bu aralar nelere sinir oluyorsunuz ? merak ettim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
klimanın içeriyi ısıtmamasına

Kendilerini bir şey zanneden, her şeyin en iyisini bildiğini sanan, boş konuşan arkadaşlarıma.

biriicik aşkıma...
sonra ona...
sonra -sözde dostuma-
sonra kendıme
ha bıde mehmet abiye

Otobüste ayakta giderken sırf ikimiz de bayaniz diye, orasini burasini bana dayayanlara uyuz oluyorum.
yanyana otururken de ben kactikca sanki "daha da yanas, gel gel" mesaji almiscasina daha da yanasip kucağıma oturmaya ramak kala halde oturan kadinlara dda ayri uyuz oluyorum.
Bi gün fena patliycam

Son düzenleme:
İstinasız her dersin ödevi ve sınavı için nasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl çalışacağımı bilmiyorum diyen arkadaşlara
Ennnnn çok bu benim sinirlerimi bozuyor bu ara.Öyle böyle değil yani

arkadaş çevreme.

Telefon kullanmıyorlar diye, tezkereci askerleri komutana şikayette bulunan kısa dönem askerlere!
Onlar yüzünden telefonda konuşamıyoruz

bana sureklı soru sorulmasına sınır oluyorum cvp verdgımdede anlamayıp ne anlamadım dıyenlere ayrı bı sınır oluyorum

sen nasılsın bir derdin bir sıkıntın varmı keyfin nasıl vs hiçbir zaman sormadan sadece kendi dertlerini kendi mutluluklarını hep hep hep kendini anlatan kendisiyle aklını bozmuş bencil insanlara sinir oluyorum..

nişanlıma sinir oluyorum. çok bunalıyorum bazen ondan

ayakta duruken sana yanaşanlarınn popolarına iğneyi batır , sonrada hiç birşey olmamış gibi gökyüzüne bak ,

ne eski dostluklardan ne eski aşklardan eser kalmamasına. eski kardeşlerden bile eser yok.. yaşamadım, yaşım müsait değil ama görüyor ve duyuyoruz.. her zaman vardı bir şeyler ama git gide artıyor.
bencilsen, saf, en iyi niyetli, gerçek halinde samimi olamıyorsan, her an diş göstermeye müsaitsen dost diye bir şey yok.
bu zamanda da genelde böyle.. ve öyle olmayan insanlar bile kırıla kırıla bu hali alıyorlar, daha fazla üzülmemek adına. denemekten de korkuyorum ben. ağırdan olmalı gibi her şey...
güven diye bir şey yok...

ha bir de, uzun zamandır haber alamadığım arkadaşa. ne bahanesi var merak ediyorum.
samimiyetsiz insanlara..
kıranlara...
sinirli biriyim zaten.

Son düzenleme:
ne guzel söylemıssın aynı seleri sölemeye calısıcaktım gerek kalmadı

Yeni sevgiliyle beraberken aklıma yırtık dondan çıkar gibi eski sevgilimin gelmesine sinir oluyorum !!

Babama sinir oluyorumm gıcık oluyorum cinnet geçiricem davranışlarından sinir ediyo beni .

Insanlara sinir oluyorum ...

Rüzgarlı havalara başağrıtıyor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…