Bu aldatilmak mi

Kadınla birbirlerinin cinsel tercihlerine kadar girmisler. Dertlesmek degil bu.
Bildiğin o yolun yolcusu ikiside. Kocam ters iliski yapmıyor ne demek elin adamına ya. Yüz bulmadığın ve birşeyler ummadığın birine afedersin kıcının deliğine kadar niye anlatırsın. Seninkininde niyeti bozuk ki direk ben yaparım diye dalmış hanzo. Kadın evli, üstüne üstük seninkinin askerlik arkadaşıyla evli . seninki duble karaktersiz yani
Yinede sen bilirsin..

İkisi de karaktersiz ama sevgilin tam pislik asker arkadaşının karısına bunu yapan ileri de senin arkadaşlarına da yapar. Şuna da eminim aralarında sanal seks kesinlikle olmuştur Ben yapardım demesinden anlaman gerekiyordu .
Ayrıca vicdan yapmamış sevgilin , olayların ortaya çıkmasından korkup işine geldiği kadar anlatmış sana.

Bu nasıl bir dertleşme tarzı anlayamadım, apaçık kadın iş atmış zaten o belli de, erkek arkadaşınızın hem engelleyip hem de çağrısına geri dönmesi anlamsız, valla hazır evli de değilsiniz sadece sevgilisiniz, bırakın yoluna gitsin

Hayir askerlik biteli5 sene falan olmuş konuşmalar falan da yok ortada silmiş hepsini vicdan azabından kendi anlattı bunları artık tasiyamiyorum dedi

vicdan azabı falan değil yalan
kesin kadın size anlatacağını söyledi bu adamcık da ondan önce davranayım diye böyle bir şey yaptı

E ne var muhabbet ona gelditse bilincsizce bi hareket, biraz temkinli dene bence, adam aldatcsk kadar adi olsa sana bunlari yapmaz

Hayır bence aldatmış bir nevi, bir kısmını anlatmış. Böylece hem kendi vicdanını rahatlatıyor hemde bir gün ortaya dökülürse ışte senin haberin var di demek için .yoksa kimse kalkıp 5 yıl önceki olayı gündeme getirmez .bence hemen bitirin ve arkanıza bakmayın. Not: belkide size iş atıyor sizden böyle bır beklentisi var bunu da böyle dile getiriyor bence her iki durumda kaçın

Son düzenleme:
E ne var muhabbet ona gelditse bilincsizce bi hareket, biraz temkinli dene bence, adam aldatcsk kadar adi olsa sana bunlari yapmaz

nasıl bilinçsizce konu oraya gelebilir yaa
siz esinizin arkadasına ben anal seks istiyirum ama kocam yapmıyor diyebilir misiniz o da size ben yaparım diyebilir mi günlük normal bir konusmada
adamları savunacagiz diye komik duruma dusuyorsunuz

Bence onların arasında uzaktan bile olsa bir şeyler yaşanıyordu ortaya çıkma ihtimaline binaen sana bunları anlattı. Bas tekmeyi 90ları görsün filelerde.

nasıl bilinçsizce konu oraya gelebilir yaa
siz esinizin arkadasına ben anal seks istiyirum ama kocam yapmıyor diyebilir misiniz o da size ben yaparım diyebilir mi günlük normal bir konusmada
adamları savunacagiz diye komik duruma dusuyorsunuz
Bilinçsizce sevişir de bunlar muhabbet oraya geldiyse. Suç isnat edemeyiz bilinç yok :D

Sadece konusmayla kalsa,ben napiyorum yaa ,diyip de engellemezdi birden bire.. sihirli.degnek mi degdi hayrola.. belki daha fazlasi olmustur. Ben napiyorum diyecek adam,bastan girmez o konulara.. keklemesin sizi. Brakin su basit varosu ya..

