Bu aldatma mi flört mü

Flört de bir aldatma değil midir ? Kendinizi kandırmayın. Gizli yapılan her eylem aldatmaktır.

Az öncede dedim ya.Aylar öncesine dayanıyor. Hala aktif olarak devam ediyor. Arkadaşımın eşinin de katıldığı haftalık organizasyonlarimiz var.ve ben kendi adıma gönül rahatlığı arıyorum.

Tamam bende diyorum ki aynı konuyu açmışsınız. Geçen sefer gönlünüzü rahatlatan olmadı mi,
bu sefer tamam konuş, pardon "arkadaşınız" konuşsun bu aldatma değildir diyen olursa mi gönlünüz rahatlayacak.

Yorumuma ek olarak, açtığınız baska bir konuda da sizin eve gelen bekar erkek aileniz tarafından kovulmuşmuşmuş..
Fake hesap değilse üye bekar erkeklerle kafayı bozmuş sanırım.

20+ yıllık erkek arkadaşlarım var, çok da yakın arkadaşlarım, hiçbiriyle her gün konuşmuyorum. Konuşsam da erkek arkadaşıma söylerim gizleyecek bir şey yok sonuçta yakın arkadaşlarım diye. Ortada söylenmeyen bir durum varsa ben bunun çok masum sadece arkadaşlık üzerine kurulu bir ilişki olduğunu düşünmem. Hele öyle her gün her gün fotolu konuşmalar falan pek normal arkadaşlarla olacak bir şey değil.

Birşey hissetmeden masumane konuşulması imkansız değil ama bayan arkadaş dururken tercih erkek arkadaştan yanaysa üzgünüm ama masum değildir genelde

Önceki iki konunuza baktım.

Kocasının yakın arkadaşıyla mesajlaşan arkadaşım vs diye açtığınız bu konunun aynısına ve sakin sessiz olan eşinizin arkadaşını evinize davet ettiğiniz olaylı konuya.

Nedense kocasının yakın arkadaşıyla masumca(!) mesajlaşıp flörtleşen sizsiniz gibi geldi. Aileniz o tokatları bir şeylerden rahatsız olarak atmış gibi geldi bir de.

Şayet ben çok arkadaş canlısı da olsam arkadaşım için 2 defa aynı konuyu açmazdım. Bir üyenin de dediği gibi ne duymayı bekliyorsunuz anlayamadım ?

Flört olunca aldatma olmuyor mu ?

Şimdi evli bayanın kocası aynısını yaptığında normal karşılaşırsa normaaal karşılamazsa anormal...
O mesajlaşmanın bir tık sonrası boynuzlama olur sanırım sorduğuna göre masumca değil

Onaylama alıp bunlar çok normal desteği ile ver coşkuyu yapacak heralde

kocasina yazismalari gosterebilecegini dusunuyorsa aldatma degildir, ama gosteremiyor ozellikle gizliyorsa aldatmadir.

Önceki konularınızda ''arkadaş''ınız eşinin arkadaşıyla konuşuyormuş. Böyle şeyler gizli kalmaz. Eşi elbet öğrenir bir gün.

Flört zaten aldatmadır. Valla ben de dost canlısıyim, kız arkadaşlarım da erkek arkadaşlarım da var ama hiç biriyle (kızlar da dahil) her gün mesajlaşmam. Eşim de iletişimde olduğum her arkadaşımı bilir, tanır, görüşmelerim hep açıktır, eşten gizli görüşmek ne münasebet.. Eşim de bir kız arkadaşıyla her gün benden gizli mesajlaşsa bu boşanma nedeni olur..

Yazan kişi neyi ne niyetle yazdığını çok iyi bilir... Aslında siz de biliyorsunuz da neyi amaçlıyorsunuz sorarak anlamadım. Kimse aptal değil, konuşmalarda ille müstehcen veya laubali bir şey olmasına gerek yok, evli bir kadının/adamın hemcinsi dışındaki biriyle zaruriyet olmaksızın kurduğu her iletişim çabası, ortamlardaki ekstra muhabbeti, göz teması aldatmadır. Bir olay olur iş yerinde, onun üzerine tartışılır/konuşulur vsvs bunlar ayrı meseleler. Ama gününün nasıl geçtiği filan, ne münasebet. Ha unutmadan bunu yapan bir kadın da kendini ne kadar masum görürse görsün, karşıdaki o bekar erkek kadından daha uyanık olduğu için farkında ve kadını ... gözüyle görmeye başlamıştır bilee

Evli olunca flört aldatmadan bağımsız bir kavram olmaktan çıkar zaten. Alt tarafı flört aldatmak yok diyemez kimse. Konu başlığınız çok saçma o yüzden. Ve flört mü degil mi bilmem ama bana göre yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…