Bu aldatmaya teşebbüs mü?

Arsizinsanlik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
265
403
18
26
Kizlar 10 15 gün önce bi kadin kocama faceden msj yazmis iste bulduğunuz ülkede is imkani varmi bizde yurt dışına yaşamayı düşünüyoruz diye esim de esinin meslegini sormus is ayarlayabilecegini söyleyebileceğini söylemiş msjlari bende gordum esine vatsap dan yazdı eşim adam cv gönder diye dönüş bile yapmadı adam ben konu kapandı sanıyordum ta ki sabah msjlar silinmiş bir şekilde kadinin. Attigi msjlarda bir tanesi yazılıp geri silinmiş bir msjda eşin Türkiye ye dönmek istiyor mu demis sonra tekrar musaait değilsin galiba yazmış tabi benim icimr kurt düştü bilmiyorum rahatsiz oldum madem birsey yok msjlar sildindi esimin pek msj silme adeti yoktur normalde birde sen li benli konusma gibi imalı imali müsait değilsin galibs yazmış kadın bilemedim ama esimle tartıştım niyr konusuyorsun yazmaya devam ediyorsun diye icimden esime karsi cok şeyler kopup gitti kadin israrla yazdı cocuklarimin hayatu kurtulsun istiyorum demiş bana oradan is ayarlayamazmisin demiş bu defa da bla bla öyle söylüyor esim midem fena bulandi bilmiyorum sinekte küçüktür mide bulandırır ya o hesap artik sağ gözüm sol gözüme sol gözüm sag gözüme güvenmez bu devirde o noktadayım daha öncede hamileyken eski sevgilisine istek atmıştı yazisma olmamisti ama bilmiyorum iste kafam corba oldu sizce bu aldatmaya teşebbüs mü

Eşini nerden buluyorlar? Eşin ne iş yapıyor da herkese iş ayarlıyor? Yetkili biri mi ne alaka eşime iş bul diyerek size ulaşabiliyorlar?
Ve evet ‘müsait değilsin sanırım’ lafı belli bir samimiyetin üstüne söylenmiş sitem ifadesi.
Kocan ata binmiş ya nasip demiş gibi duruyor burdan.

O kadar kötüyüm ki bir yasinda kızım var tahammül sınırları yüksek biri değilim gerçekten beynim donmuş gibi hissediyorum ülkenin grubu var oradan bulmuştur ismini de inan basta art niyet yok esininde numarasını atmış diye umursamadım sonra konuşmalari eşim silmiş sabahta esim lavaboya kalkınca birsey dürttü Beni telefona bi baktım msj geldi normalde internetini kapatmaz son zamanlarda internetini kapatıyor açıyor demekki kadinin msjlarini görmemem icinmis yemin ediyor kadina yaz istersen ne konuştuysak anlatsin diyor ama kadinda evli colugu cocugu var ikisi de ayni bok gözümde şuan esimle iletisim kurmuyorum iyi degilim

Eşin iş ve işçi bulma kurumu mu? Aynen böyle söyle.
O kadar kötü kavga ettim ki bebeğim korkup agladi çok kötüyüm esim yüzünden hamileligimde berbat geçti duzelticem affettiricem kendimi dedi şimdi başka birsey artik kaldıramıyorum tahammülüm tükendi hamileyken de ailesi yüzünden çok çektim

Niye cocugunuzun yaninda yapiyorsunuz su isi ya?
Terketmeyecekseniz bosanmayacaksaniz adamin agzina edip evden defetmeyecekseniz bosuna bagirip kavga etmeyin
Iki soylenip sonra unutacaksiniz ama o cocugun psikolojisini bozuyorsunuz

Kocasıyla konuşsun karisiyla ne işi var? Senli benli iyi samimiyet kurmuslar. Niye silmiş peki ne diyor?

Kocasıyla konuşsun karisiyla ne işi var? Senli benli iyi samimiyet kurmuslar. Niye silmiş peki ne diyor?
Üste çıkıyor kötü birsey konuşmadım cocuklarinin hayati kurtulsun istiyormus buraya gelmek istiyormus diyor evlendiğimde o kadar pişmanım ki evlilik cok zormuş birde utanmadan ikinci cocugu istiyorum diyip sürekli muhabbetini acıyordu

Adam tenezzül edip kocanıza geri dönüş bile yapmamış normali kibarca by by değip silip engellemek.Israrla kadınla mesajlaşma varsa şu saatten sonra içeriğinin bir anlamı yok,gereksiz muhabbete devam eden adamı koca diye yanımda tutmam.....

Tamam da adamla konuşsun karisiyla ne alaka? üste çıkmasına izin verme

Kocasinin agzi dili yok muymus da kadin sagdan soldan kocasina is istiyor?
Hadi diyelim kadin baskin oldugu icin o ugrasiyor. Esiniz esiyle iletisime geçtikten sonra kadinin rolu bitmeli normal sartlarda.
Hala esinizle mesajlaşıyor olması çok saglikli degil.

Bir de sıkıntılı mesaj yoksa, sizin de bilginiz olan normal bir iş bulma konusmasi niye silinsin durduk yerde?

Garip olan sosyal medyada a dan z ye herseyi paylaşan herkese acik hesabi olan kadinin kocasına daie tek bir paylaşımı fotoğrafı olmayışı

Olay sadece iş ayarlamak olsaydı mesajları silmezdi. Aynı olayı siz yaşasaydınız, bir erkek yurtdışında iş ayarlar mısınız diye yazsaydı siz onunla birkaç mesaj bile konuşsaydınız eşiniz ortalığı ayağa kaldırırdı. Kendi bir de mesajları siliyor

Açar tabi, adam seni hamilelikle cocuklar oyalayıp ayak altından çekiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…