Bu arkadaşım ne yapmaya çalışıyor bana bir akıl verin kızlar

Hiç yani..Yok, güzellik zayiflara has birseymis gibi lanse etmek nedir allasen.Dönem dönem kilo alıp verdiğim,midemin sırtıma yapistigi zamanlarda güzel hissediyordum kendimi,101kiloyla doğuma girdigimde de güzel hissediyordum

Sorun kilosu falan yada güzel çirkinliği değil beni aşağılaması o adam o kıza nasıl bakmış yatakta midesi bulanıyordur vs demiş sen olsan bu kadına kendini ne sanıyor demez misin
Bunları dinleyen ve gelip size anlatan kişi verememiş mi ağzının payını?İnsan yeryüzünde yüreği kadar yer kaplar.Kötü kalpli insanlarla mesafeli olun.He bunu gelip size anlatan da çok iyi kalpli değil

Konu en ara senin kocanı ayartmaya geldi ya? En son bunun neresini beğenmiş modunda değil miydi?

Durduk yere küsmek gibi olmaz mı bu da
Ya şaka mı yapıyorsunuz ? Küsün gerekirse ..

Sizin dediğinize göre yorum yapıyoruz burda , diyorsunuz ki kadın eşim hakkında şöyle şöyle diyor , ya kocamı ayartırsa falan .. ya eğer böyle bir kadın olsun hayatımda cehenneme kadar yolu var derim ister küssün , ister alınsın

Kendi esinizi siz daha iyi tanirsiniz ama ben olsam bu konuyu esime asla yansitmaz, gereksiz tartismalara sebebiyet vermez ve ucuncu sahislarin beklentisini karsilamazdim. Ama tabii ki, o iki kadinla da araya set koyar gereksiz samimiyetten kacar, hakkimda kimin ne konustugunu bilir ama belli etmezdim (bakinz: üç maymun :) Esimi de farkettirmeden o ciftlerin bulundugu sosyal ortamlardan uzak tutmaya calisirdim. Ama farkettirmeden.. baskalari yuzunden kendi iç huzurunuzu kaçirmayin. Bu durumu kendi basiniza, esinize hissettirmeden halledebilirsiniz.

Bu söylediklerini o kızın üstüne attı sonra da dedi ki bana o kıza senin kocan öyle bir bakmış ki kız iyi günler demek zorunda kalmış

Çok karışık gibi duruyor farkındayım ama bende hala tam çözebilmiş değilim meseleyi benden ne istediğini beni neden bu kadar aşağıladığını kocam hakkında bunları nasıl söylediğini ve sonra nasıl hiçbir şey yokmuş gibi benimle arkadaşlık ettiğini düşünüyorum herkes kilolu dememe takılmış ama o kadın bana kocasının bundan midesi bulanıyordur bunu boşar diyebilecek kadar hadsiz olduğunu bilmiyorsunuz

“Aşırı kilolu ama kendini çok güzel sanıyor” sanmasın mı ? Bazı insanlarda çok kötü niyetli bence ama kendini melek sanıyor
Önemli olanın insanın içinin güzelliği kiloya takılmanızı anlamadım gerçekten ben diyorum ki bunun da kusurları var ama neden beni aşağılıyor kocamı neden bana değil kendine layık görüyor

Eşim mecburen öğrendi çünkü diğer kız eşine anlatmış o da çalıştıkları yerde herkese anlatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…