Bu aldatmaya teşebbüs mü?

Engelledik zaten ya normalde esimin telefonunda şifre dahi yok sürekli de elimde ama kadının ısrarı ve laubali tavri beni delirtti kadinin ekran görüntülerine bilr var eşim görüldü atmasina rağmen israr eden kadin

Esi neden iletişime geçmiyor kadının

Bence başta iş meselesi varsa bile sonradan niyet değişmiş. Ben hoşlanmadım hiç kadının yazdinlari da hep savunmaya yönelik elbette. Ama böyle durumlarda kadınlara kızmıyorum. Sınır çizmeyi bilmeyen erkekler yüzünden. Biz kadınlar günde kaç tane uyarıcı ile karşılaşıyoruz ama hemen evliliğimizi korumaya alıp sinir koyuyoruz erkeklere. Maalesef çok az erkek bunu yapıyor. Üstelik siz hamile iken sevgilisine arkadaşlık isteği yollamış diyorsunuz. Belli ki eşiniz bir heyecan arıyor bence uyanık olun. Sürekli diken üstünde şüpheyle yaşamak gerçekten zor çünkü bir kere güveniniz belli ki kırılmış bundan sonra hiç emin olamayacaksnz umarım eşiniz toparlar durumu ama lütfen saf olmayın sizi aptal yerine koymasına izin vermeyin

Bir şey Dicem bu kadının size yakına gelmesi de hiç iyi olmaz benden söylemesi yani eşiniz iş bulursa fena

Kendi kafan gibi benimkini de çorba ettin.Yazdıklarından bişey anlamadım.

Bende anlamakta güçlük çekiyorum ama eşime barismak için yurt disini sart koştum diyor
Böyle bir şey söylemek istemem ama muhtemelen yalan söylüyor yani eşinizle arasında bir şeyler olmak üzereyken yakaladnz. Şart koşan kendisi ve barışmak isteyen eşi olsaydı işi de o değil eşi bulmaya çabalardi üzgünüm

Evet haklisiniz benim de icime sinmeyen şeyler var

Eklentiler

• Screenshot_20250921_100622_Facebook.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 29
Evet haklisiniz benim de icime sinmeyen şeyler var
Çok üzgünüm ama bariz yalan söylüyor hiçbir kadın ailesinin evine girecek kadar köprü atmisken başka bir adamla uzun uzadıya yazısıp deli gibi iş aramaz. Bu kadar onunla yazismaniza da anlam veremedim her şey ortada neye ikna olmaya çalışıyorsunuz yani kadın kalkıp evet haklısın ben kocanla flört ediyordm mu diyecek. Belki evli bile değil. Muhtemelen eşinizle bir şeyler yaşayıp evlilik durumuyla oraya gelmeye çalışacaktı yani eşiyle ilgili bir durum yok diye düşünüyorum. O kendine yer yapıyordu. Ama burda tek bir suçlu var o da eşiniz. Yani o kadınla konuşacağıniza eşinizle konusun diyeceğim ama o da kabul etmeyecektir. Fakat şunu bilin biz kadınların hisleri çok kuvvetlidir hissinize güvenin. Çok sevdiğim bir söz vardır şüphe varsa şüphe yoktur...

E
Esınıze engellıyosun dıyın, aralarında bır sey yok bence . Kadın kendı kocasından ve bulundugu yerden kurtulmak ıcın her tuşa basıyor. Sızın kocanız kendı aılesıne baksın önce.
Engelli zaten kadinin attigi ekran görüntülerinde de esim umursamamia kadin onlarca msj atmış eşime orda misiniz müsait misiniz falan diye esimde rahatsiz olmus is yok kardeşim baska seçenek değerlendirin demis msjlari silmis tekrar esime msj atmia onda da ben gördüm zaten

Bence esınız sız gorursunuz dıye sılmıs. Ay allah askına aldatsa cocukları olan boyle bı durumda basına bela gıbı alcak bırıyle mı aldatır. Bu multecı tarzı ınsanlardan ınanılmaz paragoz olanlar var. Kendılerını kurtarma pesındeler ıste.

Onamı kalmıs yani eşine ne evli barklısın böyle işlerde bir geride dur devamlı bir kadınla yazışmak bu keyifli sohbetede döner tanımıyorsun etmiyorsun

eşiniz yokluktamı?
ergen gibi mesajla ilişki kurmaya çalışacak kadar akılsız mı? üstelik kadın tr de. bir gün gelirde sevişebiliriz ihtimaline mi tutunacak bir adam? aldatma niyeti olan evli bir adam sevişme ihtimali olmadığı bir kadınla vakit kaybetmez.
kadının niyetini bilemem saçma sapan uzatmasına gerek yokmuş kocasına ısrar etsin.

Ne kadar değişik bir kadın böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…