Bu aldatilmak mi

Kocası anal seks istemezken anal seks isteyen bir kadını ilk kez gördüm bu sitede :KK53: ben yapardım dediğine göre yapmış olma ihtimalleri de yüksek yani bilemiyorum her türlü iğrenç durum kadın da anal seks yapamamaktan kudurmuş herhalde :KK48:

Bu konular kimseyle konusulmaz heleki arkadasinin karisiyla diyelimki baska bir sey olmadi.tekrar guvenebilecekmisiniz bir kadinla em ufak muhabbetinde kisku duymicakmisiniz.kocaniz bile degil sonucta sevgiliniz sallayin gitsin cok daha iyilerini bulursunuz

Bu konular kimseyle konusulmaz heleki arkadasinin karisiyla diyelimki baska bir sey olmadi.tekrar guvenebilecekmisiniz bir kadinla em ufak muhabbetinde kisku duymicakmisiniz.kocaniz bile degil sonucta sevgiliniz sallayin gitsin cok daha iyilerini bulursunuz
Doğru bütün soylenilenler doğru.Neyi dusunuyorsam hala

Dün çok sasirdigim bir şey oldu.Erkek arkadaşım acil konuşacağız diye beni evden çıkardı sessiz bi yere konusamaya götürdü.Konu erkek arkadaşımın uzak bi ilde askerlik arkadaşı vardı evliydi.Karısı çok sık sevgilimi arıyordu anormaldi engellemistim her yerden.Sonra bir gün o kadın engelli olduğu halde telefondan aramış engelli bile olsa bildirim düştüğü için erkek arkadaşım görünce aramis bi sorun mu var diye.Oda kocasıyla olan sorunlarından bahsetmiş.Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.Sonra çok pişman olmuş ben ne yapıyorum gibisinden bütün bagi koparmış yaklaşık 4 ay once.O günden beri asla konuşmadım her yerden ebgelledim diyor çok pişmanım diye dünden beri pesimde geziyor çok pişmanım 1 sans verirsen bi daha tövbe diyor suan da ondan midem bulanıyor ama kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum.Çok enteresan bi durum icindeyim.İdrak edemiyorum aldatilip aldatilmadigimi.İğrenç bi durum ama neden erkek arkadaşıma nefret duyamiyorum çözemiyorum.Yani ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmiyorum ben ne yaşıyorum lütfen yardımcı olun

Sizinle bile bu derece cinsel içerikli şeyleri konuşmayıp, " arkadaşının karısı " ile konuşuyorsa siz zaten aldatılmışsınız.. Ayrıca şu çok açık ki bugün yüzü kızarmadan konu cinselliğe gelmeden önce arkadaşından gizli onun karısıyla konuştuğu her muhabbet bana göre ayıptır eğer adamın haberi yoksa. Bugün bunu yapan yarın neler neler yapmaz. Bence ayrılın kendinizi şanslı bile görün evli değilsiniz ayağınıza dolanacak sorumluluklarınız çocuklarınız yok. Böyle bir insanla daha fazla devam edip kalitenizi düşürmeyin. Yanlış yanlıştır. Yarın sizi direkmen aldatıp sonra kabullendin beni böyle der, demedi demeyin.

Dün çok sasirdigim bir şey oldu.Erkek arkadaşım acil konuşacağız diye beni evden çıkardı sessiz bi yere konusamaya götürdü.Konu erkek arkadaşımın uzak bi ilde askerlik arkadaşı vardı evliydi.Karısı çok sık sevgilimi arıyordu anormaldi engellemistim her yerden.Sonra bir gün o kadın engelli olduğu halde telefondan aramış engelli bile olsa bildirim düştüğü için erkek arkadaşım görünce aramis bi sorun mu var diye.Oda kocasıyla olan sorunlarından bahsetmiş.Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.Sonra çok pişman olmuş ben ne yapıyorum gibisinden bütün bagi koparmış yaklaşık 4 ay once.O günden beri asla konuşmadım her yerden ebgelledim diyor çok pişmanım diye dünden beri pesimde geziyor çok pişmanım 1 sans verirsen bi daha tövbe diyor suan da ondan midem bulanıyor ama kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum.Çok enteresan bi durum icindeyim.İdrak edemiyorum aldatilip aldatilmadigimi.İğrenç bi durum ama neden erkek arkadaşıma nefret duyamiyorum çözemiyorum.Yani ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmiyorum ben ne yaşıyorum lütfen yardımcı olun
sizin sevgilinize ne kadının kocasıyla olan dertlerinden ? kadının başka arkadaşı mı yok da sizin sevgilinizi arayıp duruyor ? sevgiliniz de hiç çekinmemiş yani bu konuları konuşurken :işsiz:

