Bu allahın belasından neden kurtulamıyorum

canimoglumomer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
192
0
46
İstanbul
merhaba,ben aslında kendime kızıyorum ve biraz olsun rahatlamak için yazıyorum.ben onunla evlenmeden önce böyle biri değildim.5 yıldır evliyim ,gece gündüz bana nedenli nedensiz küfür eden iten kalkan aşağılayan bir adamla evliyim.onunla evlenmeden önce özgüvenli saygı duyulan biriydim.şimdi konuşmaya çekinen,güvensiz asosyal biri haline geldim.ve bu lanet olası adamdan boşanmaya cesaretim yok.sabah pembe oje sürdüğüm için beni oğlumun yanında hırpaladı.henüz 4 yaşında bir oğlum var ve ben ne yapmalıyım bilmiyorum.bunlara sessiz kaldığım için kendimi ayrıca suçluyorum utanıyorum hatta.gidip darp raporu almak istiyorum sonra korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum.darp raporu alınca ne oluyor,evden uzaklaştırma mı alıyor?bana yardım edin benim durumumda olan ve boşanmayı başarabilmiş birileri var mı aranızda ...

sanırım birim yöneticisisiniz. neden kendinizi ezdiriyorsunuz o sizden çok mu üstün. allahım yaaa deli oluyorum bu dengesiz adamlara bazen

üye olduğum ilk zamanda yöneticiydim.şimdi hukuk bürosunda çağrı merkezinde çalışıyorum.o benden daha üstün evet,belediyede şef.hatrı sayılır bir kariyeri var.benim hiç birşeyim yok bir çocuğum başka hiç birşeyim yok.750 tl maaş alıyorum ailem deseniz onlarında durumları kötü.bilmiyorum ayakta durabilirmiyim bilmiyorum.

Mesleğinizde var çalışıyorsunuz neden bu kadar zayıf görüyorsunuz ki kendinizi..
Ezdirmeyin kendinizi heleki çocuğunuzun gözü önünde olan tartaklamalara müsade etmeyin ne olur.
Darp raporu alın polise şikayet etin onlar zaten sizi yönlendirirler ilgili merceklere..
Belediyede yada en üst akamda olması sizden üstün olduğunu göstermez bunuda bilin adam olsun önce eşiniz.Alenizlede konuşun anlatın durumunuzu maddi imkanlarının kötü olması sizin hırpalanmanızan daha kötü olmaz.

canım boşversene sen o kariyeri... insan olamamış o şefliğinden ne olur...
eğer boşanmaya karar verirsen, ilk celsede bide tedbir nafakası istersin, böylece dava boyuncada sana belli bir miktar ödemek durumunda kalır. sonrada iştirak nafakası alırsın zaten çocuğun masrafları için... hem ayrıca bir protokol imzalamadıysanız edinilmiş mallar ikinizin sayılıyor. yani sen yeterki kafana koy, sonrası tamamen kararının arkasında ne kadar durabildiğinle ilgili canım.. seni üzmesine ezmesine izin verme.. sende çalışıyorsun sonuçta, belli bir çevren ve sosyal ortamın var.. kendine saygını güvenini sakın kaybetme.. biz kadınlar erkeklerden çok daha fazla cesur ve güçlüyüz yeterki birşeye karar verelim..

moxis'e %100 katılıyorum.
canım 750 TL diye küçümsediğin rakam ile asgari ücret diyelim, evine bakan 2 çocuk geçinen aileler var Daha yüksek maaşlı bir iş bulursun elbet dert etme. Moxis'in dediği gibi bir sürü para ödeyecek o sana.. Hayat o adamla çekilir mi sen onu söyle..? Sana değer vermeyen kıymetini bilmeyen birisi ise ve sen sırf başımda kocam var diye katlanıyorsan olmaz..
Kendine ve oğluna bir şans vermelisin..

Bu ne ya??
ınsan esını cocugunun yanında hırpalarmı??
Nasıl bır ınsandır bu adam? Sız kendınızı bu kadar ezdırmeyın!

Bence öncelikle kendinize güvenmeniz lazım...
Düşünün ki böyle bir insanla ömür geçer mi ??
Kurtulun bu insandan bir an önce ...

geçmez biliyorum aslında bir başkası bu durumda olsa kabul edilemez hemen bırak kaç kurtul derdim,ama iş başa düşünce öyle olmuyor.ama biraz daha ümitlendim.ailemin evi 1+1 ancak kendilerine yetiyor.internetten baktımda küçük stüdyo daireler 400 tl civarı ,ne dersiniz kızlar olur mu yapabilirmiyim?ağlamaktan gözlerim açılmıyor odamın kapısını açamadım işe geldiğimden beri düşünüyorum değer mi dimi hem ben hem oğlum resmen eziyet çekiyoruz değer mi?ne için ?Allah'ım sen utandırma nolur.umudumu yitirmek istemiyorum.

canımcım Allah yardımcın olsun..güçlü olmaya bak sen..eğer sert biçimde seni hırpalıyorsa.ailenin yanına gir..1 odalı olsun.farketmez.şimdilik bunu yap gözünükorkut..ezidrme kendini..brde o çocuk gördüğü şeylerden öle korkuyordur ki...

