Bu arkadaşım ne yapmaya çalışıyor bana bir akıl verin kızlar

Bence konuda düzeltme yaparak kilo meselesinde kendinizi daha açık ifade edin buralar karışır asıl şeye odaklanamaz kimse :)

Bi de yani eltisinin kocasına bile beni beğeniyor diyecek kadar kalitesiz bir kadınla görüşmeye devam edip etmeyeceğinizi bize mi soruyorsunuz

Evet kendini o kadar güzel görüyor ki kocama kendini layık görüyor beni aşağılıyor kendi kocası içinde kimse kocamı bana yakıştırmıyor diyor sen olsan ne dersin bu kadına
Kendi kocasını rezil edip küçük düşüren,değişik bir insanmış. Zaten uzak durulmasi gereken tipler böyleleri

Görüşmemek icin bahane aramaya gerek yok ki.
İftiralarından ve patavatsızca konuşmalarından bezdik, ailece görüşmek istemiyoruz deyin.
Yüzsüzlükte yüksek lisans yapıp hala görüşmek için can atar da kapınıza gelirse polise falan mı şikayet edelim zorun ne diyip bir güzel rezil edin apartmana olsun bitsin.

Ben mi çok anormalim insanlar mı sakin bilemiyorum. Böyle bir durumda insan o kadını parçalar mıyım naparım bilemedim ama kapıya gelebilecek cek cesareti ondan bırakmazdım en azından galiba.

Siz yanlış anlamışsınız,konu kiloyla alakalı değil
Kadının konu sahibini yerip kendisini tanrıça gibi güzelleştirmesi. Kiloyla alakalı değil yani.

Kaç kez yazdım valla ne demek istediğimi mesele kadının kilosu değil kocama kendini layık görmesi
Şimdi, bunlar hep senin hüsnükuruntun değilse tabi, o kadının yaptıklarını savunmuyorum elbette, de ay yesinler senin kocanı yani :/
Layık görmeler falan hayırdır hanedan üyesimi kocişin?
Kadına şişman ve çirkin diyorsun, sonra yanlış anlaşıldım diyorsun ama savunman ilk söylediğindende berbat.
Ne yani şöyle kilosu boyu posu yerinde yakut gözlü zengin afeti devran bir kadın olsa ve kocacığını istese oyşşş işte tam kocişime layık mı diyeceksin ://

Etrafiniz tam bir dedikodu kazani. Bu kadinlarin hic isi yok mu sanki hayatlarinda ekstra heyecanlar ariyorlar. Size tavsiyem bu konuda anlattigibiz herkes ile iletismi kesin. Esinize iftara atan kadin, bunu gelip size yetistiren kadin, karisindan duygugu dedikoduyu is yerinde yayan kocasi... ne siz ne de esiniz selam dahi vermeyin. Onlari yok sayin esinizle mutlulugunuza hayatiniza odaklanin. Onlarin yaptigi seyleri analmak icin harcadiginiz bir dakika bile size zarar bence.
Ayrica konunun basindaki kilou kismini degistirin lutfen direk onyargi yaratiyor sizinle ilgili. Ek olarak herkes konu devamindaki gonderileri takip etmiyor, surekli bu kisimla ilgili elestiri alacaksiniz ve konu sapacak.

Kovun gitsin bence, kusura bakma arkamdan böyle laflar ediyormuşsun, ben fazla samimiyete gelemem de sepetle

Nasil kurtulacaginiz cok acik göşmeyeceksiniz. Kapiya geliyor kovamamiyorum demişsiniz tamam kovmayin ama soguk davranin agiz ucuyla konuşun geldiginde. Bir gelir iki gelir onda da birazcik gurur vardir diye düsübüyrm gelmez bir daha numarasini falan silin telefindan gorusmeyin hic hayatinizdan cikarin tamamen hic tanisşmamiş gibi. Bu tavirlara ragmen hala gelip gider ararsa direkt söyleyecesnz görüsmek istemiyrm senle bir daha ara diyeceksinz ve engelleyeceksinz