Erkeklerin bu ters ilişki sevdasınıda hiç anlamıyorum. Hiçte inanasım gelmedi kendisine bu şekilde zarf atan birine meyil etmediğine.
Ayrıca erkek arkadaşınız tam bir ...... boşluğu siz doldurun artık. Arkadaşının eşiyle bu tarz muhabbetlere girmiş mi girmiş. Sonradan pişman olması onun nasıl bir karaktere sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bırakın sevgilim olmasını, arkadaşım bile olamaz!

Sizce normal mi..asker arkadaşının karısıyla cinsel içerikli konuşmalar yapacak bende aldatıldım mı acaba diyeceğim??
Herşey den önce o şahıs sapık zihniyetli,
Bu kadarı yeter mi sizce...

Arzular şelale olmus :olamaz:
Evli olanlari, yuvam yikilmasin diyenleri bir nebze anlıyorum da alti ustu sevgili bu ya, ustune kafa yormaya bile degmez.
Arkadasinin esiyle telefonda seks muhabbeti yapan insanimsiyla neden devam edesiniz ki? Askinizdan ölüyor musunuz?

sence o adam aldatıldımı bunun cevabı evetse sende aldatılmısaın ama ayrılmak için illaki aldatılmaya gerek yok arkadasının katısıyla böyle konusuyorsa konusmayı uzatıyorsa hayır gelirmi gelemz

En masumu ters ilişki ise geri kalan muhabbet ikisinin de hoşuna gitmiş ki konusmuslar...Bir de aklıma şu geldi ;erkek arkadaşiniz size ayak yapıyor olnasin;bakire olduğunuzu varsayarak söylüyorum :ben olsaydım yapardım diye! Planlı bir senaryo gibi geldi bana bu...nasılsa kadına da adama da birsey yapamayacağını farzedip size bunu yekten soyleyemeyecegi için bu oyunu tasarlamis olabilir. ..çok mu fesatim bilmem ama ilk aklına bu geldi benim. ..

sence o adam aldatıldımı bunun cevabı evetse sende aldatılmısaın ama ayrılmak için illaki aldatılmaya gerek yok arkadasının katısıyla böyle konusuyorsa konusmayı uzatıyorsa hayır gelirmi gelemz
Hiç böyle dusunmemistim.Doğru onun aldatildigina şüphe yok madalyonun öbür yuzude benim zaten..

Hayir askerlik biteli5 sene falan olmuş konuşmalar falan da yok ortada silmiş hepsini vicdan azabından kendi anlattı bunları artık tasiyamiyorum dedi

Valla zalacim vicdan azabı değildir o vahiy mi geldi de bi gece bunu sevgilime itiraf edeyim dedi. Kadin sana söylemekle tehdit etmiş olabilir. İçeriğini goremesende en son ne zaman konuşmuşlar kontrol ettin mi?

böyle ahlaksız biriyle sağlıklı bir ilişkin zaten olmaz derhal uzaklaş

Benden size tavsiye, eğer erkek arkadaşınız ortada bir aldatma olmadığını iddia ediyorsa, aynı dürüstlüğü kendi arkadaşına, yani kadının kocasına da göstersin bir zahmet. Bakalım o da anlayış gösterebilecek mi bu diyaloglara.

Back
X