- Konu Sahibi canimoglumomer
-
canım boşversene sen o kariyeri... insan olamamış o şefliğinden ne olur...
eğer boşanmaya karar verirsen, ilk celsede bide tedbir nafakası istersin, böylece dava boyuncada sana belli bir miktar ödemek durumunda kalır. sonrada iştirak nafakası alırsın zaten çocuğun masrafları için... hem ayrıca bir protokol imzalamadıysanız edinilmiş mallar ikinizin sayılıyor. yani sen yeterki kafana koy, sonrası tamamen kararının arkasında ne kadar durabildiğinle ilgili canım.. seni üzmesine ezmesine izin verme.. sende çalışıyorsun sonuçta, belli bir çevren ve sosyal ortamın var.. kendine saygını güvenini sakın kaybetme.. biz kadınlar erkeklerden çok daha fazla cesur ve güçlüyüz yeterki birşeye karar verelim..
merhaba,ben aslında kendime kızıyorum ve biraz olsun rahatlamak için yazıyorum.ben onunla evlenmeden önce böyle biri değildim.5 yıldır evliyim ,gece gündüz bana nedenli nedensiz küfür eden iten kalkan aşağılayan bir adamla evliyim.onunla evlenmeden önce özgüvenli saygı duyulan biriydim.şimdi konuşmaya çekinen,güvensiz asosyal biri haline geldim.ve bu lanet olası adamdan boşanmaya cesaretim yok.sabah pembe oje sürdüğüm için beni oğlumun yanında hırpaladı.henüz 4 yaşında bir oğlum var ve ben ne yapmalıyım bilmiyorum.bunlara sessiz kaldığım için kendimi ayrıca suçluyorum utanıyorum hatta.gidip darp raporu almak istiyorum sonra korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum.darp raporu alınca ne oluyor,evden uzaklaştırma mı alıyor?bana yardım edin benim durumumda olan ve boşanmayı başarabilmiş birileri var mı aranızda ...
merhaba,ben aslında kendime kızıyorum ve biraz olsun rahatlamak için yazıyorum.ben onunla evlenmeden önce böyle biri değildim.5 yıldır evliyim ,gece gündüz bana nedenli nedensiz küfür eden iten kalkan aşağılayan bir adamla evliyim.onunla evlenmeden önce özgüvenli saygı duyulan biriydim.şimdi konuşmaya çekinen,güvensiz asosyal biri haline geldim.ve bu lanet olası adamdan boşanmaya cesaretim yok.sabah pembe oje sürdüğüm için beni oğlumun yanında hırpaladı.henüz 4 yaşında bir oğlum var ve ben ne yapmalıyım bilmiyorum.bunlara sessiz kaldığım için kendimi ayrıca suçluyorum utanıyorum hatta.gidip darp raporu almak istiyorum sonra korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum.darp raporu alınca ne oluyor,evden uzaklaştırma mı alıyor?bana yardım edin benim durumumda olan ve boşanmayı başarabilmiş birileri var mı aranızda ...
hayır ona vurmuyor ama bana onun yanında vuruyor ,bu sabah oğlum anne gel öpim dedi acımas o zaman neden vuruyor anne diyor, adam çünkü senin annen gerizekalı da ondan oğlum diyor şiddet görmesinden ne farkı var ki bunun
3 gündür annemlerde yim.dönmek istemiyorum .beni mecbur bırakmaya çalışıyor.ben şu anda çalıştığım iş yerine onun vasıtasıyla başladım patronum arkadası bana bu gün eğer kendi rızanla çıkmazsan ben gelir çıkarırım diyor.birde işten çıkıcaksın oturup çocuğuna bakmaya devam ediceksin diyor.patronumla konuştum onun sözüyle seni madur etmem dedi ama bilmiyorum offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?