• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aralar boyleyim

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
sankı hersey ustume geliyor.ıkı yasında kızım var oda olmasa hayatla baglarımı koparcam..aglama nobetleri yasıyorum..ısıme ısteklı gitmiyorum...sureklı gecmişi dusunuyyorum...hayata ofkelıyım sanki...eşimle bir sorunumuz yok.halıme sukur ama niye mutlu degilim..ıkı kişi calışıyoruz ama ordata gozle gorulur ne ev ne araba var.oglum lisede kızım ıkı yasında...birde insanların oooo ıkı maassınız demeleri yokmu...ozaman iyice bunalıma giriyorum ıkı maasız neden ortada birsey yok.

Biseylerin degerini kaybederek anlamadan once gorus acinizi degistirmelisiniz,
Ve asla kendinizden ust mertebeye bakarak mutlu olamazsiniz , kotunun kotusu var bunu dusunup sukurdar olmalisiniz.

Ayrica ev -araba yat-kat sahibi olup mutlu olamayan nice insanlar varken ,saglikli evlatlariniz,mutlu bi yuvaniz ,mesleginiz oldugu icin sevinmelisiniz. kotu dusunerek problemi uzerine cekmis olursunuz

Allah bereket versin iki maaşınıza. sadakayı arttırın biraz yetim öksüz doyurun eminim maddi manevi olarak rahatlarsınız.

Insanların birikimleri harcamaya gore degisir bence kimisi yemez icmez giymez gezmez birikim yapar kimisi rahatına duskundur bide yasadıgınız sehir cok onemli ev kirası yol vs. Zaten hayat cok pahalı takmayın kafanıza sagliginiza dua edin.

Kayın pederim bir kere yükseğe bakarsan mutlu olamazsın, senden asagidakilere bak mutlu ol sukret demişti. Maddiyat böyle bir şey ve bence hiç bir zaman sonu yok. Ben üç ay oldu işten ayrilali. Eşimle ikimiz çalışırkenki halimizle şu anki halimizin arasında büyük fark yok. İnsan kazandığı kadar harcıyor sanırım. Hem sizin iki evladınız varmış kolay mı bu zamanda iki çocuk büyütmek. Allah sağlıktan etmesin gerisini düşünmeyin. Dönem dönem böyle buhranlar olabilir, belki de mevsimseldir. Dua edin bol bol

Back
X