• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu aldatmak mı ?

Bu aralar çok ciddi maddi sorun yaşıyorum.. işimle de ilgili sorunlarım var çalışma saatlerim karışık bir gece bir gündüz şeklinde, hem maddi sorunlarım hemde çalışma saatlerim çok geriyor beni… erkek arkdaşımın, benimde tanıdığım arkdaşı evleniyormuş.. bende kız kim felan diye sordum o da anlattı bir ara düzgün bir işi var kızın dedi, bu lafa tepem attı. Tabi dedim önemli bir kriter benim maalesef sabah sekiz akşam beş bir işim yok dedim. Ne alakası var ben sana öyle bir şey mi söyledim neden kendine çektin bu lafı dedi tartıştık biraz çok tepki gösterdim.. kötü niyetle söylemedi belki ama dedim ya gerginim biraz.. üstelik maddi sorunum olduğunu anlattım ama anlamadı beni, herkesin olabilir takma kafaya dedi o kadar ,buna da çok kızdım kendinin böyle sorunu olmadığı için anlamaz tabi beni.. hafta sonu bu şekilde tartışmalar geçti aramızda… pazartesi akşam bir sitede bir üye konu açmış konusu da kız arkadaşı bunu işi çok yoğun çalışma saatleri karışık diye terk etmiş.. beni de biri bu sebepten dolayı reddetmişti o yüzden konuya atladım hemen yorum yazdım felan.. sonra konu sahibi özelden mesaj attı yaşadıklarını daha detaylı anlatmış.. bende yazdım özel mesajdan ve sohbet etmeye başladık.. sonra skype den konuşalım isterseniz buradan zor oluyor kötü niyetim yok zaten öyle bişey olursa silersiniz dedi.. bende ekledim ve muhabbet ettik adam anlattı ben ağladım çok üzüldüm.. muhabbet ederken erkek arkdaşım aradı saat de iki felan dı.. geç bir saat olunca bişey mi oldu acaba diye telaşla açtım telefonu.. üzüntüsünü anlatmak için aramış.. bilgisayarın sesi açıktı o an mesaj gelince sesi duydu anladı biri ile yazıştığımı konuştu biraz kapattı sonra. Ertesi gün sen biri ile mi konuşuyordun dedi bende anlattım böyle böyle diye tamamen normal sohbet ettik dedim. Şifremi istedi yazışmalara bakmak istedi.. verdim bakmış. Tamam normal muhabbet ama bu da bir aldatmaktır dedi.. yabancı bir adamla üstelik gece yarısı sohbet ediyorsun dedi.. kötü niyetim asla yoktu ki erkek arkdaşım olduğunu anlatmıştım ama bende şimdi kendimden şüphe etmeye başladım aldatmış mı oldum diye.. ve Salı gününden bu yana konuşmuyor benimle aldatmış mı oldum ben şimdi..

Bak canım bu soruyu kendine sor..
Nasıl mı yapacaksın?
Kendi yaptıklarını erkek arkadaşının sana yaptığını düşün..
Bir kızla muhabbet ediyor, olmadı daha özel iletişim merkezlerinden kızla gece yarısı yazışıyor..
Ne hissederdin?

Şahsen ben eşimin burnundan girer, ağzından çıkardım..
Kötü niyet olmaması bir şeyi değiştirmez benim için.
Ne olursa olsun karşı cinsle muhabbetinin de bir sınırı olmalı..
Merhaba-Merhabadır..
Dert dinlemek ve anlatmak için kendi cinsini kullansın yeter..
belki sen bunu düşünemedin ama ne olursa olsun erkek arkadaşın bu konuda haklı bana göre..

Sen onun yerinde olsaydın sende çok kırılırdın.
İlişkilerde empati yapmak sorun değil çözüm getirir.
ama, şöyle bir realite var ki eminim sevgilinde buna benzer şeyler yapmıştır.

Erkek arkadaşınızın verdiği tepki bence normal. Siz onun yerinde olsanız ne düşünürsünüz ki? Gece yarısı bir kızla muhabbet ettiğini düşünün bi. Ben çıldırırım valla,niyet ne olursa olsun. Aldatma konusuna gelince ona bir şey diyemem,ama yine ben olsam şöyle bi düşünürdüm... Umarım aranız düzelir.

Sevgiliniz aynı şeyi yapsa :)))

Yaptığınız hiç de hoş değil.

kamera açma yok asla kamera açmadım ben. Yazışarak sohbet ettik.. Ben kendimden eminim ama benimle tartışıyorsun ardından bir adamla dertleşiyorsun bunda iyi niyet göremiyorum ben dedi.. Maddi sorunum var yazmışın adam da sana seni ben çok iyi anlıyorum aynı dertleri yaşamışız birbirimiz anlarız yazmış bu ne demek böyle dedi adam sana asılmış bu cümleyle sen anlamadın mı yani diye sordu yok bunda asılma gibi bir cümle çıkartmadım ben dedim yapma allah aşkına çocuk değilsin sen dedi

erkek arkadaşına maddi sıkıntım var diyorsun verdiği cevaba kızıyorsun yeni tanıştığın adama maddi sıkıntım var diyorsun bu nedir arkadaşım tek senin mi maddi sıkıntın var varsada bile erkek arkadaşın sana çıkartıp vermez vericek dahi olsa alma zaten kocan değil bişeyin değil ne oluyoruz ya
birilerinden maddi destekmi bekliyorsun acaba diye düşünmedim değil kusura bakma

Bence aldatmaktır .
Ne gereği var tanımadığınız bir adamla yazışmaya .

Eyleme dökülen herşey aldatmaktır. Aldatmanın kelime anlamını yerine getirmişsiniz.

Aynı şeyi o yapsaydı, simdi ona da giydiriyor olurduk.

Çoğu kişi de aynı şeyi söylemiş ama bende yineliyim...
Tatlım az empatiyle sorunun cevabını bulursun zaten

aldatmış olmadın ama sonuç olarak oraya çekilebilecek ve mutlaka çok rahatsız edici bir durum. erkek arkadaşın bu konuda haklı. yine de barışmaya ve kötü niyetle olmadığını ve böyle bir şeyin bir daha olmayacağını anlatırsan da düzelmeyecek bir durum degil gibi gibi.

Back
X