- 27 Ağustos 2025
- 265
- 404
- 18
- 26
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
Engelledik zaten ya normalde esimin telefonunda şifre dahi yok sürekli de elimde ama kadının ısrarı ve laubali tavri beni delirtti kadinin ekran görüntülerine bilr var eşim görüldü atmasina rağmen israr eden kadin“Gezip dolaşıp iş arar mısınız?” Bakın bu cümleyi ben, bırakın hiç tanımadığım bir insana kurmayı, arkadaşıma bile söyleyemem. Böyle bir şey isteyebileceğim biriyle samimiyetim çok fazla olmalı. Ya da birine “müsait değildin galiba” yazmak normal mi? Eşiniz doğru söylüyor olabilir ancak kadına dikkat edin. Yurt dışında yaşamak için yurt dışında yaşayan bir adamla sevgili olmak da bir seçenek çünkü. Umarım bu yurt dışında yaşayan adam sizin eşiniz olmaz. Bu kadını engelleyin.
Esi neden iletişime geçmiyor kadınınYetkili değil aslinda maden muhendisi sadece çalıştığı firmaya kadinin esini elektrikçi olarak aldiracakti araclarin elektirik aksanina baksin diye adam cevap yazmaya dahi tenenzzul etmeyip donmemiş ama kadinla hala konuşmaya devam etmisler
Bence başta iş meselesi varsa bile sonradan niyet değişmiş. Ben hoşlanmadım hiç kadının yazdinlari da hep savunmaya yönelik elbette. Ama böyle durumlarda kadınlara kızmıyorum. Sınır çizmeyi bilmeyen erkekler yüzünden. Biz kadınlar günde kaç tane uyarıcı ile karşılaşıyoruz ama hemen evliliğimizi korumaya alıp sinir koyuyoruz erkeklere. Maalesef çok az erkek bunu yapıyor. Üstelik siz hamile iken sevgilisine arkadaşlık isteği yollamış diyorsunuz. Belli ki eşiniz bir heyecan arıyor bence uyanık olun. Sürekli diken üstünde şüpheyle yaşamak gerçekten zor çünkü bir kere güveniniz belli ki kırılmış bundan sonra hiç emin olamayacaksnz umarım eşiniz toparlar durumu ama lütfen saf olmayın sizi aptal yerine koymasına izin vermeyinEngelledik zaten ya normalde esimin telefonunda şifre dahi yok sürekli de elimde ama kadının ısrarı ve laubali tavri beni delirtti kadinin ekran görüntülerine bilr var eşim görüldü atmasina rağmen israr eden kadin
Bir şey Dicem bu kadının size yakına gelmesi de hiç iyi olmaz benden söylemesi yani eşiniz iş bulursa fenaKadin konuştukları diger ekran görüntülerinin hepsini atmis kadin israrla esime bulasikcilikta yaparim yeter ki is bul bu ulkeden gitmek istiyorum esimle de maddi yüzden ayrilik asamasina geldik yurt disina cikabilirsek yuvamiz kurtulur çok borc icindeyiz falan yazmis esimde sordum ama is yok demis kadin israrla bi gezip dolasip is ararmisiniz bize demis esim cevap vermemis sildim çünkü sen kızarsın diye korktum diyor çünkü cok kiskancim kadin dün tekrar is bulurmusun abi nolur demis yurt disinda yasayanlar grubu var oradan bulup yazmis esime de zaten biliyorum Türkiye bu kadar kötü hale geldi mi ya
Bilmiyorum boşanma asamasindalarmisEsi neden iletişime geçmiyor kadının
Geldiği falan yok zaten dil bilmiyor meslek yok istese de gelemez bes kurus param yok herseyi is yeri ayarlasin geliyim diyor ortada is de yok tuaf bi tip çözemedimBir şey Dicem bu kadının size yakına gelmesi de hiç iyi olmaz benden söylemesi yani eşiniz iş bulursa fena
Kendi kafan gibi benimkini de çorba ettin.Yazdıklarından bişey anlamadım.Kizlar 10 15 gün önce bi kadin kocama faceden msj yazmis iste bulduğunuz ülkede is imkani varmi bizde yurt dışına yaşamayı düşünüyoruz diye esim de esinin meslegini sormus is ayarlayabilecegini söyleyebileceğini söylemiş msjlari bende gordum esine vatsap dan yazdı eşim adam cv gönder diye dönüş bile yapmadı adam ben konu kapandı sanıyordum ta ki sabah msjlar silinmiş bir şekilde kadinin. Attigi msjlarda bir tanesi yazılıp geri silinmiş bir msjda eşin Türkiye ye dönmek istiyor mu demis sonra tekrar musaait değilsin galiba yazmış tabi benim icimr kurt düştü