Kaç kez söyledimYa takmayacaksın ya da kendini ne sanıyor lafını yüzüne yüzüne söyleyeceksin
Hiç yani..Yok, güzellik zayiflara has birseymis gibi lanse etmek nedir allasen.Dönem dönem kilo alıp verdiğim,midemin sırtıma yapistigi zamanlarda güzel hissediyordum kendimi,101kiloyla doğuma girdigimde de güzel hissediyordumKesinlikle katılıyorum aşırı değil ama kiloluyum fakat çevremdeki herkes yüzümün ve kalbimin güzel olduğunu söyler . Kaldı ki bir insan aşırı kilolu olsa bile güzel olabilir. Olmasa bile kendini öyle hissedebilir
Kızlar mesele kilosu değil siz konuyu çarpıtmayın isterseniz kendini çok güzel sanıp benim kocamı ayartmaya çalışması
Eee hala seninle nasıl iletişim kurabiliyor ? Açma telefonlarını , açma kapını ..Kaç kez söyledim
Benim kocamla kendi adını çıkardı işteAyartmak için ne yaptı
Bakın dedikodu ayrı bir şey bu dediğiniz ayrı bir şey
Eşinizin başka kadınlaru süzdüğünü söylemesi bambaşka bir şey
Durduk yere küsmek gibi olmaz mı bu daEee hala seninle nasıl iletişim kurabiliyor ? Açma telefonlarını , açma kapını ..
Hiç yani..Yok, güzellik zayiflara has birseymis gibi lanse etmek nedir allasen.Dönem dönem kilo alıp verdiğim,midemin sırtıma yapistigi zamanlarda güzel hissediyordum kendimi,101kiloyla doğuma girdigimde de güzel hissediyordum
Bize geldi benim kızkardeşlerime baktı bana dikiz aynasından baktı bana bakarak konuşuyor bunları söylediğini de bana itiraf ettiBenim kocamla kendi adını çıkardı işte
Bunları dinleyen ve gelip size anlatan kişi verememiş mi ağzının payını?İnsan yeryüzünde yüreği kadar yer kaplar.Kötü kalpli insanlarla mesafeli olun.He bunu gelip size anlatan da çok iyi kalpli değilSorun kilosu falan yada güzel çirkinliği değil beni aşağılaması o adam o kıza nasıl bakmış yatakta midesi bulanıyordur vs demiş sen olsan bu kadına kendini ne sanıyor demez misin
Ya şaka mı yapıyorsunuz ? Küsün gerekirse ..Durduk yere küsmek gibi olmaz mı bu da
Bu söylediklerini o kızın üstüne attı sonra da dedi ki bana o kıza senin kocan öyle bir bakmış ki kız iyi günler demek zorunda kalmışBunları dinleyen ve gelip size anlatan kişi verememiş mi ağzının payını?İnsan yeryüzünde yüreği kadar yer kaplar.Kötü kalpli insanlarla mesafeli olun.He bunu gelip size anlatan da çok iyi kalpli değil
Önemli olanın insanın içinin güzelliği kiloya takılmanızı anlamadım gerçekten ben diyorum ki bunun da kusurları var ama neden beni aşağılıyor kocamı neden bana değil kendine layık görüyor“Aşırı kilolu ama kendini çok güzel sanıyor” sanmasın mı ? Bazı insanlarda çok kötü niyetli bence ama kendini melek sanıyor
Eşim mecburen öğrendi çünkü diğer kız eşine anlatmış o da çalıştıkları yerde herkese anlatmışKendi esinizi siz daha iyi tanirsiniz ama ben olsam bu konuyu esime asla yansitmaz, gereksiz tartismalara sebebiyet vermez ve ucuncu sahislarin beklentisini karsilamazdim. Ama tabii ki, o iki kadinla da araya set koyar gereksiz samimiyetten kacar, hakkimda kimin ne konustugunu bilir ama belli etmezdim (bakinz: üç maymun :) Esimi de farkettirmeden o ciftlerin bulundugu sosyal ortamlardan uzak tutmaya calisirdim. Ama farkettirmeden.. baskalari yuzunden kendi iç huzurunuzu kaçirmayin. Bu durumu kendi basiniza, esinize hissettirmeden halledebilirsiniz.
Bütün bunlara rağmen hala daha görüşebiliyorsanız , ben konudan kaçıyorum , hadi kolay geleEşim mecburen öğrendi çünkü diğer kız eşine anlatmış o da çalıştıkları yerde herkese anlatmış
Durduk yere küsmek gibi olmaz mı bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?