günaydın kızlar daha öncede bir çok konu açtım uzun bir flört ve nişanlılık dönemi yaşamaktayım nişanlım skere gidecek bir süre daha böyleyim.bu nedenle bazen gelgitler yaşadığım oldu.derslerim iyi olmasına rağmen bir aptallık yapıp üniversteye gitmedim.yasım 24 bu arada .hala aof de okumaktayım.ilk okuldan beri bir kız arkadasım var ve ankarada üniversite okudu simdi orada tek basına yasıyor calışıyor.ve ben onun bu haline çok imreniyorum.evet iyi bir nişanlım iyi bir işim ve dolgun bir maaşım var ama neden okumadım neden hayataımdaki hersey erken gelişti diye abuk sabuk gelgitler yasıyorum.ne güzel ailesi yada yanında hesap vereceği kimsesi yok sevgilisi ile aynı şehirde istediğinde istediği yere gider herşeyi yapar diye düşünüyorum evet belkide oda benim hayatıma imreniyor ama yinede bu aptal düşüncelere giriyorum.[/QUOTE.]
Canım yazdıklarını okuyunca memnun olunmayacak bir tarafını bulamadım. Yaşın 24 ve o yaşta dolgun bir maaşla iyi bir işte çalışmak kötü değil. O özendiğin özgürlük çokta iyi birşey değil inan ki. Yalnız yaşamak sanıldığı kadar zevkli de değil. Tabii ki istediğin zaman istediğin şeyi yapmak çok zevkli anne baba yanında ister istemez insan kendini kısıtlıyor ama evden uzaklaşınca insan o kadar özlüyor ki aile sıcaklığını.Özgürlük bile sıkıyor bir süre sonra.Evlenince nasıl olsa bunların hepsi olacak.Takma kafana bunları.
evet kızlar haklısınız ayrı sehirlerde olsakta iyi ama kıskanc bir nişanlım var ama beraberken istediğim her yeere gidebilen benle her ortama girebilen biri bazen sadece askerden gelene kadar dişimi sıkmalıyım o yanıma gelince hersey daha güzel olacak die teselli ediyorum kendimi evet yanımdayken istediğim hryere gider kalk buraya gidelim beni sura götür desem götürür ama simdi yanımda olmadığı ve çevremdeki bir çok insanı tanımadığı için kıskançlıklar yaıyoruz belkide arkadasım bunları yasamıyor diye imreniyorunm ama oda sevgilisiyle ayını okuldaydı ve aynı sehirde hep beraber
kızlar hepinize çok teşekkür ederim
günaydın kızlar daha öncede bir çok konu açtım uzun bir flört ve nişanlılık dönemi yaşamaktayım nişanlım skere gidecek bir süre daha böyleyim.bu nedenle bazen gelgitler yaşadığım oldu.derslerim iyi olmasına rağmen bir aptallık yapıp üniversteye gitmedim.yasım 24 bu arada .hala aof de okumaktayım.ilk okuldan beri bir kız arkadasım var ve ankarada üniversite okudu simdi orada tek basına yasıyor calışıyor.ve ben onun bu haline çok imreniyorum.evet iyi bir nişanlım iyi bir işim ve dolgun bir maaşım var ama neden okumadım neden hayataımdaki hersey erken gelişti diye abuk sabuk gelgitler yasıyorum.ne güzel ailesi yada yanında hesap vereceği kimsesi yok sevgilisi ile aynı şehirde istediğinde istediği yere gider herşeyi yapar diye düşünüyorum evet belkide oda benim hayatıma imreniyor ama yinede bu aptal düşüncelere giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?