- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
Bunların konuyla ilgisi yok. Kilo güzel olmaya engel değildir. Allah yeterki kibirli bir kalp vermesin insana. Kilo alınır verilir. Onun dışında daha ilk olayda kesmeliydiniz ilişkinizi. Hatta diğer kızlada kesin. Ondan alıp size taşıyor.kadın aşırı kilolu ama kendini çok güzel sanıyor benim eşimde biraz dikkat çekici şekilde yakışıklı çok canayakın ve sempatik birisi
Yazdiklarun mantikli ve dogru ama burda o sisko ve kendini guzel sanan insan yok,koca bir topluluk var...dogal olarak insanlar yavas gel diyor...Ben sizi anlıyorum, insanlar fazla üstünüze geliyor, bu tip insanları da tanıyorum maalesef.Aynen anlattığınız gibi bir arkadaşım vardı, hatta buraya konu bile açmıştım.Kendisi de güzel bir şey olmamasına rağmen sürekli birileri hakkında kusur bulup kocası buna niye bakmış ki derdi.Banada sık sık kendimi çirkin hissettirmek için her şeyi söylerdi, yok kara kurular da moda oldu, yüzüne bakılmayacak insanlar güzel sayılıyor falan gibi benim özelliklerimi barındıran şeyler söyleyip aklı sıra benim psikolojimle oynardı.Sık sıkta eşimle aramızın kötü olduğunu bildiği zamanlarda boşan deyip dururdu.En son bir konuşmada eşin karşı konulması çok zor bir erkek dedi bana. Onu dedikten sonra benim için zaten arkadaşlık filan bitmişti.Birisi sizi yargılıyorsa size de onu yargılama hakkı vermiş oluyor.Ben anlatmak istediğinizi anladım.İnsan kendini güzel buluyorsa bile zararsız olur, kendi kusurlarını herkes görüyorken başkalarına dünya çirkini muamelesi yapamaz, yapıyorsa ayna tutulur.
Ayy çok sağol canım valla çok iyi anlamışsın beni benim zoruma giden yüzüme gülüp arkamdan işler çevirmesi sanki kocam benle zorla evlenmiş beni istemiyor her an kapının önüne koyacak biriymiş gibi konuşuyor benim sürekli psikolojimi bozuyorBen sizi anlıyorum, insanlar fazla üstünüze geliyor, bu tip insanları da tanıyorum maalesef.Aynen anlattığınız gibi bir arkadaşım vardı, hatta buraya konu bile açmıştım.Kendisi de güzel bir şey olmamasına rağmen sürekli birileri hakkında kusur bulup kocası buna niye bakmış ki derdi.Banada sık sık kendimi çirkin hissettirmek için her şeyi söylerdi, yok kara kurular da moda oldu, yüzüne bakılmayacak insanlar güzel sayılıyor falan gibi benim özelliklerimi barındıran şeyler söyleyip aklı sıra benim psikolojimle oynardı.Sık sıkta eşimle aramızın kötü olduğunu bildiği zamanlarda boşan deyip dururdu.En son bir konuşmada eşin karşı konulması çok zor bir erkek dedi bana. Onu dedikten sonra benim için zaten arkadaşlık filan bitmişti.Birisi sizi yargılıyorsa size de onu yargılama hakkı vermiş oluyor.Ben anlatmak istediğinizi anladım.İnsan kendini güzel buluyorsa bile zararsız olur, kendi kusurlarını herkes görüyorken başkalarına dünya çirkini muamelesi yapamaz, yapıyorsa ayna tutulur.
İlişkinizi tamamen kesip atın, kapınıza gelirse daha önce konuşulanlardan dolayı rahatsız olduğunuzu, bu şartlar altında daha fazla arkadaşlık yürütmek istemediğinizi açık açık söyleyin.Yoksa siz hayatınızdan kaybediyorsunuz.Yüzsüzlüğü bıraksın gelmesin size.Hiç değilse bir kez yüzleşirsiniz ama biter gider.Ayy çok sağol canım valla çok iyi anlamışsın beni benim zoruma giden yüzüme gülüp arkamdan işler çevirmesi sanki kocam benle zorla evlenmiş beni istemiyor her an kapının önüne koyacak biriymiş gibi konuşuyor benim sürekli psikolojimi bozuyor
Haklısınız ama kadına sinirinden, onun hakkında düşündüklerini yazmış konu sahibi anladığım kadarıyla.Öfkesinden çok fazla detay düşünememiş olabilir.Yazdiklarun mantikli ve dogru ama burda o sisko ve kendini guzel sanan insan yok,koca bir topluluk var...dogal olarak insanlar yavas gel diyor...
Yoksa herkes taniyordur oyle ilginc insanlar...
Al benden de o kadar.Eşlerinizin aynı yerde çalışması sizin kanka olma zorunluluğunuzu getirir mi
Aynen bunlari esine soyle!!!!!!!!Bize geldi benim kızkardeşlerime baktı bana dikiz aynasından baktı bana bakarak konuşuyor bunları söylediğini de bana itiraf etti
Uyarmamış ki sana bakıyor bana bakıyor diye yarışmışlar benim eşim benim yanımdaydı baksa ben görürdüm ayrıca madem benim eşim bakıyor görüşmesin benimleBen nedense esinizin yalan soyledigini ve aslinda kadinlari suzdugunu dusunuyorum; cunku hicbir kadin yeni tanistigi birini sirf dedikodu olsun diye boyle bir konuda uyarmaz
Ya ben anlatamadım galiba kilolu olması sorun değil kendinden başka herkese çirkin diyor zayıflığı çirkinlik olarak görüyor kadın kendi eltisi zayıf ama şirin bir kız ona da diyor kocası bunu beğenmiyor kocasının beni beğeniyor falan diye mesele onun kilosu değil kendini bişi sanmasıKadina neden kilolu diyorsun? Yani tamam kiloludur da kendini güzel göremez mi. Bende cok zayıfım. Bildigin 0 beden. Banada insanlar ay cok zayifsin diyince onlarla görüşmeyi kesiyorum. Elestiriye açık degilim bu zaten elestiri değil hakaret oluyor.
Bence ayıp ediyorsun. Eşine neden toz kondurmuyorsun bir de. Ben konudan pek bise anlamadim da kadin hakkinda boyle konusma bence kendi sana cirkin diyorsa arkandan kendisinin terbiyesizligi kalitesi.
Evet kendini o kadar güzel görüyor ki kocama kendini layık görüyor beni aşağılıyor kendi kocası içinde kimse kocamı bana yakıştırmıyor diyor sen olsan ne dersin bu kadınaKadina neden kilolu diyorsun? Yani tamam kiloludur da kendini güzel göremez mi. Bende cok zayıfım. Bildigin 0 beden. Banada insanlar ay cok zayifsin diyince onlarla görüşmeyi kesiyorum. Elestiriye açık degilim bu zaten elestiri değil hakaret oluyor.
Bence ayıp ediyorsun. Eşine neden toz kondurmuyorsun bir de. Ben konudan pek bise anlamadim da kadin hakkinda boyle konusma bence kendi sana cirkin diyorsa arkandan kendisinin terbiyesizligi kalitesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?