Ole yaptim ben sahsen.Ben buraya biraz akıl almak ve zaten çökmüş olan psikolojimle doğru dürüst düşünemediğimden sizlerden destek alabilmek adına konu açtım lütfen olur olmaz yorumlar yapmayın. Evet boşuycam ben bu adamı desem zaten buraya yazmaz bi avukata giderdim. 2 tane çocugum var ve evet babasız büyümenin zorlugunu bildigimden onlara bunu kolay kolay yapamam beni yargılayabilirsiniz. Sizin basınıza gelirse böyle bişey durmayın hemen boşayın olur mu?
Ole yaptim ben sahsen.
Ayni esiniz gibi 1 mseaj atmis.kontrol etme huyum yoktur.benim eski telefonumdan atmis.bende arkadasima verecektim telefonu bir sileyim icindekileri derken gördum.
Aylar once atilmis bir mesajdi.
Napacaktim bosanmayip her dakika acaba nerde birine mesaj atti mi diye mi yasayacaktim.bye bye dedim bitti.
Çocuklarin arkasina hic siginmayin bahane aramayin. Teyzem 4 tane cocukla 21 sene cekti cocuklarimin hatiri icin dedi ve butun kuzenlerim simdi teyzemi sucluyor enistemi degil neden annem bosanmadi hem bize hem kendine cektirdi diye.Arasa da açmıcaktım ben salak mıyım seni kaybetmeyi göze alır mıyım diyo. Beni resmen aptal yerine koydu hissizleştim hiç bişey hissedemiyorum. Çocuklar bağlıyo elimi kolumu
Hem suçlu hem güçlü.Tavır koyun.Ayıp yaptığı ya.Utanmaz adam.Hemde ne yeminler ne yeminler.
Söyledim zaten hiç bi yere gitmiceksin artık bitti o yanındaki iki arkadasınında fitil fitil getircem burnundan dedim.
Bunu dısarıya yollamamak için koz olarak kullanamazsın diyo hiç hükmü yok sözlerimin ona göre.
Birde o var,sahiden sevgiliside vardır belki.Aldatma bu evet. Muhtemelen sevgilisi de var.
çok pişkin ya insan biraz suçluluk duyar..Hemde ne yeminler ne yeminler.
Söyledim zaten hiç bi yere gitmiceksin artık bitti o yanındaki iki arkadasınında fitil fitil getircem burnundan dedim.
Bunu dısarıya yollamamak için koz olarak kullanamazsın diyo hiç hükmü yok sözlerimin ona göre.
Hemde ne yeminler ne yeminler.
Bosanmam bosanman diyorsun, ne diyelim o zaman, kalayla boynuzlari paril paril parlasin konuyu kapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?