Siz eşinizin bütün bu saçma sapan açıklamalarına inanmış görünüyorsunuz zaten. Kurcalamayin artık bu konuyu unutun gitsin.Sevgilisi de varmış işte ne kadar arzulanan bi erkeğim demeye getiriyo hödük
Yalan yahu ne iddiası, konu sahibi de inanmış yazık.iddaaya girdikten sonrasini okumadim.Koca adam, iddaa falan... Ne desem bos .Gidin sarilin iyi ki yaptin deyin
Ya bu aldatan adamlar da hep çok iyi baba oluyorlar nedense.Allah kimseye yaşatmasın bu durumu assssla ama asla kabul etmeyecegim bir durum bu. Tek ayrılık sebebi bana göre. Ama çok iyi bir baba çocuklarına canını verir ve çocukalr da ona çok düşkün. Diyorum ya düşmanıma dilemem cocuklarım olmasa bir salise kalmazdım o gece evde yada onu atardım dısarı ama öyle konusmakla olmuyomuş çok zor bi durum çok.
Sevgilim de var demesinin sebebi kızı daha fazla etkilemekmiş
Cherrym hayranım özet yorumlarınaBen bir g.vatım demek
Afiyet olsun o zaman.Süründüremiyorum ustalıkla üste çıkabilme potansiyeline sahip bi insan. Suan bu mevzu hakkında konusmayı bana yasakladı(!) Özür diledi ve ona göre bu mesele kapandı gitti...
Vay be adamdaki özgüvene gelllll. Pes pesHemde ne yeminler ne yeminler.
Söyledim zaten hiç bi yere gitmiceksin artık bitti o yanındaki iki arkadasınında fitil fitil getircem burnundan dedim.
Bunu dısarıya yollamamak için koz olarak kullanamazsın diyo hiç hükmü yok sözlerimin ona göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?