Kendini öyle gören bir kadına yapacak bir şeyim kalmıyor malesef üstelik kendi kocasını çirkin diye herkese anlatan benim kocama kaşı gözü şöyle diye öven bir kadına benim saygım yok malesef evet şişman ve çirkin üstelik kalbi ve terbiyesi kendinden de çirkin bana kocan seni bırakır seni sevmiyor senden midesi bulanıyor diyor kusura bakma da afeti devran da olsa benim kocam o karakterde birine zaten bakmaz hadi baktı diyelim kocana toz kondurmuyorsun dersiniz şimdi beni bırakıp onu almaz benim sinirlendiğim şey yüzüme canımsın kardeşimsin deyip milletle böyle dedikodular yapması çocuğumuz yok bence kocan senden çocuk yapmak istemiyor diye beni kocama karşı kışkırtması üstelik benim eşim bebek olmuyor diye aylarca tedaviye götürdü şimdi de tüp bebek yapmaya karar verdik bir kez düşük yaptım o dönemde kimse benden güzel çocuk doğuramaz deyip dalga geçti benimle şimdi ben ona şişman dedim diye ben mi suçluyum ayrıca da 120 kilo bana gelince ben 50 kiloyum bana ay ne kadar kötülemişsin çok zayıfsın diye burun büken biri ben normalim anormal olan kendisi ama kimseyi beğenmiyor

Kocan surekli bana bakiyor, ona bakiyor,herkesi suzuyor diye size ve baskalarina konusan, sizin icinde ne bulmus bu adam bu cirkin kadinda vs gibi konusmalar yapan bir kadinla siz nasil hala gorusuyorsunuz cok pardon? Haddini bil, kocam hakkinda boyle konusamazsin diyemediniz mi? Senin gibi avam, iftiraci, ucuz insanlara ayiracak bir saniyem yok diyemediniz mi? Bir daha benimle iletisime gecmeye calisirsan zararli cikarsin, konusmalarina dikkat, seni sikayet ederim aile birligimi bozmaya calismaktan falan?deseydiniz keske.

Daha hala kapima geldi bisey diyemedim diyorsunuz.Valla kusura bakmayin ama bu kadar pasif,aciz davranirsaniz daha cooook seyler gelir basiniza.

Kadın ben demedim diğer kadın dedi diye iki çocuğunun üstüne yemin etti birbirlerinin üstüne attılar emin olsaydım parçalardım sonradan bana itiraf etti ben öyle demek istemedim o kadın sana öyle getirmiş lafı diyerek biraz karışık bir durum ama bana haksızlık ettikleri kesin

her iki kadınla da iletişimi kesmenizi öneriyorum. Burda niye öyle niye böyle diye çok kafa patlatmaya da gerek yok.. Belli ki bi dedikodu dönüyo ortada ve kimse de dur demiyo buna. Size gelip anlatan kişi de çok normal değil onu belirteyim. Birisi benim arkadaşım hakkında bana böyle konuşsa önce o kişiye ağzının payını verir ilk cümlesinden sonra sustururum. İkincisi de gidip arkadaşıma senin için böyle dedi diye anlatmam ama bana güveniyosan bu kişiden uzak dur diye uyarırım sadece, detay vermem bu kadar yani üzmek istemem arkadaşımı çünkü. İkisi de tekin değil. Hiç görüşme.

Ne kadar çirkin muhabbetler bu kadınların kocaları yok mu. Madem eşiniz onları rahatsız ediyor gözleriyle madem onlara göre sizi değil onları begenıyor bununla ovunmek neden. Bunun ovunurken kocalarının dustugu durumdan ne haber? Görüşmeyin bu terbiyesizlerle

Siz ya şakasınız çünkü insan bu kadar pasif olamaz ya da bence siz de tam olarak emin değilsiniz söylenenlerden. Eminseniz de durduk yere görüşmemiş gibi mi olur sizce daha ne yapsın boynuna falan mı atlaması lazım görüşmemeniz için

insanlar da edep kalmamış heralde başkasının eşini nasıl diline dolayabilir. görüşmeyin ikisiyle de gelirse kapıyı açmayın telefonlarına cevap vermeyin. konuşursa da konuşsun ne demek kocası onu boşar. şu an ben bile o kadar sinirlendim ki siz nasıl görüşüyorsunuz onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…