- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Evli bir bayan bekar bir erkek arkadaşıyla eşinden habersiz her gün konuşup mesajlaşırsa bu olay nasıl isimlendirilir?Ama konuşma içeriği normal. Bugün ne yaptın vs.Ya da işte gezilen gidilen yerlerin fotoğrafını gönderme falan gibi
Benzer bir konusu daha var. Ben de kendisi olduğunu düşünüyorum.O evli bayan sizsiniz galiba
Hayir değilim.Bu konu birkaç ay önceye dayanıyor. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Ve sonunda üzülecek gibi hissediyorumO evli bayan sizsiniz galiba
Evet daha doğrusu arkadaş WhatsApp grubumuz var.orada yazıyoruz genellikleYakın kız arkadaşıyla da her gün ne yaptığını konuşuyor mu bu kadın?
İsterse en yakın arkadaşım olsun bana ne mesela. Bu saatte size konu açacak kadar dert olması bana çok da arkadaşınızmış gibi gelmedi.Hayir değilim.Bu konu birkaç ay önceye dayanıyor. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Ve sonunda üzülecek gibi hissediyorum
Whatsapp grubu ayrı orda geyik dönüyordur zaten. Canın isteyince vaktin varsa katılırsın. Özel olarak birine yazmazsın yani.Evet daha doğrusu arkadaş WhatsApp grubumuz var.orada yazıyoruz genellikle
Bu saatte çocuk dolayısıyla İnternet kullanıyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Çok samimi olduğum.esini de severim saygı duyarım.ben size göre daha hassas olabilirim arkadaş konusundaİsterse en yakın arkadaşım olsun bana ne mesela. Bu saatte size konu açacak kadar dert olması bana çok da arkadaşınızmış gibi gelmedi.
Hiç o taraflı olmayın valla. Kabak başınıza patlar neyinize gerek. Aldatıyor evet.Bu saatte çocuk dolayısıyla İnternet kullanıyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Çok samimi olduğum.esini de severim saygı duyarım.ben size göre daha hassas olabilirim arkadaş konusunda
Aslında 5 kişilik bir bayan grubumuz ama geyik dönmüyor hiç.gercekten gün içinde yapılanlar konuşuluyor. Haftaici iş yerinde birlikteyiz. Haftada 2 gün akşamları ev yada kafede kahve içiyoruz. Gercekten gün içinde sürekli WhatsApp grubunu kullanıyoruz.ve hiç geyik yapmiyoruzWhatsapp grubu ayrı orda geyik dönüyordur zaten. Canın isteyince vaktin varsa katılırsın. Özel olarak birine yazmazsın yani.
Hepimizin var öyle grupları.
Bana masum gelmedi.
Eşine sorsun en iyisi
Çaktırmadan işte.onu da biliyorumHiç o taraflı olmayın valla. Kabak başınıza patlar neyinize gerek. Aldatıyor evet.
Bu hayatta bildiğim bişi var, o da hiçbir şeyin gizli kalmayacağı. Kocası yakında öğrenir. Öyle ya da böyle. Hiç unutmam burda bir konu vardı, kocasıyla sevgiliyken başka birisiyle görüşüyor üye. Sonra kocası seneler sonra öğrenip boşanmak istiyorduÇaktırmadan işte.onu da biliyorum
Az öncede dedim ya.Aylar öncesine dayanıyor. Hala aktif olarak devam ediyor. Arkadaşımın eşinin de katıldığı haftalık organizasyonlarimiz var.ve ben kendi adıma gönül rahatlığı arıyorum.6 ay öncede aynı konuyu açmışsınız. O zaman verilen cevapları beğenmeyip bugun yine actiginiza göre duymak istediğiniz şey nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?