Dün çok sasirdigim bir şey oldu.Erkek arkadaşım acil konuşacağız diye beni evden çıkardı sessiz bi yere konusamaya götürdü.Konu erkek arkadaşımın uzak bi ilde askerlik arkadaşı vardı evliydi.Karısı çok sık sevgilimi arıyordu anormaldi engellemistim her yerden.Sonra bir gün o kadın engelli olduğu halde telefondan aramış engelli bile olsa bildirim düştüğü için erkek arkadaşım görünce aramis bi sorun mu var diye.Oda kocasıyla olan sorunlarından bahsetmiş.Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.Sonra çok pişman olmuş ben ne yapıyorum gibisinden bütün bagi koparmış yaklaşık 4 ay once.O günden beri asla konuşmadım her yerden ebgelledim diyor çok pişmanım diye dünden beri pesimde geziyor çok pişmanım 1 sans verirsen bi daha tövbe diyor suan da ondan midem bulanıyor ama kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum.Çok enteresan bi durum icindeyim.İdrak edemiyorum aldatilip aldatilmadigimi.İğrenç bi durum ama neden erkek arkadaşıma nefret duyamiyorum çözemiyorum.Yani ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmiyorum ben ne yaşıyorum lütfen yardımcı olun
Erkeğin tövbesine inanmam.
Evli kadına dediği zaten sorunken birde asker arkadaşının eşi. Yani insan arkadaşına yapmamalı. Nereden tutsan elinde kalır bu konu bi ömür unutamazsın her yüzüne baktığında.

Onu en iyi tanıyan sizsiniz gerçekten pişman mı bunuda bi gözden geçirin eğer eminseniz bi süre şans verin belki gerçekten pişmandır.

Ama sizin için geçmeyecek bunu bilin..

B
Dün çok sasirdigim bir şey oldu.Erkek arkadaşım acil konuşacağız diye beni evden çıkardı sessiz bi yere konusamaya götürdü.Konu erkek arkadaşımın uzak bi ilde askerlik arkadaşı vardı evliydi.Karısı çok sık sevgilimi arıyordu anormaldi engellemistim her yerden.Sonra bir gün o kadın engelli olduğu halde telefondan aramış engelli bile olsa bildirim düştüğü için erkek arkadaşım görünce aramis bi sorun mu var diye.Oda kocasıyla olan sorunlarından bahsetmiş.Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.Sonra çok pişman olmuş ben ne yapıyorum gibisinden bütün bagi koparmış yaklaşık 4 ay once.O günden beri asla konuşmadım her yerden ebgelledim diyor çok pişmanım diye dünden beri pesimde geziyor çok pişmanım 1 sans verirsen bi daha tövbe diyor suan da ondan midem bulanıyor ama kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum.Çok enteresan bi durum icindeyim.İdrak edemiyorum aldatilip aldatilmadigimi.İğrenç bi durum ama neden erkek arkadaşıma nefret duyamiyorum çözemiyorum.Yani ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmiyorum ben ne yaşıyorum lütfen yardımcı olun
Bugun askerlik arkadasinin karisiyla bu tur konusmalar yapan bir erkek yarin sizi cok kolayca aldatir emin olun. Uzak durun bu adilikten.

Midem bulandı aralarında ki muhabbetten. Kocam yapmıyor sen yap demiş kadın resmen. Arkadaşının karısı ile bu muhabbete giren bir adama güvenilmez

Askerlik arkadasinin karisiyla bunlari yapan bir dusun bakalim
Siz evlenince ne yapar?

bence bu konuda bir anormallik yok...
evlilik problemlerini konusunca sıkıntı olmuyor da evlilikte cinsellik konuşulunca mı problem oluyor.

şöyleki bir çift arkadaşımız vardı, sorunlulardı.... oturduk hep beraber konuştuk, kendimizden örnekler verdik... onlar verdi... biz hatalarımızı gördük, onlar da aynı şekilde....

sonunda konu cinselliğe geldi, yatak paylaşımlarına... tabii ki pozisyonlardan değil ama sıklığından ya da evliliğe olan katkılarından, bazen zararlarından bahsettik...

bu kötü bir şey değil ki....

ayyy bu yorumu yaptım ama bir daha mı okusam acaba diye düşündüm yazdıklarınızı ... sonra üşendim valla...
kısacası konu cinsel problemler dahil herşeyi konuşmaları ise bence sorun yok..., ama sadece cinsellik varsa.... o zaman sakıncalı, stop :)

Sevgiler.

4 kişi 2 erkek 2 kadın 2 çift oturup cinsellikten mi bahsettiniz? höh mü desem ne desem??

Evli kadin muhabbet ettiyse pek saglam bi karakteri yoktur bence ayril ama yine de sen bilirsin tabi

Adam resmen arkadaşının eşiyle birbirlerine yürümüşler. KesinLikle senin için oluru olmamalı .

Back
X