• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU ALDATMAK SAYILIR MI

Şuandaki tutumu ne peki, iyi davranıyor mu gönül almaya çalışıyor mu boşanmamanız için herhangi bir çabası var mı

Şuandaki tutumu ne peki, iyi davranıyor mu gönül almaya çalışıyor mu boşanmamanız için herhangi bir çabası var mı

Hayır yaşanmamış sayıyor bence çünkü işle alakalı bi durum vardı sabahtan beri sadece onun için aradı beni. İşten beni alıcak birazdan. Nasıl davranıcagımı bilmiyorum...

Hemde ne yeminler ne yeminler.
Söyledim zaten hiç bi yere gitmiceksin artık bitti o yanındaki iki arkadasınında fitil fitil getircem burnundan dedim.
Bunu dısarıya yollamamak için koz olarak kullanamazsın diyo hiç hükmü yok sözlerimin ona göre.
O zaman bitirelim de gerçekten yaptıysa devamı gelir o evlilik bir işe yaramaz daha yüzsüzlük yaparsa.Yapmış bi bokluk ergen gibi iddaya girmiş otursun pişmanlığını göstersin

Ben buraya biraz akıl almak ve zaten çökmüş olan psikolojimle doğru dürüst düşünemediğimden sizlerden destek alabilmek adına konu açtım lütfen olur olmaz yorumlar yapmayın. Evet boşuycam ben bu adamı desem zaten buraya yazmaz bi avukata giderdim. 2 tane çocugum var ve evet babasız büyümenin zorlugunu bildigimden onlara bunu kolay kolay yapamam beni yargılayabilirsiniz. Sizin basınıza gelirse böyle bişey durmayın hemen boşayın olur mu?

Bence evet aldatma sayılır, kimse sizi yargılamamış onu da nerden çıkardınız herkes fikrini söylüyor kimse boşan yada boşanma diyemez ben olsam diye yorum yapılır, şimdi nasıl yorumlar bekliyorsunuz boşanmayacaksanız konuyu kapatacaksınız yok adamı süründüreyim vs bunlar size hiç bir şey kazandırmaz çünkü bu adamda bu potansiyel var biraz zaman geçsin gene yapacaktır yapacağını,ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz kusura bakmayın.

Benim kafamı karıstıran da o neden sevgiili yalanı uydurdun dedim evli oldugun tamam sevgili nerden cıktı dedim o zaman daha da etkilenir diye düşündüm diyo aptala bak 30 yasında adam bunu yapan deliricem
Eşiniz hiç masum gelmedi bana doğrusu takipte kalın isterseniz hatta şunu yapın umursamayın hiç çıkın gezin dolaşın dediklerini yapmayın ve takmayın ve bence artık böyle deyin

Evli barklı adam liseli ergenler gibi yaparsın yapamazsın gibi iddialara girmesi ? Üstüne bir de bunu eşine böyle söylemesi ? Yemiş bir b*k kıvırıp duruyor... Bahanesi de güzelmiş

Valla öncelikle Allah yardımcın olsun canım bu erkekler neden hic akıllanmaz bilmiyorum yav arkadaş yuvan var çoluğun çocuğun var bi dur artik k.... Üzerinde .....
adamda pismanlik namına bisey göremedim yazılarında ne demek konuyu kapat yok bu şeyle beni dışarı çıkma diye kısıtlayamazsın falan... Desene bi eşine tamam madem bu mesaj olayı bu kadar basit bende arkadaşlarımla iddaaya girip bir erkeğe mesaj aticam sevgilim var ama size aşık oldum yazacam ama çok özür dilerim utanıyorum diyeceğim sen görüncede diye bakalim kendisi kaldırabilecek mi !! ALLAHİM sen akil fikir ver ya .. Boyle erkeklere öyle sinirleniyorum ki. Gerizekalilar Allah yuva vermiş evlat vermiş daha belâlarını mi istiyorlar ya.. Canım kendini erdirme sakin valla ya dediklerimi yaparsın ya da bu yuvayı yıkarsın secim senin de. Ki bana kalsa Allah korusun ben boyle bisey yasasam ev hanımıyım 1 de oğlum var 21 aylık ama yinede boşanırdım çocuğum boyle zihniyetli bi adamla büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi

Valla öncelikle Allah yardımcın olsun canım bu erkekler neden hic akıllanmaz bilmiyorum yav arkadaş yuvan var çoluğun çocuğun var bi dur artik k.... Üzerinde .....
adamda pismanlik namına bisey göremedim yazılarında ne demek konuyu kapat yok bu şeyle beni dışarı çıkma diye kısıtlayamazsın falan... Desene bi eşine tamam madem bu mesaj olayı bu kadar basit bende arkadaşlarımla iddaaya girip bir erkeğe mesaj aticam sevgilim var ama size aşık oldum yazacam ama çok özür dilerim utanıyorum diyeceğim sen görüncede diye bakalim kendisi kaldırabilecek mi !! ALLAHİM sen akil fikir ver ya .. Boyle erkeklere öyle sinirleniyorum ki. Gerizekalilar Allah yuva vermiş evlat vermiş daha belâlarını mi istiyorlar ya.. Canım kendini erdirme sakin valla ya dediklerimi yaparsın ya da bu yuvayı yıkarsın secim senin de. Ki bana kalsa Allah korusun ben boyle bisey yasasam ev hanımıyım 1 de oğlum var 21 aylık ama yinede boşanırdım çocuğum boyle zihniyetli bi adamla büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi

Haklı gibi üste çıkıyor bide yasaklamış da koz olarak kullanamazmışsın da. 1 kere yapan 2 3 4 hep yapar ağzının payını vermiş otutrmuş burda sana boşandan başka kim ne akıl vercek ki.
Eğer sen sindirebilceksen devam edebileceksen bişey olmamış gibi davranabileceksen hakında hayırlısı olsun denir sadece.
Sinir oldum ya benim içime öküz oturdu resmen !!

