BU ALDATMAK SAYILIR MI

Ole yaptim ben sahsen.
Ayni esiniz gibi 1 mseaj atmis.kontrol etme huyum yoktur.benim eski telefonumdan atmis.bende arkadasima verecektim telefonu bir sileyim icindekileri derken gördum.
Aylar once atilmis bir mesajdi.
Napacaktim bosanmayip her dakika acaba nerde birine mesaj atti mi diye mi yasayacaktim.bye bye dedim bitti.

Eğer boşanmak gibi bir düşünceniz yoksa lütfen birdaha açmamak üzere kapatın bu konuyu. Hem affetmeyip hem de boşanmayacaksanız huzursuz ve depresyonlu günler sizi bekler. Çocuklarınızın da böyle bir ortamda huzur bulacağını sanmıyorum. O yüzden kendinize biraz zaman tanıyın ve affedebilecek misiniz bunu sorgulayın. Ayrıca babalık ve kocalık kavramlarını da bu noktada birbirinden ayırmak gerekiyor. İyi bir baba olması onu daha katlanılır yapmayacak sizin gözünüzde emin olun. O yüzden sizin aranızdaki güven ilişkisi bundan sonra nasıl şekillenecek bunu düşünün.

Bu aldatmak sayılır mı, bence sayılır.

Size tavsiyem, eğer boşamayacaksanız bu konuyu kapatın. Yolunuza devam edin.
Yüz göz olmayın.

Evet aldatmış
Yuz goz olmayın bu konuda
Kadınların bu konuda dik durdugunu görmedim ... aldatılınca ayrılmayacak kadın bunu esıne hatırlatır yuz goz olursa hergun daha fazla aldatılıyor ve esının gozunde hıc onuru gururu kalmıyor oyuzden hıc yuzune vurmayın bari

Yanlis yaptigini kabul ediyir herkes bi sansi hakediyor enazindan cocuklariniz icin sizde sakin yumusamayin birakin biraz yalvarsin pismanlik iyice girsin kalbini oyle barisn

Çocuklarının annesini aldatan ya da yeltenen her ne ise, çocuklarına yuvasına kafa yoracağı yerde karı kıza iddiaya mesaj atmalara kafa yoran birine lütfen ÇOK İYİ BİR BABA demeyin. İyi baba öyle olmaz bahane üretmeyin.

Arasa da açmıcaktım ben salak mıyım seni kaybetmeyi göze alır mıyım diyo. Beni resmen aptal yerine koydu hissizleştim hiç bişey hissedemiyorum. Çocuklar bağlıyo elimi kolumu
Çocuklarin arkasina hic siginmayin bahane aramayin. Teyzem 4 tane cocukla 21 sene cekti cocuklarimin hatiri icin dedi ve butun kuzenlerim simdi teyzemi sucluyor enistemi degil neden annem bosanmadi hem bize hem kendine cektirdi diye.

Daha kotu oldu yüzleşmen. Niye biliyor musun? Eee ne yaparsam yapayim bu kadin benden bosanmayacak ortada bariz aldatma var iken daha rahat daha cok aldatacak tecrubeyle sabit. Bir kez aldatan 2. 3.kez de aldatiyor. Erkegin Allah bir dedigine de inanmam. Mezardaki ninesinin uzerine yalan yere yemin eden eski esim kanitlari gosterince mahkemede hakaretlere basladi.
Cok ozur dilerim de iş ustunde yakalasan erkegi yine hayir aramizda birsey yok masumum der.

Hem sonra madem bosanmayacaksin ne diye adamin telefonunu karistiriyorsun ki ?

Bir kadin olarak kadinlari algilayamiyorum. Eziyet çeken sıkıntilara gögüs geren kadin ve buna ragmen bosanmayan kadin eziktir. Çok net. Cocuklarinin da toplumun gozunde de itibari yok kiymet kimse bilmiyor. Teyzem daha 2 ay önce agladi keske gencken bosansaydim ömrüm bitti diye.
Hem sonra bu adamla nasil ayni yataga giriyorsunuz ? Midem kaldirmaz yahu

Hem suçlu hem güçlü.Tavır koyun.Ayıp yaptığı ya.Utanmaz adam.

Bunu dahi Aldatmak diye düşünmüyorsan eğer kesinlikle aldatır bu adam seni..çıkar kavganı yapamasın bi daha sessiz kalma

çok pişkin ya insan biraz suçluluk duyar..
gayette kullanabilirsin bu hatasını, dışarı çıkacağında imalar yapıp, kavga çıkarıp bu yaptığını yüzüne vurabilirsin.
o iki arkadaşıyla da alakasını kesmeli

Bosanmayi dusunmuyorsunuz söylediğiniz kadarıyla öyleyse boşanacaginiza kesin inandırın onu.

Böyle durumlarda , konuyu ısıtıp sunmak, sürekli kavga etmek karşı tarafı daha fazla yüzsüzleştirir.

Empati kurmasını sağlayın. Aynı şey ile karşılaşır ise ne yapardı sorun. Canınızın yandığını , affedemeyeceginizi söyleyin.
Başka ne yapılır bilemiyorum. Çok üzücü.

Bosanmam bosanman diyorsun, ne diyelim o zaman, kalayla boynuzlari paril paril parlasin konuyu kapat

Hemcinsinize yaptığınız bu yorum çok ağır.

Her insan kendi hayatına , şartlarına , dinamigine göre karar vermek zorunda kalıyor çoğu zaman.
Hangi insan aldatilmayi, yalanı , şiddeti kolay kolay hazmedebilir ki ?
Bazen bizlere çok kolay gelen , bir başkasına çok ağır gelebiliyor.
Bizlere ters olsa bile anlamak lazım.
...

Aldatma yarası zaten kolay kolay kapanmaz. Yara açmaya gerek yok ek olarak diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…