediğinden, hani ne zaman alacak derken, keşke biraz geç alsa, otursak kasdetmiştir..

aslında direk ona sorsaydın da rahatlasaydın ya :)

Bu sözde ki amacı sadece söyleyiş tarzından ve mimiklerinden anlayabilirsiniz.
Bana göre kötü bir anlamı yok.
Ama belki yakından görsem bende kötü düşünebilirm.
:25:

ya bence yanlış anlıyacak bı sey yok saka karısık deseydın gıdeyımmı dıye :D ama bence bu kadar alıngan olma ıstemeseydı senı evıne hıç cagırmazdı

Karşıdaki insanla ilişkinizin durumuna bağlı, sevdiğiniz bir insan mı, normalde patavatsız mı vs vs bunları göz önüne almak lazım.
Bazen insanlar soru sormak için meraktan da sorabiliyorlar :)
Alınmayın bence..

Tv izlediğinizi söylemişsiniz, belki de muhabbet açmak amaçlı aklına o soru gelmiştir..

Dert edip konu açılacak kadar büyük bi sorun değil, art niyetle söylediğine inanıyorsanız bile..

Değişik insanlar her yerde var..

belik sizin gidiş saatinize göre sonrası için bir şeyler planlıyordu; mesela markette indirimli bir ürün var onu almak gibi aklıma bu geldi yada bir yere uğrayacak yolunuzun üstündeyse beni de atabilir misiniz diyecek filan..

bence "bu akşamda benim derdim var" diye hayıflanılacak bi mevzu değil..
ne dertleri olanlar vaar..
gitmeni istemiş olsa bile,bir dahaki sefere ya sen gitmezsn oraya yada gideceksende çok geç kalmazsın

Şaka gibi fakat insan gerçekten etkileniyor. Lisede yakın olduğumuzu düşündüğüm bir arkadaşımın yanındayken yalnızca netten tanıştuğı ve hiç görmediği çocuğa msnden arkadaşım geldi gitse de konuşsak vs yazmıştı, çocuk da nerden çıktı o yaaaa yazması üzerine arkadaşım gülücükler atmıştı. Yazılanları görünce evden hiçbir sorun yokmuş gibi ayrılıp bir daha da gitmedim. Çok soğudum bir süre sonra da görüşmeyi kestim zaten. O yüzden anlayabiliyorum seni. Bir daha gitme bence :)

Back
X