- 27 Ağustos 2025
- 265
- 404
- 18
- 26
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
Banada öyle geldi yine de muhabbeti israrla uzatmasi gicigima gittiKadının konuşması masumca geldi bana
Eskiden eşiniz sabıkalı olduğu için bu kadar gıcık oluyorsunuz benceBanada öyle geldi yine de muhabbeti israrla uzatmasi gicigima gitti
Adam sizden korkusuna siliyor bence yanlış anlamaya hazır tetikte bekliyorsunuz sanki ah öyle olsa gibi madem saf a yatıp urkutmeden baksaydiniz yaninizda yazdıysa ben sanmam yok artık tabi illa ilişkisi var diyorsanız yada eminseniz onu bilemem.Kocaniz o sizin Kurcalayip bulduysaniz o başka .Ya o kadar yakında kadın varken yurt dışında siniz burdan biri olması çok mantıklı gelmedi banaEskiden eşiniz sabıkalı olduğu için bu kadar gıcık oluyorsunuz bence
Kocan göçmen bürosu amiri mi? Ona mı kalmış mültecilere iş ayarlamak. Hem kocası çalışacaksa kadın niye mesaj atıp duruyor? Bin tane soru sıralarım buraya. Kocan başta tavrını net belli etse kadın bu kadar rahat davranamazdi.Kizlar 10 15 gün önce bi kadin kocama faceden msj yazmis iste bulduğunuz ülkede is imkani varmi bizde yurt dışına yaşamayı düşünüyoruz diye esim de esinin meslegini sormus is ayarlayabilecegini söyleyebileceğini söylemiş msjlari bende gordum esine vatsap dan yazdı eşim adam cv gönder diye dönüş bile yapmadı adam ben konu kapandı sanıyordum ta ki sabah msjlar silinmiş bir şekilde kadinin. Attigi msjlarda bir tanesi yazılıp geri silinmiş bir msjda eşin Türkiye ye dönmek istiyor mu demis sonra tekrar musaait değilsin galiba yazmış tabi benim icimr kurt düştü bilmiyorum rahatsiz oldum madem birsey yok msjlar sildindi esimin pek msj silme adeti yoktur normalde birde sen li benli konusma gibi imalı imali müsait değilsin galibs yazmış kadın bilemedim ama esimle tartıştım niyr konusuyorsun yazmaya devam ediyorsun diye icimden esime karsi cok şeyler kopup gitti kadin israrla yazdı cocuklarimin hayatu kurtulsun istiyorum demiş bana oradan is ayarlayamazmisin demiş bu defa da bla bla öyle söylüyor esim midem fena bulandi bilmiyorum sinekte küçüktür mide bulandırır ya o hesap artik sağ gözüm sol gözüme sol gözüm sag gözüme güvenmez bu devirde o noktadayım daha öncede hamileyken eski sevgilisine istek atmıştı yazisma olmamisti ama bilmiyorum iste kafam corba oldu sizce bu aldatmaya teşebbüs mü
Tabi ki kocanızı ayartmaya çalışıyorum diyecek hali yoktu.Eki Görüntüle 3646358 kizlar kadinla su şekilde konuştuk esimde aynı seyleri söylüyor
Konu sahibinin kocası havalara da girmiş olabilir bak millet bana iş danisiyor ben onemliyim kafası oluyor ya bu bazı erkeklerde böyle tuhaf bı şekilde bilemedimde eee kadının kocası niye cevap vermemiş hiç niye kadın iletişime geçiyor kocası böyle hani vasıfsız işçi gibi ondan falanmi acaba .Kadın öyle yazmazdi ya size ben sanmıyorum aldatma teşebbüsü bilmiyorum ya .daha agresif ilmazmiydi eşiniz hani bırak tekefonu yazma falan bu hikayeden net birşey çıkmaz bilemiyorum.Tabi güven sorunu zor daha öncesi varsaKocan göçmen bürosu amiri mi? Ona mı kalmış mültecilere iş ayarlamak. Hem kocası çalışacaksa kadın niye mesaj atıp duruyor? Bin tane soru sıralarım buraya. Kocan başta tavrını net belli etse kadın bu kadar rahat davranamazdi.
