• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aralar mutsuzum

Krizantem1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
264
113
18
47
Günaydın herkeze, bu ara mutsuzum.evde belli etmesemde işimden kaynaklı yoğun bir dönem atlattım.eşim ile aramda olan sorunları çözdük ama onunda suratı asik.10 gundur evde yemek yiyor vay içiyor TV ye bakıyoruz sonra yatıp uyuyoruz.Neşe yok, gülme yok, ortada birşey de yok....

amaaan ko. rahvan gitsin.En azından sorunun ortadan kalkmış,durgunluk dönemi.sen gerekli özeni göster,sen gül neşelen,ciddi bir sorununuz yoksa o da kayıtsız kalmayacaktır.

normal hayata dönmüşsünüz bence :KK14:

kavga gürültü yoksa ikinizin de bir durgunluk dönemidir belki. onun da işi yoğundur. yıl sonu herkeste böyle olur.
bi akşam tv kapatıp, alıp kahvenizi birbirinizle dertleşin.:KK50:

ama ben gülüyorum ediyorum, mutluyum o somurtuyo deseydin ciddi ciddi bir konuş derdim.

Bende böyle oluyorum
Konuşmadan yemek ye çay iç gülüp şakalaşma olamayınca huzursuz oluyorum
Ama iş yoğunluğu...
Zamana bırak bence eminim neşelenirsiniz...

O konuşmuyosa sen konuştur, o gülmüyosa sen güldür.
Bizde hep karşılıklıdır ben mutsuzsam o benı mutlu etmeye çalıştırır, o mutsuzsa ben.

Cogu kisi bunlari yasiyor ustelik evli degiliz ayni evde bile degiliz... monotonluk ve kavga sonrasi stres atip gayriresmi tavirlar esliginde yooo gayet iyiyiz havasi verilmeye calisiliyor

Günaydın herkeze, bu ara mutsuzum.evde belli etmesemde işimden kaynaklı yoğun bir dönem atlattım.eşim ile aramda olan sorunları çözdük ama onunda suratı asik.10 gundur evde yemek yiyor vay içiyor TV ye bakıyoruz sonra yatıp uyuyoruz.Neşe yok, gülme yok, ortada birşey de yok....
evde yemek yemeyecek kadar durum varsa sorun ciddidir

o yemiyorsa sen sofra kur davet et çay demle getir yiyin için

Yeni sorunlar oluşmadan bu duruma bir el atın derim ben. İş yoğunluğundan içinizden bir şey yapmamak geliyor olabilir ama zorlayın kendinizi sonrasında çok rahat hissedersiniz.

Bence kendine dert edineceğin bir durum yok canım. Mutlu olmaya bak, eşin yanında sağlıklı problemlerinizi halletmişsiniz ne güzel... :KK52:

normal hayata dönmüşsünüz bence :KK14:

kavga gürültü yoksa ikinizin de bir durgunluk dönemidir belki. onun da işi yoğundur. yıl sonu herkeste böyle olur.
bi akşam tv kapatıp, alıp kahvenizi birbirinizle dertleşin.:KK50:

ama ben gülüyorum ediyorum, mutluyum o somurtuyo deseydin ciddi ciddi bir konuş derdim.
Çok kavga gurultumuz asla olmadı.eşimile iletişim iyi sadece bir durgunluk onun mutsuz bir dönemi oldu.Ben hep ayniyim ve benim sade halim onu mutlu etmiyor sorun bu.

Yeni sorunlar oluşmadan bu duruma bir el atın derim ben. İş yoğunluğundan içinizden bir şey yapmamak geliyor olabilir ama zorlayın kendinizi sonrasında çok rahat hissedersiniz.
Bana gore sorun yok aslında olsa neyse yapayım.Eşik durgunlasti yine.

Çok kavga gurultumuz asla olmadı.eşimile iletişim iyi sadece bir durgunluk onun mutsuz bir dönemi oldu.Ben hep ayniyim ve benim sade halim onu mutlu etmiyor sorun bu.
nerden biliyorsun? belki sadece yanında olman bile onun huzurlu olmasına nedendir :KK60:

kadınlar erkeklerden daha bıcır bıcır, daha çocuktur. bence ne yapmak istiyorsanız onu yapın. siz neşelenin, o da neşelensin. dünya güzelleşsin
:KK36:

nerden biliyorsun? belki sadece yanında olman bile onun huzurlu olmasına nedendir :KK60:

kadınlar erkeklerden daha bıcır bıcır, daha çocuktur. bence ne yapmak istiyorsanız onu yapın. siz neşelenin, o da neşelensin. dünya güzelleşsin
:KK36:
Benim neşeli her daim onunla ilgilenmemiştir hepniater zaten bayılır.ben yapı olarak çok romantik ve süprizler yapabilen biri değilim.Zamanla yaparım Elbet.bu ara bende Yoruldum canim hiç birşey yapmak istemiyor. Eşim ben böyle olunca kendini daha fazla çekiyor

Hangimizin ruh durumu normal ki bence cok ciddi bir sorun yok ortada. Mevsimsel ya da yaşananların izleri devam ediyordur hala. Herkesin hayattan zevk alma şekli başka. Sizi Mutlu edecek seyleri yapmaya çalışın ikinizde

Back
X