Bu aldatilmak mi

Okuyunca ben sinirden napıcamı bilemedim. Bos bos "ben olsam yapardim" diye guya kendinide ovmekten ve bunlarin herkes icin normal oldugu mesajini vermis. Ne munasebet ne alaka hangi hakla ya. Bi haltlar yemis hissetmis sonunda pisman olmuski size soylemis. Ben olsam ayrilirdim ve yoluma bakardim. Zaten sevip sevmedigi gercekten bos bulunup bulunmadigi ortaya cikar ama adam dedigin girmez boyle konulara ya

Evli, üstelik arkadasi ile evli bir kadinla dertlesip cinsel anlamda muhabbet eden bir adamla yanyana durmak bir yana ayni cumle icinde bile gecmeyin mumkunse..

Evli, üstelik arkadasi ile evli bir kadinla dertlesip cinsel anlamda muhabbet eden bir adamla yanyana durmak bir yana ayni cumle icinde bile gecmeyin mumkunse..

sevgilinizin size böyle bir şeyi itiraf etmesinin sebebi, söylemediği daha büyük bir şeyi saklamak içindir diye düşündüm :/

Aldatmak tabiki hem de serefsizce. Arkadasinin karisi ona bak ben ne atesli hatunum ters iliski istiyorum diye yesil isik yakmis, o da bak ben senin kocan.gibi degilim isteklerine karsilik veririm diye yesil isik yakmis. Birlikte olup olmamalarinin onemi yok niyetlenmisler sonucta.

Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.

Ben bu kısma takıldım, neden açıkça ters ilişki üzerine basılmış?
Bence sizin ağzınızı yoklamak için bilhassa bu ayrıntı verilmiş, onu terk etmeyeceğinizden o kadar emin ki, anlatmakta beis görmemiş ve bu kısmı kendi bile uydurmuş olabilir. Sizin ters ilişki hakkında ne düşündüğünüzü "Bak, bunu isteyen, bundan zevk alan kadınlar var, teklif bile aldım" vurgusu ile öğrenmek, ilişkiniz içinde bu çeşit bir yaklaşıma yol yapmak.

İlişkiniz devam ederse, hazır olun ki bir gün size anal seks önerisi/ısrarı ile gelecek.

bence bu konuda bir anormallik yok...
evlilik problemlerini konusunca sıkıntı olmuyor da evlilikte cinsellik konuşulunca mı problem oluyor.

şöyleki bir çift arkadaşımız vardı, sorunlulardı.... oturduk hep beraber konuştuk, kendimizden örnekler verdik... onlar verdi... biz hatalarımızı gördük, onlar da aynı şekilde....

sonunda konu cinselliğe geldi, yatak paylaşımlarına... tabii ki pozisyonlardan değil ama sıklığından ya da evliliğe olan katkılarından, bazen zararlarından bahsettik...

bu kötü bir şey değil ki....

ayyy bu yorumu yaptım ama bir daha mı okusam acaba diye düşündüm yazdıklarınızı ... sonra üşendim valla...
kısacası konu cinsel problemler dahil herşeyi konuşmaları ise bence sorun yok..., ama sadece cinsellik varsa.... o zaman sakıncalı, stop :)

Sevgiler.
Siz ayri ayri degil oturup hep beraber konusmussunuz kotu niyetli biri olsa karisinin kocasinin yaninda konusmaz zaten bu farkli bi durum. Ha ben olsam sizin durumda da bi erkegin oldugu ortamda cinsel hayatimdan bahsetmem baskasinin bahsetmesinden de hoslanmam. Gerci ben kadinlarla da konusmam cok yakin bi kwc arkadasimla bazen esprilesiriz ama su adamla kadinin kurdugu muhabbeti ben kizkardesimle bile kurmam.

Siz ayri ayri degil oturup hep beraber konusmussunuz kotu niyetli biri olsa karisinin kocasinin yaninda konusmaz zaten bu farkli bi durum. Ha ben olsam sizin durumda da bi erkegin oldugu ortamda cinsel hayatimdan bahsetmem baskasinin bahsetmesinden de hoslanmam. Gerci ben kadinlarla da konusmam cok yakin bi kwc arkadasimla bazen esprilesiriz ama su adamla kadinin kurdugu muhabbeti ben kizkardesimle bile kurmam.

koskoca KK a bunaldım artık cinsellikten şeklinde konu açan ben....
ne diyeceğimi bilemedimmm... :)

türlü türlü kadınlar, türlü türlü hayatlar....
o yüzden çok renkliyiz galiba :)

sevgiler....

