2 senelik evliligimizin basinda karsi cinsten yakin arkadaslarimiz olmamasinin dogru oldugunu dusunduk, hatta o dusundu ve biz guya bu insanlari hayatimizdan uzaklastirmistik. dun ogrendim ki esim yakin arkadasi olan bi kizla 2 defa (soyledigine gore) bulusmus ve ayda bir mesajlasmislar. bana aralarinda hicbirsey olmadigina ve benden saklmasinin aslinda nedenide olmadigina, pimpiriklenmemem ve hic durumu yokken sorun cikarmamam icin soylememis. aldatilmak esinin arkasindan is cevirmek olmuyor mu? ben nasil guvenebilirim artik? numarasini degistrdi ve kisin detaylarini, yaninda da benim yanlis anlayabilecegim olma ihtimali butun kizlarin detaylarini kendiliginden sildi, bana kimse lazim degil sensin dedi, bu adam bana hareketlerinde o kadar iyiyken ve gorunurde en iyi esken, benim ic sesim neden habire bosan diye bagriyor? telefonundan mesaj loglarini bi firmaya verdim bekliyorum, kizdaki mesajlari gormek icin, sadece arkadas olsalarda bunu mesajda gorsem yine yanlis degil mi bu, bosanilicak kadar buyuk mu, ben mi buyutuyorum?