Şu anki işiniz sizi tatmin etmese de demek ki çok iyi vasıflarınız varmış ki yöneticilik yapmışsınız.. ıleride inşallah kendinize daha uygun bir iş bulursunuz..
Lütfen kendi kıymetinizi bilin..
ıyi düşünün bundan sonraki hayatınızı dayak yiyerek,küfür işiterek mi geçirmek istiyorsunuz?
Artı rol model olarak babasını alacak olan oğlunuzun fizyolojik ve psikolojik durumunu hiç mi düşünmüyorsunuz?
Annesiniz siz! Yazık ediyorsunuz yavrunuza!

Zaten geç kalmışsınız,bunca zaman o adamın kahrını çekmişsiniz bundan sonrası için en azından kendiniz ve oğlunuz için yaşayın..Yazık etmeyin kendinize hayat o kadar kıymetli ki geç olsun da olsun yeter ki kurtulun o adamdan..
Size hiçbirşey yapamaz gidip şikayet ettikten sonra.Bir süre ailenizin yanında kalın 1 oda da olsa..Sonra dava sürecinde kiraya çıkarsınız alacağınız nafakanın da yardımı olur az da olsa.
En büyük hatanız onu kendinizden üstün görmeniz..bunu ona da hissettirmişsiniz ki böyle saçmalamış.ısterse kral olsun insanlık vasfına sahip değil.Siz ondan çok çok daha üstünsünüz

canım oğlum benim onun gibi bir adam olsn asla istemiyorum.ailemin yanına gidiyorum gelip orda da hırpalıyor,babam hasta diye ona da duyuramıyorum.ama ne olursa olsun şu an ki durumdan daha kötü olamaz dimi.ben çaresiz değilim diyorum kendime yapabilirim inşallah yapıcam.ablam aradı az önce köyden gelen bir yakınımız var dı kocası dövdü diye şikayette bulunmuş ve nezarete attırmış adamı ondan daha mı kötü durumdasın kendine gel diye.biraz daha umutlandım ben de oğlumda şiddete maruz kalmadan yaşamayı hakediyoruz.

4 yaşındaki yavruyu da mı dövüyo o adi adam
Lütfen daha fazla geç kalmayın adım atın..keşke daha önce yapsaymışım diye pişman olursunuz

Boş verin Allah aşkına.Böyle bir adam çekilmez kendiniz için.Valaha içim şişti resmen.Düzenini oturtana kadar sıkıntı çekersin.Ama sonra her şey yoluna girer.Ve bu Allahın cezasından kurtulmak azıcık sıkıntıya değer bence.

Boşa canım sen onu.Boşa nafakanı da al.Eşyaları da sen al.Yazık değil mi sana ? neden çekesin ki.Gayet de becerirsin yaparsın yani, sen kendine güven yeter.

hayır ona vurmuyor ama bana onun yanında vuruyor ,bu sabah oğlum anne gel öpim dedi acımas o zaman neden vuruyor anne diyor, adam çünkü senin annen gerizekalı da ondan oğlum diyor şiddet görmesinden ne farkı var ki bunun

ay deliricem klava: kızlar toplanıp karambol yapıp üstüne çullanalım bu adamın :1ninca: bu ne saygısızlık yaa ne zannediyorki kendini.. Canım sen bir sirkelen kendine gel..
eksileri artıları iyice bir düşün. her türlü idare edersin ama bu konuda kendine güven..
Önünde mis gibi yıllar var..

Nolur daha fazla katlanmayın, oğlunuza da kendinize de büyük kötülük ediyorsunuz.
babam 700 lira maaşla biri üniversitede biri lisede yatılı 2 çocuk okutuyor. gerekirse şehir değiştirin ama bu eziyeti çekmeyin...

Çok zor Allah yardımcın olsun. Uygun bir yer bulup kurtul sonuçta burda ben işi filan olmayıpta ayrılma cesaretini gösterebilenleri de okudum. Bir şekilde iş bulup kendi düzenlerini yuvalarını kurmuşlar. Ki senin işinde var çekmeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…