Bu aldatmak degil mi?

Hayır madem kızla sadece arkadaş şöyle diyebilirdi kıza
Kız arkadasım yanlış anladı sen durumu izah etsen kız benden ayrılıyor onu kaybetmek istemiyorum rica etsem bunu yapar mısın?
Hani arkadaş ya ben olsam mesela aaa ne demek tabi çok üzüldüm
Ben açıklama yaparım derim
Yüzleştirsin yiyorsa
İstersen arıyım konusun dedi ama istemiyorum ben hic tanımadıgım biriyle iliskimi konusmak. Ayrıca yalan da soyleyebilir onu da gectim flörtlesilmis onlara gore aldatma olmayabilir

İstersen arıyım konusun dedi ama istemiyorum ben hic tanımadıgım biriyle iliskimi konusmak. Ayrıca yalan da soyleyebilir onu da gectim flörtlesilmis onlara gore aldatma olmayabilir
Bence konuşsaydın
Senin konuşmayacağını bildiği için bunu söylüyor
Keşke öyle demeseydin
Sizin fotolarınız falan varmıydı?
Yani adamın sevgilisi olduğu belli miydi?

Bence konuşsaydın
Senin konuşmayacağını bildiği için bunu söylüyor
Keşke öyle demeseydin
Sizin fotolarınız falan varmıydı?
Yani adamın sevgilisi olduğu belli miydi?
Evet vardı, kızı takipten cıkmıs simdi. Ben zaten karsılıklı bi sey oldugunu dusunmuyorum sadece bu adımların atılması bile cok kotu

Evet vardı, kızı takipten cıkmıs simdi. Ben zaten karsılıklı bi sey oldugunu dusunmuyorum sadece bu adımların atılması bile cok kotu
Ya karşılıklı cilveleşmişler işte
Yani bazı kadınlar için en ufak ilgi iltifat egolarını okşuyor
Bu tip kadın çok
Çevremde de var.adam kıza iki laf atıyor mutlu oluyorlar yani bilmiyorum çok zavallıca geliyor bana bunlar
Buda öyle bir kızdır
Duygusal birşey yoktur da işte iki iltifat iki tatlı söz hoşuna gidiyordur
Senin erkek arkadaşın da kız gel dese koşa koşa giderdi ama erkenden yakalandı
Gözü açılmış artık bu saatten sonra affedersen yine yapar
Aramızdaki o bağ o saflık bitmiş
Zor ama önüne bakman gerek artık

Ya karşılıklı cilveleşmişler işte
Yani bazı kadınlar için en ufak ilgi iltifat egolarını okşuyor
Bu tip kadın çok
Çevremde de var.adam kıza iki laf atıyor mutlu oluyorlar yani bilmiyorum çok zavallıca geliyor bana bunlar
Buda öyle bir kızdır
Duygusal birşey yoktur da işte iki iltifat iki tatlı söz hoşuna gidiyordur
Senin erkek arkadaşın da kız gel dese koşa koşa giderdi ama erkenden yakalandı
Gözü açılmış artık bu saatten sonra affedersen yine yapar
Aramızdaki o bağ o saflık bitmiş
Zor ama önüne bakman gerek artık
Evet butun iletisimimizi kestim zaten

Tamamen aralarındaki iliskiyle alakalı, 2 tane erkek arkadaşım var, onlar benim kardeşim, her türlü hitap ederiz birbirimize ve asla yanlış anlamayız

Bebeğim diyecek kadar yakın arkadaşı olsa siz bilmez miydiniz? Sanırım uzun bir ilişkiniz var. Açıkçası beni bebeğim demesinden ziyade mesajları okutmaması ve alelacele silmesi düşündürttü. Normal yakın dost iki arkadaş konuşma arasında bebeğim de diyebilir ama bu kadar yakınsa siz zaten bilmez miydiniz? Aynı şekilde kanki de demiş diyorsunuz ama insan ağız alışkanlığı yeri geliyor kocasına bile böyle diyor 😅 demek istediğim hitap şekilleri net veri olmayabilir. Amaa durum karşısında vermiş olduğu tepkiyi en iyi siz bilirsiniz belli ki bi şeyler saklıyor, belki fiziksel olarak da aldattı bunu bilemezsiniz. Açıkçası bana çok masumane gelmedi 🤷‍♀️

Uzun sureli bi iliskim vardı. Dun telefonunda bi kızla konusmalarını gordum. Kıza bebegim demis kız tatile gitmis ben de geliyim mi demis. Kanka da demis. Sordum bu ne diye arkadasım olarak goruyorum ben erkek arkadaslarıma da bebegim diyorum diyo. Ac goster o zaman konusmaları dedim acamam dedi once sen bana guvenmiyo musun bu kadar yıldan sonra dedi. Acıp gostermezsen guvenemiyorum artık dedim. Silmis konusmaları telasla baska yerlere cekerim diye. Bu aldatma sayılmaz mı illa fiziksel mi olması gerekiyo aldatmanın?
Aynı durumu bende yaşadım. Güvenme. Ayrılman senin için daha iyi olur.

Uzun sureli bi iliskim vardı. Dun telefonunda bi kızla konusmalarını gordum. Kıza bebegim demis kız tatile gitmis ben de geliyim mi demis. Kanka da demis. Sordum bu ne diye arkadasım olarak goruyorum ben erkek arkadaslarıma da bebegim diyorum diyo. Ac goster o zaman konusmaları dedim acamam dedi once sen bana guvenmiyo musun bu kadar yıldan sonra dedi. Acıp gostermezsen guvenemiyorum artık dedim. Silmis konusmaları telasla baska yerlere cekerim diye. Bu aldatma sayılmaz mı illa fiziksel mi olması gerekiyo aldatmanın?
Gerçekten arkadaşı olabilir ama telaşla mesaj silmesi sadece arkadaş olmadığını gösteriyor. Aldatmaya girer.

Bazı insanlar bu tarz hitaplarla konuşabiliyor karşı cins dostlarıyla. Benim dost konusunda sınırlarım çok keskindir, bu tarz hitapları kullanmam, kullanan bir sevgilim olsa rahatsız da olurum açıkçası. Ama en çok dikkatimi çeken "ben de geleyim mi?" diye sorması oldu. Bunu düşünüp dile getirmiş olması bile hoş değil.

Fiziksel olmadığını nereden biliyorsunuz 🤔

Back
X