- 27 Nisan 2012
- 15.645
- 18.748
- 498
- Konu Sahibi Pink_blue_
aldatmayı koy bir kenara da eşiniz izinsiz foto çekiyor bu sapıklık
önce bunun farkına varın lütfen
önce bunun farkına varın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam netten foto bulup paylasmamis arkadasiyla prenses :)Çok farklı örnek bu elma ile armut gibi
Örneğin Kıvanç Tatlıtuğ için yorum yapmak var bir de komşu yada işyerinden bir genç adamın fotoğrafını telefona indirip seninki hangisi demek ..ikincisi ahlaksızlık
Konu sahibi Adam yavs..k belki şimdi icraate geçemedi ama fırsat bulduğu an aldatacak kişilik için bu konuşma
Paranızı altinalirnizi alın
Ekkbaklava severük önceki takvimleri harikaydı
![]()
Aynen öyle işte iğrençAdam netten foto bulup paylasmamis arkadasiyla prenses :)
Adam aleni sekilde kendisiyle ayni masada oturmayan kadınları gozune kestirmis, foto cekmis oyle paylasmis arkadasiyla.
Prenses miyim gerçekten yiahhh eridim yaAdam netten foto bulup paylasmamis arkadasiyla prenses :)
Adam aleni sekilde kendisiyle ayni masada oturmayan kadınları gozune kestirmis, foto cekmis oyle paylasmis arkadasiyla.
Yani adam keske aldatsaydi da bu bir kisinin sorunu olsaydi, adam toplumsal bir mesele, toplumsal bir sorun.
Ya valla kendimi kibleyip yanlış anlamışım diye duzeltsinler istedim. Üstte de acikladim, arkadaşı göstermiş bu da ince olan diye cevap vermiş sandım. Yoksa bu sapıklığın açıklaması olamazÇok farklı örnek bu elma ile armut gibi
Örneğin Kıvanç Tatlıtuğ için yorum yapmak var bir de komşu yada işyerinden bir genç adamın fotoğrafını telefona indirip seninki hangisi demek ..ikincisi ahlaksızlık
Konu sahibi Adam yavs..k belki şimdi icraate geçemedi ama fırsat bulduğu an aldatacak kişilik için bu konuşma
Paranızı altinalirnizi alın
Ekkbaklava severük önceki takvimleri harikaydı
![]()
Keşke çekerken farketselerdi de çevredekilere dövdürtselerdiAllah göstermesin ya gerçekten sapıklık. Dışarıda ben bile fotoğraf çekerken 2 kere düşünüyorum rahatsız olan olur mu diye adam aleni sapıkça zihniyetle yapmış.
Adam dışarıda çekmiş dimi kızların fotoğrafını ekran fotosu alma değil eğer böyleyse ciddi sapıkAllah göstermesin ya gerçekten sapıklık. Dışarıda ben bile fotoğraf çekerken 2 kere düşünüyorum rahatsız olan olur mu diye adam aleni sapıkça zihniyetle yapmış. Bir de siz paranızı niye adama veriyorsunuz ki? Bana da toplu bir para gelmişti eşim elini bile sürmedi. Sürmemeli zaten de.
Kız takvimle ne alaka takvimdeki bayların kendi isteğiyle çekilmiş fotoğraflar benim fotoğrafımın izinsiz çekilmesi tam bir sapıklık büyük konuşmayım ama eşimin telefonunda böyle bir şey görsem boşanma sebebidir aldatmaktan önce ben bunu sorgularımKendi arsa ve sorsa çok laf derdim de arkadaşı geyik yapmış.
Daha bugün kkda biri seksi itfaiyeci takvimi paylaşmis bir sürü kadın yorum atmış, favorisini secmis. Sizin hesapla onları da kocaları evden kovsun, bu ne ahlaksizlik
Belki de öncesi var kadının haberi yok senden önce elim arkadaşımın eline bile değmedi karıcığım gibiKafadan boyle bir adama hic guvenmezdim. Gozu sonradan acilan daima tehlikelidir benim gozumde.
Ay kendimi alintilamaktan sıkıldımKız takvimle ne alaka takvimdeki bayların kendi isteğiyle çekilmiş fotoğraflar benim fotoğrafımın izinsiz çekilmesi tam bir sapıklık büyük konuşmayım ama eşimin telefonunda böyle bir şey görsem boşanma sebebidir aldatmaktan önce ben bunu sorgularım