Bilmiyorum valla kendimden pay biçiyorum, benim eşim benim adıma başkasıyla iş görüşmesi yapsa ben büyük tepki gösteririm. hele ki karşı cinsle cilveleşe cilveleşe kendi eşine iş arıyor güya. Tuhaf...Konu sahibinin kocası havalara da girmiş olabilir bak millet bana iş danisiyor ben onemliyim kafası oluyor ya bu bazı erkeklerde böyle tuhaf bı şekilde bilemedimde eee kadının kocası niye cevap vermemiş hiç niye kadın iletişime geçiyor kocası böyle hani vasıfsız işçi gibi ondan falanmi acaba .Kadın öyle yazmazdi ya size ben sanmıyorum aldatma teşebbüsü bilmiyorum ya .daha agresif ilmazmiydi eşiniz hani bırak tekefonu yazma falan bu hikayeden net birşey çıkmaz bilemiyorum.Tabi güven sorunu zor daha öncesi varsa
Valla ben bir erkeğin üstelik evli, çıkarı olmadan bir kadının işini göreceğine inanmıyorum. Belli ki bir samimiyet var aralarında. Büyük ihtimal aldatılıyorsunuz. Üstelik defalarca olmuş olabilir. Daha önce hamileliğinizde de sizi üzmüş. Eğer boşanmayacaksanız çocuğun yanında kavga edip mevzuyu uzatmayın.Kizlar 10 15 gün önce bi kadin kocama faceden msj yazmis iste bulduğunuz ülkede is imkani varmi bizde yurt dışına yaşamayı düşünüyoruz diye esim de esinin meslegini sormus is ayarlayabilecegini söyleyebileceğini söylemiş msjlari bende gordum esine vatsap dan yazdı eşim adam cv gönder diye dönüş bile yapmadı adam ben konu kapandı sanıyordum ta ki sabah msjlar silinmiş bir şekilde kadinin. Attigi msjlarda bir tanesi yazılıp geri silinmiş bir msjda eşin Türkiye ye dönmek istiyor mu demis sonra tekrar musaait değilsin galiba yazmış tabi benim icimr kurt düştü bilmiyorum rahatsiz oldum madem birsey yok msjlar sildindi esimin pek msj silme adeti yoktur normalde birde sen li benli konusma gibi imalı imali müsait değilsin galibs yazmış kadın bilemedim ama esimle tartıştım niyr konusuyorsun yazmaya devam ediyorsun diye icimden esime karsi cok şeyler kopup gitti kadin israrla yazdı cocuklarimin hayatu kurtulsun istiyorum demiş bana oradan is ayarlayamazmisin demiş bu defa da bla bla öyle söylüyor esim midem fena bulandi bilmiyorum sinekte küçüktür mide bulandırır ya o hesap artik sağ gözüm sol gözüme sol gözüm sag gözüme güvenmez bu devirde o noktadayım daha öncede hamileyken eski sevgilisine istek atmıştı yazisma olmamisti ama bilmiyorum iste kafam corba oldu sizce bu aldatmaya teşebbüs mü
arayan kadinin evli olmadigini bile dusunuyorum esin tanimadigi kisiyle neden konusuyo bu devirde insan tanidigina is bulmuyorda senin esin hic tanimadi insana neden is bulacak cokmu iyi niyetli cokmu aptal anlayamadimKizlar 10 15 gün önce bi kadin kocama faceden msj yazmis iste bulduğunuz ülkede is imkani varmi bizde yurt dışına yaşamayı düşünüyoruz diye esim de esinin meslegini sormus is ayarlayabilecegini söyleyebileceğini söylemiş msjlari bende gordum esine vatsap dan yazdı eşim adam cv gönder diye dönüş bile yapmadı adam ben konu kapandı sanıyordum ta ki sabah msjlar silinmiş bir şekilde kadinin. Attigi msjlarda bir tanesi yazılıp geri silinmiş bir msjda eşin Türkiye ye dönmek istiyor mu demis sonra tekrar musaait değilsin galiba yazmış tabi benim