Bu aldatilmak mi

Bu buz daginin gorunen kismi. Anlatmadigi daha neler vardir kim bilir.
Ayrica anlatmasinin vicdanla alakali oldugunu da dusunmuyorum.
Buyuk ihtimal ortaya cikma ihtimali vardi o da en azindan bi kismini anlatayim kalanina da iftira derim dedi

Beş yıl önceki bir olay mı bu ? İnsan nasıl muhabbet ede ede buraya gelir şaşırtıcı askerden sonra da bu durum devam etmiş mi ? Bence bunu anlatacağı son kişi kız arkadaşı olmalı.Bu şekil bir samimiyet çok iğrenç. Konu bence de bununla sınırlı değildir. Onsuz da olabilir.

İğrenç ötesi bir konuşma ! Üstelik yakın arkadaşının karısı ile! Bu adama gerçekten güvenebilecek misin? En yakın arkadaşının karısı ile ters ilişkiye girme hayalleri kurmuş (kurmuş ki cevap vermiş!) bir adam! Karaktersiz , zerre güvenilmeyecek biri.

Üstelik sadece sevgilisin, yol ver gitsin

Bilmiyorum ama affediceksiniz. Nefret etmiyor olusunuz onu sevmenizden ve kendisi gelip anlattigindan. Siz gizli bi sekilde gorseydiniz eğer o zaman nefret etme olasılığınız yüksekti.

Bence ustten anlatmis size bunun anlatmadigi kisimlari da vardir yok bu nasil bi konusma ki cinsellige kadar gitmis

Dün çok sasirdigim bir şey oldu.Erkek arkadaşım acil konuşacağız diye beni evden çıkardı sessiz bi yere konusamaya götürdü.Konu erkek arkadaşımın uzak bi ilde askerlik arkadaşı vardı evliydi.Karısı çok sık sevgilimi arıyordu anormaldi engellemistim her yerden.Sonra bir gün o kadın engelli olduğu halde telefondan aramış engelli bile olsa bildirim düştüğü için erkek arkadaşım görünce aramis bi sorun mu var diye.Oda kocasıyla olan sorunlarından bahsetmiş.Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.Sonra çok pişman olmuş ben ne yapıyorum gibisinden bütün bagi koparmış yaklaşık 4 ay once.O günden beri asla konuşmadım her yerden ebgelledim diyor çok pişmanım diye dünden beri pesimde geziyor çok pişmanım 1 sans verirsen bi daha tövbe diyor suan da ondan midem bulanıyor ama kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum.Çok enteresan bi durum icindeyim.İdrak edemiyorum aldatilip aldatilmadigimi.İğrenç bi durum ama neden erkek arkadaşıma nefret duyamiyorum çözemiyorum.Yani ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmiyorum ben ne yaşıyorum lütfen yardımcı olun
Igrenc otesi bi muhabbet.bu muhabbete girmese devam edecekti belkide ne belli ki.siz yapsaydiniz sizi affedermiydi.bidaha olmiycanin garantisi var sanki.migdeniz alirsa devam edin...

İki yabancı nasıl olur da birbirlerine cinsel isteklerinden bahsedebilir, bu konuşma basıl oraya gelir hayret doğrusu. Yarın birgün arkadaşlarınız olacak, güvenebilecek misin? Ya da "kişi kendinden bilir işi" hesabı sana gram huzur vermeyecektir. Adam uzak mesafeden neler yapmış, fırsatını bulsa affetmez. Bence aldatmak iki boyutlu biri duygusal biri fiziksel, ikisine de teşebbüs etmiş. Asker arkadaşına da sana da duygusal olarak ihanet etmiş. Belki fiziksel olarak da aldattı. Bence aşırı aldatılmışsın.

Benden size tavsiye, eğer erkek arkadaşınız ortada bir aldatma olmadığını iddia ediyorsa, aynı dürüstlüğü kendi arkadaşına, yani kadının kocasına da göstersin bir zahmet. Bakalım o da anlayış gösterebilecek mi bu diyaloglara.
Evet seni affetmemi istiyorsan o adama herşeyi anlat dedim anlatmiyor

2 tane de çocuk annesi

o sizi bağlamaz. sizinle sevgili olan kadın değil..
o kadına kocan yapmıyorsa ben yaparım demeye getiren sevgiliniz.. her kendisine ilgi duyanla yola girmeye hazır olan sevgiliniz..üstelik kadının arkadaşının karısı olması bile önemli değil..

Son düzenleme:
Ben sevgilinizin hemen o an dank edip konuşmayı kestigini düşünmüyorum.
Cinsel içerik konuşacak kadar samimileşmişler, ve çok daha ilerisini konuşmuşlar ne demek ben olsam yaparım.

bence bu konuda bir anormallik yok...
evlilik problemlerini konusunca sıkıntı olmuyor da evlilikte cinsellik konuşulunca mı problem oluyor.

şöyleki bir çift arkadaşımız vardı, sorunlulardı.... oturduk hep beraber konuştuk, kendimizden örnekler verdik... onlar verdi... biz hatalarımızı gördük, onlar da aynı şekilde....

sonunda konu cinselliğe geldi, yatak paylaşımlarına... tabii ki pozisyonlardan değil ama sıklığından ya da evliliğe olan katkılarından, bazen zararlarından bahsettik...

bu kötü bir şey değil ki....

ayyy bu yorumu yaptım ama bir daha mı okusam acaba diye düşündüm yazdıklarınızı ... sonra üşendim valla...
kısacası konu cinsel problemler dahil herşeyi konuşmaları ise bence sorun yok..., ama sadece cinsellik varsa.... o zaman sakıncalı, stop :)

Sevgiler.

Askerlik arkadaşının karısıyla anal seks hakkında konuşan bir erkek.. bi de ben olsam yapardım demiş. Adım gibi eminim sanal seks yapmışlardır. Yoksa adam "ben olsam yapardım" demez. Daha ne kadar iğrenç olabilirdi, ayrılmanız için daha ne yapması lazım?

Şokta falansınız sanırım. Öbür türlü "nefret etmiyorum" diyişinizi anlamlandıramadım. Bahsettiğiniz hanım belli ki muhabbeti zaten o noktaya taşımış. Soruna bak eşim bana böyle böyle yapmıyor. Bu bence bir problem değil, ama diyelim ki öyle sizce eşinizin asker arkadaşıyla çözülecek bir problem mi? Sevgiliniz suçsuz dahi olsaydı, böyle bir oyuna düşmesi zekasında sorun olduğunu gösterir. Bu zeka seviyesiyle ilişki yaşamak ister misiniz bir daha düşünün.

Kaldı ki erkek arkadaşınız gayet de aldatmış sizi. Başka bir kadınla ilişkiye girmeyi kafasında kurmuş, şöyle yaparım böyle yaparım demiş kadına. Sorunuz bu bir aldatma mıydı, bence evet kesinlikle aldatma.

Ne olmuşta engellemiş bağlarını koparmış 4 aydır konuşmuyorum demiş arkadaşının karısına. Kısacası kuyruğu sıkışmış yemiş bir haltlar siz sormadan olay ortaya çıkmadan kendini temize çıkarmak istemiş.

Back
X