• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu aldatmak mi?

Ben olsam ayrılırdım. Resmen eski sevgilisiyle buluşuyor gibi bir şey. Arkadan iş çeviriyor. Bununla birlikte senin karşı cinsten kimseyle konuşmamanı istiyor. Her erkeği kendisi gibi artniyetli sanmış.
Adam eski sevgilisiyle yada opustugu kizla her neyse gizli gizli gorusuyor aldatma mi diye kararsiz kalmak fazla saflik olur :/

Ben olsam ayrılırdım. Resmen eski sevgilisiyle buluşuyor gibi bir şey. Arkadan iş çeviriyor. Bununla birlikte senin karşı cinsten kimseyle konuşmamanı istiyor. Her erkeği kendisi gibi artniyetli sanmış.

+1
ya ne demek önceden takıldığı kızla gizli gizli görüşmek???..konu sahibi gaza getirmek gibi olmasın ama çok ciddi bir konu bu.ben olsam açık açık düşünürdüm ayrılmayı:110::KK12:bu bilgileri size kız mı verdi?inşallah sadece bu kadardır.eşinizle konuştunuz mu?

2 senelik evliligimizin basinda karsi cinsten yakin arkadaslarimiz olmamasinin dogru oldugunu dusunduk, hatta o dusundu ve biz guya bu insanlari hayatimizdan uzaklastirmistik. dun ogrendim ki esim yakin arkadasi olan bi kizla 2 defa (soyledigine gore) bulusmus ve ayda bir mesajlasmislar. bana aralarinda hicbirsey olmadigina ve benden saklmasinin aslinda nedenide olmadigina, pimpiriklenmemem ve hic durumu yokken sorun cikarmamam icin soylememis. aldatilmak esinin arkasindan is cevirmek olmuyor mu? ben nasil guvenebilirim artik? numarasini degistrdi ve kisin detaylarini, yaninda da benim yanlis anlayabilecegim olma ihtimali butun kizlarin detaylarini kendiliginden sildi, bana kimse lazim degil sensin dedi, bu adam bana hareketlerinde o kadar iyiyken ve gorunurde en iyi esken, benim ic sesim neden habire bosan diye bagriyor? telefonundan mesaj loglarini bi firmaya verdim bekliyorum, kizdaki mesajlari gormek icin, sadece arkadas olsalarda bunu mesajda gorsem yine yanlis degil mi bu, bosanilicak kadar buyuk mu, ben mi buyutuyorum?
Bence bu adam masum değil herşeyi hemen silmesinden belli yüreği olsn bunu yapmaz gelecek arama ve mesajlara senin yanında cevap verirdi...

Saklama niyeti '' ben sözümü tutamadım ondan sakladım'' diye birşey olamayacağı çok belliydi zaten.
Hiçbir erkek bu kadar paniklemez çünkü böyle bir nedenden..
Daha önce kızla öpüşmüş, kız evine davet ediyor ve kız size ''bana senden güzel bahsetti'' filan diyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Hem daha önce öpüştüğün adamla evlendikten sonra görüş,
evine davet et sonra da karısına bana senden bahsetti de.. Ne kadar saçma sapan..
Siz bu kadının söylediklerine de güvenmeyin bence..
Söylediklerinin hangisi, ne kadarı doğru bilemezsiniz.

Normal zaten. Esim universite mezunu,kizlarla okumus,su anda da kizlarla calisiyor. İs iliskileri var yine kizlarla. Gayet dogal en yakin arkadaslarindan biri de kiz. Mesajlasir yanimda bazen gorurum,bana da anlatir guleriz mesela. Rahat olun kendinize guvenin. Esinize de guvenin. Guvenmiyorsaniz neden evlisiniz ki onunla oyle degil mi?

Çokk garip :KK57:ama helal olsun en son olabileceğim bir kişiliksin valla:KK48:

Arkadaşım senden gizli hiçbir şeyin yapmamasını yoksa güveninin tamamen yok olacağını söyle.
Ama mesaj içeriklerine ulaş derim ben

Baştan yanlış yapmışsınız ne demek artık evlendik her iki tarafta karşı cinsle görüşmeyecek diye bir kural koymak. Eşim bana bunu dese ben sen beni ne sanıyorsub evlendiğim halde özel birşeyim mi.olacak derim evlenmeden önceki arkadaşlarımı kocam istiyor diye silemem şahsen benim 12 senelik erkek arkadaşım var yani dostum. eşinizin görüştüğünü nasıl öğrendiniz haberiniz nasıl oldu. büyütülecek bişey yok şu an bence ama sıkarsanız da ters teper böyle

belli kurallar olabilir evlilikte iki tarafda cani gonulden katiliyorsa ve bu konuda kafalari uyusuyorsa esimin is yerinde kadin arkadasi olabilir is icabi kadinlarla dialogada girebilir sikinti gormem ama ozel hayatinda mesajlasip sakalasacak kdr samimiyetten hoslanmam..sizin durumunuz karisik oldukca sizin yapmanizi istemedigi birseyi kendi yapiyor ozaman neden size yasak koydu ben olsam kapatamazdim bu konuyu oldu bitti ye gelemiycek bisey

Hic ama hic masum degil :oha: bastan beri yanlislar var ama suphelenmekte cok haklisin .. Bana hic masum bir bulusma masum bir mesajlasma gibi gelmedi

Bunu gizli saklı yapmak yerine açıklasaydı tamam derdim art niyet yok ama bu durum çelişkili ve şüpheli. Hemen boşanma aşamasına getirmeyin ama üzerine de gidin bence şüphelenmekte gayet haklısınız.

Back
X