Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim 2. bebeğim olacak rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah. belirtileri tıpkı kizimda olduğu gibi aslında. goguslerim dolgun ve acıyor sol kasigimda segirme gibi bişeyler oluyor aşırı derecede turşu istiyor canim bi de sulu akıntım var sanki her an adet olacakmisim gibi
Benim 2. bebeğim olacak rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah. belirtileri tıpkı kizimda olduğu gibi aslında. goguslerim dolgun ve acıyor sol kasigimda segirme gibi bişeyler oluyor aşırı derecede turşu istiyor canim bi de sulu akıntım var sanki her an adet olacakmisim gibi
Benim de adet döngü m 9u ama 25inde çatlatma iğnesi vurulmuşum kasık ağrısı iğne vurulmadan da vardı yumurta büyüyor diye vuruldum ondan iki gün sonra başladı hala var anlamadım. Hiç böyle olmamıştım. Öyle göğüste falan belirginlik yok beli m ağrıyor ek olarakk ne olcak bilmiyorum herkesin gönlüne göre olur insaalah