- 24 Ekim 2016
- 75
- 34
- 38
Midem bulanıyor resmen dünden beri hiç bir şey yiyemedimÇöp ...arkana bile bakma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midem bulanıyor resmen dünden beri hiç bir şey yiyemedimÇöp ...arkana bile bakma
Ah bacım ya, bu işin içinde başka iş olmasınHayir askerlik biteli5 sene falan olmuş konuşmalar falan da yok ortada silmiş hepsini vicdan azabından kendi anlattı bunları artık tasiyamiyorum dedi
Ben sadece 'ben olsam yapardım' cümlesiyle kaldığını düşünmüyorum bu işin. Ki öyle kalmış bile olsa bana göre bu aldatmadır, kadının başka arkadaşı kimsesi yok mu ki sorunlarını gidip kocasının arkadaşına anlatıyor? Hadi kadında iş yok onu anladık, sevgilin olacak insan konu oraya gelene kadar düşünememiş mi bir yanlış var bu işte diye. Hadi mideler de çok geniş olsun, arkadaşının karısıyla dertleşmek normal gelsin, bunu senden saklamış bir kere. Başından normal değilmiş yanlış olduğunu biliyormuş ki seninle zamanında paylaşmamış. Yani neresinden tutarsan elinde kalıyor.
Birşey hissetmemen de normal,sapsik58 arkadaşın dediği gibi, adam gelip bunu bana dürüstçe söyledi en azından düşüncesiyle çıkamıyorsun işin içinden. E o zaman adam öldürelim, sonra gelip diyelim ben şunu öldürdüm ama bir daha yapmam, bak sana da söylüyorum vicdanım el vermiyor diye sonra affedilelim. Olacak iş mi?
Ve sana bunca zaman anlatmayana kadar neredeymiş vicdanı? Suçlu olduğunu biliyor, o kadınla iletişim kurarken de biliyordu ama vicdanını bastırabildi. Şimdi sana anlatmasının tek nedeni yaptığı eylemden rahatsız olması değil, senin onu affetmen ve kendi vicdanını rahatlatabilmesi.
Bunları iyice düşünüp arkanı dön ve git derim ben. Zerre de üzülme o adamın arkasından.
Evet konu sahibi kafan karisik cunku " durust oldu ama.." dusuncesi kafani karman corman ediyor. Devamini anlatiyim benim hikayemin.
Ben affettim. Cunku durust olduya guya...
Sonra nemi oldu?
Baskasiyla sevgiliyken benle iliskiye baslayan bu adam kac kere benle sevgililik surecindeyken eski sevgilileriyle konstu.
Yani baskasiylayken bana geldi, ama benleykende geri eskiye gitti.
2 senemi verdim bu adama. Yine yine affett. Cunku beni seviyor eminim dedim.
Ailemi karsima aldim.
Sonunda ailesini elin diline dusuren bi kiz( ben).
Neyseki direkten dondum. Yine bin sukur diyorm. Su an 4 sene gecicek nerdeyse direkten donup son anda dogru yola yonelmeme. Ama arada sirada ' 2 senemi heba ettim, keske basta bitirseydim" demiyor degilim. Keske..diyorum.
Ne sandimki? Baskasiyla sevgiliyken bana yavsayan, bi saniye bos duramayan bi erkekle mutlu sona kavusucagimimi? Peh..
Çok geçmiş olsun canım.. Geç de olsa dönmüşsün ya ona şükretmek lazım. İnsanız bazen duygularımıza yenik düşüyoruz malesef
Senin için başkasını aldatan, başkası için de seni aldatır derler ya, ne doğru sözmüş meğer.
O başkasına bunu yaptı, bana şunu yapmaz diye düşünmemek lazım. İnsanın karakteri hayatına giren tek bir insanla belirlenmiyor malesef, herkese karşı nasıl davranıyor, ona göre ne yanlış ne doğru, prensipleri nedir neye inanır? Bunları düşünüp öyle devam ettirmek lazım birşeyleri..
Tamamen aynı fikirdeyim!!aldatılmışsınız, olayının iç yüzünün çok daha iğrenç oldugunu düşünenlerdenim.
büyük ihtimal kadınla restleştiler ve size söylemekle tehdit etti sevgilinizi.
o da traşlaya traşlaya özet halinde bu kadarını anlatmak zorunda kalmış gibi geldi.
4 kişi 2 erkek 2 kadın 2 çift oturup cinsellikten mi bahsettiniz? höh mü desem ne desem??
höh ne demek bilmiyorum... benim kelime hazinemde öyle bir kelime yok...
o yüzden ne demeniz gerektiği hususunda size yardımcı olamayacağım...
ancak... evet oturup konuştuk... ancak dikkatinizi çekerim cinsellikten değil yani pozisyondan, korunma yöntemlerinden değil.... cinselliğin ilişkilerin/ evliliğin üzerindeki etkilerinden bahsettik... çok da faydalı oldu... her 2 çift olarak kendimizi değerlendirdik..., yorumladık... hatta belki de başbaşa konuşamadığımız, kavgaya dönen konuları o ortamda daha sakin konuşma fırsatı yakaladık...
eşinin karşı çifte verdiği örnekte, ya da öneride bile kendine pay çıkartabilir insan...
He örneğin eğer bir zorlama olsaydı yani konu sahibi gibi, ben de derdim... beni bu konuda zorluyor, istemiyorum diye....
sizin yetişmiş olduğunuz çevrede bu konuşmalar size garip gelebilir, ya da yasaklı konu olarak....
(bu arada bizde tabii ki sürekli sohbet konusu yapmıyoruz bunu, evlilikleri bitmek üzere olan çok yakın çift arkadaşlarımızla yaptık bu sohbeti) (ve bu sohbet koskaca yapılan konuşmaların bir parçasıydı)
ancak bu tarz konuların ben konuşabilecek olduğunu düşünüyorum....
sevgiler.
Tabiki de aldatılmak bayaa bayaa niyeti bozmak hatta !Dün çok sasirdigim bir şey oldu.Erkek arkadaşım acil konuşacağız diye beni evden çıkardı sessiz bi yere konusamaya götürdü.Konu erkek arkadaşımın uzak bi ilde askerlik arkadaşı vardı evliydi.Karısı çok sık sevgilimi arıyordu anormaldi engellemistim her yerden.Sonra bir gün o kadın engelli olduğu halde telefondan aramış engelli bile olsa bildirim düştüğü için erkek arkadaşım görünce aramis bi sorun mu var diye.Oda kocasıyla olan sorunlarından bahsetmiş.Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.Sonra çok pişman olmuş ben ne yapıyorum gibisinden bütün bagi koparmış yaklaşık 4 ay once.O günden beri asla konuşmadım her yerden ebgelledim diyor çok pişmanım diye dünden beri pesimde geziyor çok pişmanım 1 sans verirsen bi daha tövbe diyor suan da ondan midem bulanıyor ama kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum.Çok enteresan bi durum icindeyim.İdrak edemiyorum aldatilip aldatilmadigimi.İğrenç bi durum ama neden erkek arkadaşıma nefret duyamiyorum çözemiyorum.Yani ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmiyorum ben ne yaşıyorum lütfen yardımcı olun
aynı tepkiyi verdim bu ne biçim zihniyet böyleBen olsam yapardım ne yaaa.
Resmen o yapmıyorsa ben varım demek bu öğğk.
İdrak etmene yardımcı olayım; aldatılmışsın.