bu aralar nelere sinir oluyorsunuz ? merak ettim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yuzume gulup arkamdan is ceviren insanlara sinir oluyorum.sevmiyorsa gorusmez arkadas olmazsin.arkdas dedigin iyi olsun ister

Benım ıcın cok onemlı olan bir davanın görülmesine cok az kalmışken içimdekı olmayacak hobaley diyen sese ayar oluyorum... Olum bak git :)

Aha ben de bir yorum yapayım bu konuya:))
Bu forumdaki korkakların,genel üyelik dışında,fake olarak,2,3 üyelik alıp,başka sıfatlarda gelip,konu sahiplerine saldırmalarına sinir oluyorum. Komik olduklarının farkında değil böyleleri.
Karşılarında aptal olduklarını sanıyorlar,amaaa nerden bilsin zavallılar,IP adreslerinden kimin kim olduğunu bildiğimizi

Son düzenleme:
Ben de çok konuşan arkadaşıma sinir oluyorum bu ara hiç susmuyor bazen hee bir de istediğim telefonu almaya az kalmışken en yakın arkadaşımın onu aldığını görmem de çok sinirimi bozdu ben alsam özenti gibi olur. Ama alacak yeni bir telefon buldum

Bende bi soz verip onu bana soyleyip benim gibi sabirsiz birini orta yerimden catlatmalarima sinir oluyorum.hayir yapamiycaksan soyleme o zaman bana..taniyosun biliosun beni..ondan sonrada ne sabirsizsin!olunca soyle ozaman..sonra kafamda kuruyorumda kuruyorum..
He bide evli degilim ya bul artik sende bi tane diyenleri dovesim geliyo..cok sinirliyim cok..sanki pazarda satiliyoda ben gidip almiyorum..allahim buyuksun oyle birini buliyimki herkesin agzi baglansin biktim yaaa....

Baskıyı olduğu gibi kabul eden genç kızlarımız

1.5 sene icinde olacak kesin donusum hakkindaki yorumlara sinir oluyorum. Iyi veya kotu niyetle soylenmis, iyi ya da kotu laflar... Farketmiyor. Bu konudaki hicbir yoruma tahammul edemiyorum.

Uçan kuşta dahil olmak üzere her halta sinir oluyorumm

Herkesin akıl vermesine sinir oluyorum...fikirlerini söylesinler ama akıl vermesinler...

Fatih altaylıya şu gazeteciliği bırak artık

Televizyonda çıkan saçma sapan kızlara bakan kocama, soyunup ekrana çıkan o top model bozuntularına sinir oluyorum!!!!

o'ya sinir oluyorum... kendısı mutsuzken,bırısıne ıhtıyacı varken yanında olan kişiyim onun meleği,ezginin günlüğü gibiyim ona ama ben mutsuzken hiçbir sekılde ılgılenmıyor ve ben cok üzülüyorum.. bazen ona verdıgım degerı sorguluyorum..acaba yanlış ınsana yanlış değerimi verıyorum hatta dün bu durumu onada açıkladım.

twitter'in kapatılmasına bende google+ dünyayı takip edeceğim[MENTION][/MENTION]

1- Adaleti savunanlarin adaletsizligi.

2- Kendileri ayni yanlisi yaptigi halde, baskalarinin yanlislarini elestirmeleri.

3- Haksizlik, cifte standard.

4- Iki-uc -bes yuzluluk.

Sanirim yeterli. :)

Beni tersinden anlayanları.

Güneş alerjimii

Rüzgardan gözlerimin sulanmasını...

...

regl olacağım henüz olamadım o sebeple her şeye sinir olabilirim, oluyorum da mesela bu topiğe bile sinir oldum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…