bilmiyorum rahatsiz oldum madem birsey yok msjlar sildindi esimin pek msj silme adeti yoktur normalde birde sen li benli konusma gibi imalı imali müsait değilsin galibs yazmış kadın bilemedim ama esimle tartıştım niyr konusuyorsun yazmaya devam ediyorsun diye icimden esime karsi cok şeyler kopup gitti kadin israrla yazdı cocuklarimin hayatu kurtulsun istiyorum demiş bana oradan is ayarlayamazmisin demiş bu defa da bla bla öyle söylüyor esim midem fena bulandi bilmiyorum sinekte küçüktür mide bulandırır ya o hesap artik sağ gözüm sol gözüme sol gözüm sag gözüme güvenmez bu devirde o noktadayım daha öncede hamileyken eski sevgilisine istek atmıştı yazisma olmamisti ama bilmiyorum iste kafam corba oldu sizce bu aldatmaya teşebbüs mü
Saka gibi boşanma aşamasında ona iş mi bakıyor nerden baksan saçma isBilmiyorum boşanma asamasindalarmis
Bende anlamakta güçlük çekiyorum ama eşime barismak için yurt disini sart koştum diyorSaka gibi boşanma aşamasında ona iş mi bakıyor nerden baksan saçma is
Böyle bir şey söylemek istemem ama muhtemelen yalan söylüyor yani eşinizle arasında bir şeyler olmak üzereyken yakaladnz. Şart koşan kendisi ve barışmak isteyen eşi olsaydı işi de o değil eşi bulmaya çabalardi üzgünümBende anlamakta güçlük çekiyorum ama eşime barismak için yurt disini sart koştum diyor
Evet haklisiniz benim de icime sinmeyen şeyler varBöyle bir şey söylemek istemem ama muhtemelen yalan söylüyor yani eşinizle arasında bir şeyler olmak üzereyken yakaladnz. Şart koşan kendisi ve barışmak isteyen eşi olsaydı işi de o değil eşi bulmaya çabalardi üzgünüm
Çok üzgünüm ama bariz yalan söylüyor hiçbir kadın ailesinin evine girecek kadar köprü atmisken başka bir adamla uzun uzadıya yazısıp deli gibi iş aramaz. Bu kadar onunla yazismaniza da anlam veremedim her şey ortada neye ikna olmaya çalışıyorsunuz yani kadın kalkıp evet haklısın ben kocanla flört ediyordm mu diyecek. Belki evli bile değil. Muhtemelen eşinizle bir şeyler yaşayıp evlilik durumuyla oraya gelmeye çalışacaktı yani eşiyle ilgili bir durum yok diye düşünüyorum. O kendine yer yapıyordu. Ama burda tek bir suçlu var o da eşiniz. Yani o kadınla konuşacağıniza eşinizle konusun diyeceğim ama o da kabul etmeyecektir. Fakat şunu bilin biz kadınların hisleri çok kuvvetlidir hissinize güvenin. Çok sevdiğim bir söz vardır şüphe varsa şüphe yoktur...Evet haklisiniz benim de icime sinmeyen şeyler var
Engelli zaten kadinin attigi ekran görüntülerinde de esim umursamamia kadin onlarca msj atmış eşime orda misiniz müsait misiniz falan diye esimde rahatsiz olmus is yok kardeşim baska seçenek değerlendirin demis msjlari silmis tekrar esime msj atmia onda da ben gördüm zatenEsınıze engellıyosun dıyın, aralarında bır sey yok bence . Kadın kendı kocasından ve bulundugu yerden kurtulmak ıcın her tuşa basıyor. Sızın kocanız kendı aılesıne baksın önce.
Bence esınız sız gorursunuz dıye sılmıs. Ay allah askına aldatsa cocukları olan boyle bı durumda basına bela gıbı alcak bırıyle mı aldatır. Bu multecı tarzı ınsanlardan ınanılmaz paragoz olanlar var. Kendılerını kurtarma pesındeler ıste.E
Engelli zaten kadinin attigi ekran görüntülerinde de esim umursamamia kadin onlarca msj atmış eşime orda misiniz müsait misiniz falan diye esimde rahatsiz olmus is yok kardeşim baska seçenek değerlendirin demis msjlari silmis tekrar esime msj atmia onda da ben gördüm zaten
Ne kadar değişik bir kadın böyleE
Engelli zaten kadinin attigi ekran görüntülerinde de esim umursamamia kadin onlarca msj atmış eşime orda misiniz müsait misiniz falan diye esimde rahatsiz olmus is yok kardeşim baska seçenek değerlendirin demis msjlari silmis tekrar esime msj atmia onda da ben gördüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?