ayakta duruken sana yanaşanlarınn popolarına iğneyi batır , sonrada hiç birşey olmamış gibi gökyüzüne bak ,Otobüste ayakta giderken sırf ikimiz de bayaniz diye, orasini burasini bana dayayanlara uyuz oluyorum.
yanyana otururken de ben kactikca sanki "daha da yanas, gel gel" mesaji almiscasina daha da yanasip kucağıma oturmaya ramak kala halde oturan kadinlara dda ayri uyuz oluyorum.
Bi gün fena patliycam
ne guzel söylemıssın aynı seleri sölemeye calısıcaktım gerek kalmadıne eski dostluklardan ne eski aşklardan eser kalmamasına. eski kardeşlerden bile eser yok.. yaşamadım, yaşım müsait değil ama görüyor ve duyuyoruz.. her zaman vardı bir şeyler ama git gide artıyor.
bencilsen, saf, en iyi niyetli, gerçek halinde samimi olamıyorsan, her an diş göstermeye müsaitsen dost diye bir şey yok.
bu zamanda da genelde böyle.. ve öyle olmayan insanlar bile kırıla kırıla bu hali alıyorlar, daha fazla üzülmemek adına. denemekten de korkuyorum ben. ağırdan olmalı gibi her şey...
güven diye bir şey yok...
ha bir de, uzun zamandır haber alamadığım arkadaşa. ne bahanesi var merak ediyorum.
samimiyetsiz insanlara..
kıranlara...
sinirli biriyim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?