BU ALDATMAK SAYILIR MI

Allah size yardim ediyor cuk diye gösteriyor mesaji iste ama bahanelere inanmak daha kolay sanirim.Bosanmayacaksan inanmis gibi yapacaksin.Yalniz benden demesi, hem sevgilisi var hem de hala arayista

bir şans daha ver ve bekle.inanmış güvenmiş gibi yap.

eğer varsa böyle bir şeyi mutlaka tekrar yakalama şansın olacak.

Hanımefendiciğim eşiniz baya baya sizi aldatmış o kesin. Anlamışsınızdır bunca yoruma dayanarak ama ben sizi anlamadım.. Bir kadın olarak bunu hazmedebilip boşanmayacaksanız ne dememizi bekliyorsunuz? Yok aldatmamış abartma cnaım sende diyen biri çıksaydı eminim kendinizi iyi hissedip rahatlıcaktınız. Ama aldatmış işte.. Şimdi de boşanamam diyorsunuz.. Neden açtınız konuyu? Beklediğiniz cevaplar gelsin diye mi? Affetmeye hazırsanız biz ne yapabiliriz.. Allah mutluluk versin eşinizi de ıslah etsin

sanki aldatmak sayılmaz dersek ona göre yaptığını görmezden gelecek gibisiniz. bana göre aldatmak, sonrasında anlattıklarının hepside komik bir kurgu. arkadaşları ile iddaya girmesi filan kaç yaşındalar lise öğrencisi olsa belki inanılır da

Adam aldatmış ama sorun yok. Ne var ki başka bir kadına aşık olmuşsa.Çok normal .Hem siz çocuklarınızı düşünün sakın boşanmayın. Zaten sevgili kocişiniz bu konu hakkında konuşmanızı da yasaklamış. Akşam güzel bir sofra hazırlayın bence. Bu güzel olayı da kutlamış olursunuz hem !!!

Sevgilisi de varmış işte ne kadar arzulanan bi erkeğim demeye getiriyo hödük
Siz eşinizin bütün bu saçma sapan açıklamalarına inanmış görünüyorsunuz zaten. Kurcalamayin artık bu konuyu unutun gitsin.
Salak mıyım seni kaybedecegimi bile bile yapar mıyım demiş bir de şaka gibi. Aynısını siz yapsanız ve yakalansaniz, salak mıyım ben deseniz sizi affeder miydi acaba?

Ya bu aldatan adamlar da hep çok iyi baba oluyorlar nedense.
Yapmayın Allah aşkına, bütün çocuklar babalarına düşkündür. Siz hiç annesine boşa babamı diyen çocuk gördünüz mü?

Hadi diyelim gercekten iddaya girdi ki degil, hangi idda sana verdigi sadakat yemininden, senin bir damla goz yasindan daha onemli olabilir onu dusun?

Sevgilisi var zaten, baska da ariyor
Agziyla demis sevgilim gelecek birazdan diye

aynısını ben bir adama yazsam ozur dilesem senden aa tamam dogru sen bana yanlıs yapmazsın gaza gelmissindir deyip unuturmuydun diye sorardım..boyle birsey olabilir mi ya direkt kızla irtibata girmis cok kotu birsey insan unutamaz ki bunu aklınızda hep olacaktır kabullensenizde

Vallahi onun seni aldatması ne kadar kolaysa evden atmak; boşanmak da o kadar kolay.

Hayat sizin karar sizin ama Eger aldatma diyorsaniz Ben hem evet hem de hayir diyorum. Evet diyorum cunku baska bir kadina yazilmis seyler var. Kiz Geri donus yapsaydi ne olacakdi? Ayrica kocan kadar aptal yalan soyleyen gormedim Ben. Masanin yanindan gecerken nasil almis numarasini? Millet restaurantlar da otururken tel nolarinimi yaziyorlar kagitlara masalarin ustune birakiyorlar. Katar mi orasi? Esiniz gozunuzun icine baka baka yalan soylemis. En kotusu de yakalandigi icin panik yapmis cocuklarini da katmis pis yeminine.
Aldatmamis diye de bilirim cunku olay mesajdan ileri gitmemisdir. Ha gidermiydi kiz cevap verseydi onu da bilemem. Belki biraz heyecan yasamak istemis olabilir.
Ne yalan soyliyim Ben cocuklarim icin evli kalirdim ama burnundan da getirirdim. Isine geliyorsa. Ayrica o mesajin resmini cekseydiniz keske bellimi olur belki ilerde lazim olur. Zor bir durum Allah yardimciniz olsun

Tipik aldatma hikayesi. Yok iddaa,yok şaka veya haberim yok. Telefonlar öyle akıllı ki kendi kendine hatun ayarlıyor ve mesaj atıyor. Bunu tabi telefonun sahibi bilmiyor. Şu numaraya mesaj atmissin deniliyor. kim,bilmiyorum o numara kimin. Dedemin ne biliyim be senin telefonun rehber değilim ki. Tabi kadın akilliysa o numarayı da kadını da bulur. Adam yine inkâr eder. Adami yatakta bassak bunu kim koydu der.inkar inkâr inkâr.

O ne hakla konuyu kapatabiliyormus pardon; günahkar olan sizsiniz ve o sizi affetti şimdide harika kişilik olarak konunun üstünü örtüyor hımm vayy beee!
Üzgünüm ama korkutamazssaniz devamı gelir.

Vay be adamdaki özgüvene gelllll. Pes pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…