sevgiler....
koskaca kkda bunaldım cinsellikten diye konu açan siz. Ooo şeref duyduk onur duyduk tebriklerimi sunarım. Gerçekten çok işimize yaradı ilahi siz. Konuyla alakasını çözemedim alakaya maydanoz bu ne biçim lacivert.

aldatmamis bence ama bu adamdan bir cacik olmaz kadin ayri igrenc sevgiliniz dahada igrenc baskalariyla yatak muhabbeti nedir bugun yapardim diyen yarin yapar

Kocası anal seks istemezken anal seks isteyen bir kadını ilk kez gördüm bu sitede :KK53: ben yapardım dediğine göre yapmış olma ihtimalleri de yüksek yani bilemiyorum her türlü iğrenç durum kadın da anal seks yapamamaktan kudurmuş herhalde :KK48:
Yalandır o normali hamilelik riski almak istemediği için adam... Biraz da adam popo düşkünü olduğundan öyle istemiştir.. Yarın evlenince konu sahibindende ister anal kız olumsuz baktiginda olumlu cevap verene gidecek
.. Her türlü aldatacak bir insan.. En kötüsü yarın birgün analysis için bu kızı da zorlayabilir... Bu tipler her bulduğu deliğe yani

koskaca kkda bunaldım cinsellikten diye konu açan siz. Ooo şeref duyduk onur duyduk tebriklerimi sunarım. Gerçekten çok işimize yaradı ilahi siz. Konuyla alakasını çözemedim alakaya maydanoz bu ne biçim lacivert.

şeref ve onur duymanıza çok sevindim...tebrikleriniz için de çok teşekkür ederim.
işinize yaramasına da acayip sevindim...
belki neye karşılık böyle yazdığımı okursanız, alakaya maydonuzu bulursunuz...
yaaa... işte bu o biçim lacivert... mora çalandan :)

Birgaripinsan dedi:

sevgiler....
Burda bende acarim ne ismimi ne cismimi kimse bilmiyor :)) ama tanidigim gorustugum insanlardan cekinirim. Kendime ait seyleri belki cok yakinlarimla paylasirim ama ozellikle esimle ilgili olanlari anlatmam onun da mahremi sonucta. Evet yadirgamadim farkli karakterler farkli fikirler saygi duyarim. Sizin paylasimlariniz art niyetli degil sonucta. :))

Aynısını sen yapsaydın aldatma kabul ederdi. O yüzden sayılır...

"Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim, polemiğe girmeyelim" kalıplaşmış uyarımı yapayım sonra neden gittim demeyin.

Burda bende acarim ne ismimi ne cismimi kimse bilmiyor :)) ama tanidigim gorustugum insanlardan cekinirim. Kendime ait seyleri belki cok yakinlarimla paylasirim ama ozellikle esimle ilgili olanlari anlatmam onun da mahremi sonucta. Evet yadirgamadim farkli karakterler farkli fikirler saygi duyarim. Sizin paylasimlariniz art niyetli degil sonucta. :))

teşekkür ederim, anlayışınız için...

ben

yazarken, espri yapmıştım... burada tabii ki rumuzla geziniyor herkes...

ama yazımın son cümlesi.... renk renk muhabbeti... kendimi düşündüm, ben kardeşimle, arkadaşımla gayet rahat konuşabiliyorum bu konuları... ona dem vurmaktı... herkesin dünyaya bakış açısı farklı demek istememdi... bir an düşündüm de rengarenk olmamız hoşuma gitti bir an... düşünsenize herkes aynı olsa... ne kadar sıkıcı olurdu hayat :)

şeref ve onur duymanıza çok sevindim...tebrikleriniz için de çok teşekkür ederim.
işinize yaramasına da acayip sevindim...
belki neye karşılık böyle yazdığımı okursanız, alakaya maydonuzu bulursunuz...
yaaa... işte bu o biçim lacivert... mora çalandan :)

Birgaripinsan dedi:
baya bir mora çaldım kafi daha fazla morartmayin lütfen. Bende zaten birgaripinsana vermiş olduğunuz cevaba istinaden öyle dedim alakasız diye anlamayabilirsiniz saygı duyarım

Bence aylar önce yapılmış bi muhabbet ve kapatılmış bir konu olsa öyle vicdan yaptım falan diye sana anlatmazdı.işin içinde başka şeyler var bu muhabbetten öte şeyler yaşamış olabilirler kadının kocası öğrenmiş olabilir yada kadın musallat olmuştur bişey olmuştur olay patlat veripte sen başka türlü öğrenme diye ön hazırlık yapmış yarın öbür gün duyarsan şaşırma diye

Back
X