- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcinolsun canim
Şuandaki tutumu ne peki, iyi davranıyor mu gönül almaya çalışıyor mu boşanmamanız için herhangi bir çabası var mı
O zaman bitirelim de gerçekten yaptıysa devamı gelir o evlilik bir işe yaramaz daha yüzsüzlük yaparsa.Yapmış bi bokluk ergen gibi iddaya girmiş otursun pişmanlığını göstersinHemde ne yeminler ne yeminler.
Söyledim zaten hiç bi yere gitmiceksin artık bitti o yanındaki iki arkadasınında fitil fitil getircem burnundan dedim.
Bunu dısarıya yollamamak için koz olarak kullanamazsın diyo hiç hükmü yok sözlerimin ona göre.
Ben buraya biraz akıl almak ve zaten çökmüş olan psikolojimle doğru dürüst düşünemediğimden sizlerden destek alabilmek adına konu açtım lütfen olur olmaz yorumlar yapmayın. Evet boşuycam ben bu adamı desem zaten buraya yazmaz bi avukata giderdim. 2 tane çocugum var ve evet babasız büyümenin zorlugunu bildigimden onlara bunu kolay kolay yapamam beni yargılayabilirsiniz. Sizin basınıza gelirse böyle bişey durmayın hemen boşayın olur mu?
Eşiniz hiç masum gelmedi bana doğrusu takipte kalın isterseniz hatta şunu yapın umursamayın hiç çıkın gezin dolaşın dediklerini yapmayın ve takmayın ve bence artık böyle deyinBenim kafamı karıstıran da o neden sevgiili yalanı uydurdun dedim evli oldugun tamam sevgili nerden cıktı dedim o zaman daha da etkilenir diye düşündüm diyo aptala bak 30 yasında adam bunu yapan deliricem
hem evliyim hem sevgilim yanıma gelecek ne demek ben anlamadım açıkcası![]()
Ooo akla bak. Kimden aliyosa bu akillari ne muhabbetler dondurmusler baksana. Basbaya aldatma iste. Kiz yuz verseydi bulusma ayarlamayacak miydi yani?Sevgilisi de varmış işte ne kadar arzulanan bi erkeğim demeye getiriyo hödük
Babamdan biliyorum, gözümüzle gördüğümüz halde sonuna kadar inkar ederdi, birde bizi haksız çıkarırdı üstelik. O kadar iyi yalan söylüyorlar ki , eşinize de güvenmeyin bence. Açıklama olarak Söyledikleri Bahane ve yalan büyük ihtimal . Hem birazdan sevgilim gelecek ne demek, çok mide bulandırıcı.Arasa da açmıcaktım ben salak mıyım seni kaybetmeyi göze alır mıyım diyo. Beni resmen aptal yerine koydu hissizleştim hiç bişey hissedemiyorum. Çocuklar bağlıyo elimi kolumu![]()
Eşimle bi kaç aydır huzursuzluk yaşadık bazı sebeplerden dolayı ayrı evlerde kaldık mecburen ve biraz aramız açıktı daha bi kaç gün önce yeni bi eve taşındık herşey yolunda gidiyodu. Geçenlerde de arkadaslarıyla sehir dısına gitti bi iş için 1 gün kaldılar. Gece de bi yerde oturup içmişler filan sıkıntı etmedim bende zaten kolay tartısıyoruz biraz ona da iyi gelir diye.
Neyse dün gece şeytan girdi aklıma telefonunu karıstırdım. Gittigi mekandaki bi kıza mesaj atmış sana aşık oldum resmen ben evliyim ama bunu nasıl yaptım bilmiyorum hemde birazdan sevgilim yanıma gelecek bilmem ne diye. Ve telefon numarasını yazmış beni ara lütfen sabaha kadar beklicem diye. Sevgilim de var demesinin sebebi kızı daha fazla etkilemekmiş şaka gibi...
Bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum. Uyuyodu gece kaldırdım telefonu uzattım ne bu diye. Hiç beklemem ondan böyle bişey Allah kalbimi biliyo direk arkadasları mı yaptı acaba diye geldi aklıma. Ben attım iddiaya girdik dedi. Masasının yanından geçerken hesabını öğrendim mesaj attım dedi ağladı özür diledi erkeklik tasladık gaza geldim alkolun etkisiyle dedi. Çocuklarının üstüne yemin etti ben sana yanlış yapmam diye.
Tüm güvenimi bitirdi saygımıda. Herşeyi mahvetti. Bi de sürekli nolur kapatalım konusmayalım utanıyorum çok özür dilerim ama lütfen konusmayalım bi daha çok utanıyorum diyip duruyo.
Kavga bile etmedim gece çok sakindim nasıl böyle yapabildim şaşıyorum çocuklar da uyuyodu belki ondan. Sadece boşanıcam senden yazıklar olsun diyebildim. Nasıl davranıcam ne yapıcam aklımı kaçırmak üzereyim bana bi akıl verin.