Olay basit, kızı swarmdan bulmuş çünkü. Swarmda check-in yapınca, son 2-3 saat içinde o mekanda diğer check-in yapan kişileri de görebiliyorsun, yani kız o saatlerde o mekanda olduğu için eşinin yanına gelen diğer kadını da görecekti, bu yüzden baştan açıklama yapmış kıza. Üzgünüm; ama kocanın bir sevgilisi var. Sen o mesajı aldatmadan saymayabilirsin; ama başka türlü sürekli aldatılıyorsun zaten.Benim kafamı karıstıran da o neden sevgiili yalanı uydurdun dedim evli oldugun tamam sevgili nerden cıktı dedim o zaman daha da etkilenir diye düşündüm diyo aptala bak 30 yasında adam bunu yapan deliricem
Inanmak istemis sadece bbnceYalan yahu ne iddiası, konu sahibi de inanmış yazık.
Bu mesajıma ek olarak; eşinle kız aynı saatte orda bulundukları için zaten kız eşinin yanında erkeklerin olduğunu görürdü ve bir kızın eşinin yanına gelmediğini görüp, eşinin yalan söylediğini görüp, yalan konuşuyor diye mesaj atmazdı, iddiaya girmiş olsa mesaj atsın diye böyle basit bir yalan söylemezdi yani. Yanına sevgilisi geldi mi bilmem de yanında erkek arkadaşları olmadığı kesin.Olay basit, kızı swarmdan bulmuş çünkü. Swarmda check-in yapınca, son 2-3 saat içinde o mekanda diğer check-in yapan kişileri de görebiliyorsun, yani kız o saatlerde o mekanda olduğu için eşinin yanına gelen diğer kadını da görecekti, bu yüzden baştan açıklama yapmış kıza. Üzgünüm; ama kocanın bir sevgilisi var. Sen o mesajı aldatmadan saymayabilirsin; ama başka türlü sürekli aldatılıyorsun zaten.
Çocuklarınızı düşünüyorsanız bir çocuğun aldatan,yalan söyleyen bir babadan çok dürüst ve güçlü bir anneye ihtiyacı vardır bir de böyle düşünün.Arasa da açmıcaktım ben salak mıyım seni kaybetmeyi göze alır mıyım diyo. Beni resmen aptal yerine koydu hissizleştim hiç bişey hissedemiyorum. Çocuklar bağlıyo elimi kolumu
Sevgilisi de varmış işte ne kadar arzulanan bi erkeğim demeye getiriyo hödük
evlilikte bir güçlü bir güçsüz mü olmak zorundadır her zaman? nerde kaldı denge,anlayış ve de ahlak?Bence yatak hayatını bırakmayın.yatak kadınların güçlü,erkeklerin zayıf oldugu tek yerdir evlilikte. Reddettikçe zayıf hissedicek kendini ve daha güçlü hissedicegi yerler arıycak belki. Oyüzden hiç gerek yok cinselligi bırakmaya.yemek yapmayı bırak,evi toplamayı bırak ...ama cinsellik bırakma.herşey duzelir.mevsimler bile birbirine girdi,bi bakmışın yazın kar yagıyo.. senin duygularında degişecek.sanki boşanınca herşey çok mu güzel olucak.biraz zaman...
Aynisini sen yapsan
Bide oyle dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?