Bu aldatma mi flört mü

Yazardım ama ban yerim.

Hayir değilim.Bu konu birkaç ay önceye dayanıyor. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Ve sonunda üzülecek gibi hissediyorum
İsterse en yakın arkadaşım olsun bana ne mesela. Bu saatte size konu açacak kadar dert olması bana çok da arkadaşınızmış gibi gelmedi.

İsterse en yakın arkadaşım olsun bana ne mesela. Bu saatte size konu açacak kadar dert olması bana çok da arkadaşınızmış gibi gelmedi.
Bu saatte çocuk dolayısıyla İnternet kullanıyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Çok samimi olduğum.esini de severim saygı duyarım.ben size göre daha hassas olabilirim arkadaş konusunda

Kim ne derse desin ben doğru bulmuyorum.
Adlandırmam bunu. Bunun adı şudur budur demem. Ama hoş değil. Kadın-erkek diye ayırmaktan ziyade "evli" ifadesi önemli burda.
İçerik abes olmayabilir,ama her gün her gün erkek arkadaşımla ne konuşayım mesela? Ya da eşim ne mana konuşsun? Gereksiz ve tehlikeli.

Bu saatte çocuk dolayısıyla İnternet kullanıyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Çok samimi olduğum.esini de severim saygı duyarım.ben size göre daha hassas olabilirim arkadaş konusunda
Hiç o taraflı olmayın valla. Kabak başınıza patlar neyinize gerek. Aldatıyor evet.

Whatsapp grubu ayrı orda geyik dönüyordur zaten. Canın isteyince vaktin varsa katılırsın. Özel olarak birine yazmazsın yani.
Hepimizin var öyle grupları.
Bana masum gelmedi.
Eşine sorsun en iyisi
Aslında 5 kişilik bir bayan grubumuz ama geyik dönmüyor hiç.gercekten gün içinde yapılanlar konuşuluyor. Haftaici iş yerinde birlikteyiz. Haftada 2 gün akşamları ev yada kafede kahve içiyoruz. Gercekten gün içinde sürekli WhatsApp grubunu kullanıyoruz.ve hiç geyik yapmiyoruz

Çaktırmadan işte.onu da biliyorum
Bu hayatta bildiğim bişi var, o da hiçbir şeyin gizli kalmayacağı. Kocası yakında öğrenir. Öyle ya da böyle. Hiç unutmam burda bir konu vardı, kocasıyla sevgiliyken başka birisiyle görüşüyor üye. Sonra kocası seneler sonra öğrenip boşanmak istiyordu

6 ay öncede aynı konuyu açmışsınız. O zaman verilen cevapları beğenmeyip bugun yine actiginiza göre duymak istediğiniz şey nedir?
Az öncede dedim ya.Aylar öncesine dayanıyor. Hala aktif olarak devam ediyor. Arkadaşımın eşinin de katıldığı haftalık organizasyonlarimiz var.ve ben kendi adıma gönül rahatlığı arıyorum.

Yok ya çok masum bir şey konuşmaya devam etsin aşkısı. Nolacak ki onla da konuşsun bunla da konuşsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…