Arasa da açmıcaktım ben salak mıyım seni kaybetmeyi göze alır mıyım diyo. Beni resmen aptal yerine koydu hissizleştim hiç bişey hissedemiyorum. Çocuklar bağlıyo elimi kolumu :KK43:
Babamdan biliyorum, gözümüzle gördüğümüz halde sonuna kadar inkar ederdi, birde bizi haksız çıkarırdı üstelik. O kadar iyi yalan söylüyorlar ki , eşinize de güvenmeyin bence. Açıklama olarak Söyledikleri Bahane ve yalan büyük ihtimal . Hem birazdan sevgilim gelecek ne demek, çok mide bulandırıcı.

Eşimle bi kaç aydır huzursuzluk yaşadık bazı sebeplerden dolayı ayrı evlerde kaldık mecburen ve biraz aramız açıktı daha bi kaç gün önce yeni bi eve taşındık herşey yolunda gidiyodu. Geçenlerde de arkadaslarıyla sehir dısına gitti bi iş için 1 gün kaldılar. Gece de bi yerde oturup içmişler filan sıkıntı etmedim bende zaten kolay tartısıyoruz biraz ona da iyi gelir diye.
Neyse dün gece şeytan girdi aklıma telefonunu karıstırdım. Gittigi mekandaki bi kıza mesaj atmış sana aşık oldum resmen ben evliyim ama bunu nasıl yaptım bilmiyorum hemde birazdan sevgilim yanıma gelecek bilmem ne diye. Ve telefon numarasını yazmış beni ara lütfen sabaha kadar beklicem diye. Sevgilim de var demesinin sebebi kızı daha fazla etkilemekmiş şaka gibi...

Bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum. Uyuyodu gece kaldırdım telefonu uzattım ne bu diye. Hiç beklemem ondan böyle bişey Allah kalbimi biliyo direk arkadasları mı yaptı acaba diye geldi aklıma. Ben attım iddiaya girdik dedi. Masasının yanından geçerken hesabını öğrendim mesaj attım dedi ağladı özür diledi erkeklik tasladık gaza geldim alkolun etkisiyle dedi. Çocuklarının üstüne yemin etti ben sana yanlış yapmam diye.
Tüm güvenimi bitirdi saygımıda. Herşeyi mahvetti. Bi de sürekli nolur kapatalım konusmayalım utanıyorum çok özür dilerim ama lütfen konusmayalım bi daha çok utanıyorum diyip duruyo.

Kavga bile etmedim gece çok sakindim nasıl böyle yapabildim şaşıyorum çocuklar da uyuyodu belki ondan. Sadece boşanıcam senden yazıklar olsun diyebildim. Nasıl davranıcam ne yapıcam aklımı kaçırmak üzereyim bana bi akıl verin.

Evet aldatmaktır bu
Aynı zamanda da yediği haltın arkasında duramayıp yok iddia bilmem ne kıvırmaktır utanmadan

Ben anlamadım eşinizin açıklamaları çok saçma geldi .
Şimdi eşinizin yerine kendimi koyuyorum .
Neden kıza asılırken ilk mesajda 'evliyim ve sevgilim var' diyeyim ki?
Ve bunu diyorsam durum şu olsa gerek : ya ben bu kızla tek gecelik bişey yaşamak istemişimdir. Yada bu ilk mesaj değildir.

Diyelim ki tek gecelik bişey yaşamak istedim öyleyse bu açıklamayı yaptığıma göre karşımdaki de sırada o... değil o zaman ..

Her koşulda bir iddaa için böyle bişey yapsanız siz evli olduğunuzu belirtirmisiniz?

Eşiniz sıkışmış bu yalanı uydurmuş , konuyu kapatmasının nedeni yalan olduğu ortaya çıkar diye bence..
Ve siz bunu kabullenirseniz tekrarı mutlaka olacaktır.
Boşanmak istememenizi anlıyorum ama öyleyse tekrarını engelleyecek bir tutum sergilemelisiniz.

Ben hep diyorum erkekler de kadınlardan korkmalı ben yaparsam o da yapar demeli . Biz kadınlara göre değil tabi aldatmak ama böyle bir korku olmalı karşımızdakinde de ..

Yeriniz de olsam onun üzerine gitmem konuyu kapatırım amaaaa beni aldatanı ben de aldatırım yada boşarım izlenimi verirdim ona..

Mesela her gittiğiniz yeri her görüştüğünüz insanı haber vermemekle başlayabilirsiniz.

Back
X