icimr kurt düştü bilmiyorum rahatsiz oldum madem birsey yok msjlar sildindi esimin pek msj silme adeti yoktur normalde birde sen li benli konusma gibi imalı imali müsait değilsin galibs yazmış kadın bilemedim ama esimle tartıştım niyr konusuyorsun yazmaya devam ediyorsun diye icimden esime karsi cok şeyler kopup gitti kadin israrla yazdı cocuklarimin hayatu kurtulsun istiyorum demiş bana oradan is ayarlayamazmisin demiş bu defa da bla bla öyle söylüyor esim midem fena bulandi bilmiyorum sinekte küçüktür mide bulandırır ya o hesap artik sağ gözüm sol gözüme sol gözüm sag gözüme güvenmez bu devirde o noktadayım daha öncede hamileyken eski sevgilisine istek atmıştı yazisma olmamisti ama bilmiyorum iste kafam corba oldu sizce bu aldatmaya teşebbüs mü
Kadin konuştukları diger ekran görüntülerinin hepsini atmis kadin israrla esime bulasikcilikta yaparim yeter ki is bul bu ulkeden gitmek istiyorum esimle de maddi yüzden ayrilik asamasina geldik yurt disina cikabilirsek yuvamiz kurtulur çok borc icindeyiz falan yazmis esimde sordum ama is yok demis kadin israrla bi gezip dolasip is ararmisiniz bize demis esim cevap vermemis sildim çünkü sen kızarsın diye korktum diyor çünkü cok kiskancim kadin dün tekrar is bulurmusun abi nolur demis yurt disinda yasayanlar grubu var oradan bulup yazmis esime de zaten biliyorum Türkiye bu kadar kötü hale geldi mi yaNormal hiçbir mesajı silme gereği duymazsın ama işin içine göt korkusu girdiyse normal olmayan şeyler vardır.İnterneti neden kaparsın mesajlar gelmesin diye.İş farklı yere gidecekmişte yakalanmış .Sık yularını burnundan getir ama niyeti olan yine yapacaktır.
Merhaba,Kadin konuştukları diger ekran görüntülerinin hepsini atmis kadin israrla esime bulasikcilikta yaparim yeter ki is bul bu ulkeden gitmek istiyorum esimle de maddi yüzden ayrilik asamasina geldik yurt disina cikabilirsek yuvamiz kurtulur çok borc icindeyiz falan yazmis esimde sordum ama is yok demis kadin israrla bi gezip dolasip is ararmisiniz bize demis esim cevap vermemis sildim çünkü sen kızarsın diye korktum diyor çünkü cok kiskancim kadin dün tekrar is bulurmusun abi nolur demis yurt disinda yasayanlar grubu var oradan bulup yazmis esime de zaten biliyorum Türkiye bu kadar kötü hale geldi mi ya
Şef gibi birsey ama insanlarin elinde meslek yok esim maden muhendisi hiçbir seyden anlamayan adami getirip is veremez ki esim ilan paylaşmış operatör alinacak diye oradan görüp esime yazmaya baslamis benimde tuafima gitti anlam veremiyorum bana da ayni seyleri söylüyor sürekli kizim icin gitmek istiyorum. Ulkeden nefret ediyorum vs vs ama bu olacak is degil ki yani ne bileyim esimle de evde tartistum bu yuzden huzurum kactiMerhaba,
Evet Türkiye’de ekonomi kötü ama bilmediğimiz bir ülkede yaşayan tanımadığımız insanlara yalvaracak kadar da değil. Duyduğum en saçma hikayelerden biri. Bize de bazen Pakistan’dan, Hindistan’dan whatsapp aramaları geliyor. Artık bizimkiler de Avrupa’dakileri mi arıyor? Ayrıca eşinizin yaşadığınız yerde ne gibi nir nüfuzu var da insanlar iş için eşinize yalvarıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?