- 27 Ağustos 2025
- 265
- 403
- 18
- 26
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
O kadar kötüyüm ki bir yasinda kızım var tahammül sınırları yüksek biri değilim gerçekten beynim donmuş gibi hissediyorum ülkenin grubu var oradan bulmuştur ismini de inan basta art niyet yok esininde numarasını atmış diye umursamadım sonra konuşmalari eşim silmiş sabahta esim lavaboya kalkınca birsey dürttü Beni telefona bi baktım msj geldi normalde internetini kapatmaz son zamanlarda internetini kapatıyor açıyor demekki kadinin msjlarini görmemem icinmis yemin ediyor kadina yaz istersen ne konuştuysak anlatsin diyor ama kadinda evli colugu cocugu var ikisi de ayni bok gözümde şuan esimle iletisim kurmuyorum iyi degilimEşini nerden buluyorlar? Eşin ne iş yapıyor da herkese iş ayarlıyor? Yetkili biri mi ne alaka eşime iş bul diyerek size ulaşabiliyorlar?
Ve evet ‘müsait değilsin sanırım’ lafı belli bir samimiyetin üstüne söylenmiş sitem ifadesi.
Kocan ata binmiş ya nasip demiş gibi duruyor burdan.
Yetkili değil aslinda maden muhendisi sadece çalıştığı firmaya kadinin esini elektrikçi olarak aldiracakti araclarin elektirik aksanina baksin diye adam cevap yazmaya dahi tenenzzul etmeyip donmemiş ama kadinla hala konuşmaya devam etmislerEşin çok yetkili birine benziyor.
O kadar kötü kavga ettim ki bebeğim korkup agladi çok kötüyümEşin iş ve işçi bulma kurumu mu? Aynen böyle söyle.
Niye cocugunuzun yaninda yapiyorsunuz su isi ya?O kadar kötü kavga ettim ki bebeğim korkup agladi çok kötüyümesim yüzünden hamileligimde berbat geçti duzelticem affettiricem kendimi dedi şimdi başka birsey artik kaldıramıyorum tahammülüm tükendi hamileyken de ailesi yüzünden çok çektim
Kocasıyla konuşsun karisiyla ne işi var? Senli benli iyi samimiyet kurmuslar. Niye silmiş peki ne diyor?Yetkili değil aslinda maden muhendisi sadece çalıştığı firmaya kadinin esini elektrikçi olarak aldiracakti araclarin elektirik aksanina baksin diye adam cevap yazmaya dahi tenenzzul etmeyip donmemiş ama kadinla hala konuşmaya devam etmisler
Üste çıkıyor kötü birsey konuşmadım cocuklarinin hayati kurtulsun istiyormus buraya gelmek istiyormus diyor evlendiğimde o kadar pişmanım ki evlilik cok zormuş birde utanmadan ikinci cocugu istiyorum diyip sürekli muhabbetini acıyorduKocasıyla konuşsun karisiyla ne işi var? Senli benli iyi samimiyet kurmuslar. Niye silmiş peki ne diyor?
Adam tenezzül edip kocanıza geri dönüş bile yapmamış normali kibarca by by değip silip engellemek.Israrla kadınla mesajlaşma varsa şu saatten sonra içeriğinin bir anlamı yok,gereksiz muhabbete devam eden adamı koca diye yanımda tutmam.....Yetkili değil aslinda maden muhendisi sadece çalıştığı firmaya kadinin esini elektrikçi olarak aldiracakti araclarin elektirik aksanina baksin diye adam cevap yazmaya dahi tenenzzul etmeyip donmemiş ama kadinla hala konuşmaya devam etmisler
Tamam da adamla konuşsun karisiyla ne alaka? üste çıkmasına izin vermeÜste çıkıyor kötü birsey konuşmadım cocuklarinin hayati kurtulsun istiyormus buraya gelmek istiyormus diyor evlendiğimde o kadar pişmanım ki evlilik cok zormuş birde utanmadan ikinci cocugu istiyorum diyip sürekli muhabbetini acıyordu
Siz hamileyken ne yaptıO kadar kötü kavga ettim ki bebeğim korkup agladi çok kötüyümesim yüzünden hamileligimde berbat geçti duzelticem affettiricem kendimi dedi şimdi başka birsey artik kaldıramıyorum tahammülüm tükendi hamileyken de ailesi yüzünden çok çektim
Babasinin isi için iki ay beni evde bıraktı sonrasında maddi cok zorluk yasadimSiz hamileyken ne yaptı
Garip olan sosyal medyada a dan z ye herseyi paylaşan herkese acik hesabi olan kadinin kocasına daie tek bir paylaşımı fotoğrafı olmayışıKocasinin agzi dili yok muymus da kadin sagdan soldan kocasina is istiyor?
Hadi diyelim kadin baskin oldugu icin o ugrasiyor. Esiniz esiyle iletisime geçtikten sonra kadinin rolu bitmeli normal sartlarda.
Hala esinizle mesajlaşıyor olması çok saglikli degil.
Bir de sıkıntılı mesaj yoksa, sizin de bilginiz olan normal bir iş bulma konusmasi niye silinsin durduk yerde?
Açar tabi, adam seni hamilelikle cocuklar oyalayıp ayak altından çekiyo işteÜste çıkıyor kötü birsey konuşmadım cocuklarinin hayati kurtulsun istiyormus buraya gelmek istiyormus diyor evlendiğimde o kadar pişmanım ki evlilik cok zormuş birde utanmadan ikinci cocugu istiyorum diyip sürekli muhabbetini acıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?