Bu aralar mutluydum son 3 günde yine dipteyim

Yanlış anlamayın ama eşinizle dans ettiğinizi hayal etmeniz vs. Benimle ilgili birisinin böyle hayalleri olduğunu bilsem ben sanki biraz soğurdum.
Belli etmeseniz böyle şeyleri pek ?

siz eşsiniz yani denk
şefkat her daim beklenirse sürekli kalbınız kırılır
karşısında bır kadın oldugunu buyuk bır ınsan oldugunu gosterın
demek kı sınır anlarında azarlamaya ve horlamaya yatkın esınız var
o sızın babanız degıl atanız degıl buyugunuz degıl sureklı sefkat dıleyecegınız
canı mı sıkkın sızı ezemeyecegı halde araya mesafe koyun
ablasını da kafaya takmayın bu kadar sizde insanız o da
yanı yaratılmısların en ıyısı felan degıl, sadece bır yerlerı kalkmıs bır gorumce
esınızın ablası oldugu ıcın muhattap oluyorsunuz
belkı sokakta gorsenız asla gormeyecek ve bılmeyecektınız

Tanrının namaz kılmayınca sizi kocanızla cezalandıracağını düşünmek dünyada duyduğum en saçma şeyler listesine girer.

Muhtemelen canı sıkılmıştır, bir hareketiniz batmıştır ya da adam sadece yer arıyor bile olabilir.

Düzeltmenize sevindim. Ancak bence detaylı bir konuşun. Bir daha böyle davranmasın size.

Seninkinin tipatip aynısı benim başımda var bide durduk yere Gürler Ota b.. Afedersin anlayamıyorum bende bazen bizde İnsanız bende dayanamıyorum bazen söyleniyorum doluyor insan Allah sabır versin canim sana bana bizim gibilere zor iş bu gemiyi yürütmek hele bi de evlat varsa

Haklisin onun ailesine karşı fazla sabirliyim dun o söyledi ablamgil tavırlı diye bende dedim evet bana karşıda öyleler benim seni doldurdugumumu dusunuyolar acaba dedim... sonra boşver dedim biz iyi davranmaya devam edelim dedim icimden gelmesede çünkü yarin iyi olur ablalariyla sen şöyle dedin der bana ... bana karşı bir hırs içine girmişler halbuki aramız iyiydi neyse dediğin gibi aslında dişli biriyim ama yoruldum alttan alayım artik diyorum çünkü eşim alttan al mütevazi ol deyip durur ama iste sonra kıymet bilmez

Aynen çok düşündüm boşansam ne olur diye çok fazla düşündüm asla mutlu olamam ama cabalarsam eğer huzurlu olabilirim sadece bu sadece kendi açımız dan birde bebeği düşününce işin içinden çıkılmıyor bu yüzden en doğrusu bu gemiyi yürütmek

kendisi iblis bence.töbe est. durduk yere kavga çıkaran agrasif koca ayakları.tedavi olsun.

kendisi iblis bence.töbe est. durduk yere kavga çıkaran agrasif koca ayakları.tedavi olsun.
Ah ca nim benim tedavi olsa ne sevinirdim varya ama evlenmeden önce demişlerdi bu deli agresif başka birini bulamadinmi diye iste gönül bu ay eşim görse bu yazdıklarımı beni öldürür ya iste napalim heralde agresif olmayan yumoş kocalar varmı çok merak ediyorum sadece merak yoksa benim sansimami

var mesela benim babam. ama o da bazen sinirlenir tabii. çevremden 2 erkek daha tanıyorum böyle

var mesela benim babam. ama o da bazen sinirlenir tabii. çevremden 2 erkek daha tanıyorum böyle
İyiymiş demekki benim kaderim bu kalasla omur geçirmek oysa ne hayallerim vardı ilkokuldan beri gelecekteki bebegime ve eşime yazılar yazıyorum bebegimin ismi ta o zamandan belliydi ... çok üzgünüm oysa her şey maddi olarak yerinde fazlasıyla herşeye bütün hayale sahibim benim normalde çok fazla mutlu olmam gerek ama suratsız ve sorun yaratan koca var basimda yine moralimi bozdu ve bu omur boyu devam edecek yada bosanmam gerek ama cesaretim yok daha atanamadim bile atansamda tek basima nasıl bakarım bu bebeğe baba sevgisinden mahrum nasıl bırakırım oysa bende gencim çok fazla hayalim var sanırım hepsini geride bırakmam ve yasli teyze moduna girmem gerek canım çok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…