Malesef böyle çok insan var sadece kendi anlaymak ister asla dinlemek istemez dinlesede geçiştirir sizin ona yardımcı olduğunuz gibi olmaz. Sizi dinlemez ama yarım saat sonra kendini anlatmaya başlar. Boşverin gitsinMerhaba kısaca konuya geçeyim.Bir arkadaşım vardı(aslında hala var) Çok samimiydik önceden,hep konuşurduk. Şimdi böyle şeyler söylenmez ama konuyu bilin diye söylüyorum. Arkadaşımın çok zor günleri oldu. Ölmek istediğini söylediği günler oldu.Ve ben geceler boyu ona destek oldum. Uzun uzun mesajlar attım hep yanında olup derdini dinledim. Bu sene aramıza biraz soğukluk girdi. Hiçbir nedeni yok bu soğukluğun. Sadece çevreler,şartlar vs.değişti diyelim. Neyse geçenlerde ona yazdım. Moralim bozuktu derdimi anlatmak istedim. Bana yazdığı cevap : Nicedays2 sen de hep üzgün olduğun zaman bana mı yazıyorsun,oldu. Ki haddimi bilen bir insanım hep dediği en fazla bir-iki sefer daha anlatmışımdır derdimi.Rahatsız etmekten çok çekinirim. Dediğim gibi onun bana yazdığı ağladığı geceler ben hiçbir zaman of demedim.Zaten yapım gereği demem de.Zaten bir daha asla derdimi anlatmam ona. Ama sizce arama mesafe de koymalı mıyım?
Ben de öyle yaptım ...Ben boyle insanlari hayatimdan cikarmyi tercih ediyorum.
Az insan cok huzur :)
Ben de bir arkadaşıma aynı cümleyi yazdım geçmişte. Ama neden? Kız benim çok derdimi çekti evet, bende onun çektim. Bir süre sonra insanlarla kahve içmeye, gezmeye tozmaya gidip beni hiç çağırmadı. Tüm neşeli ve iyi günlerini başka insanlarla geçirip beni sadece kötü olduğunda yada para istemeye aramaya başladı. O zaman bende dedim bunu; sen beni sadece kötüyken arıyorsun. Kendini değerlendir, bak. Eğer yaptığın buysa karşıdakine kendini kötü hissettirmişsindir. Ama böyle bir durum yokta sana direk bu lafı söylediyse umudunu kes ondan. Bazı insanlar enerji sömürür, o da onlardan demek ki.
Teşekkür ederim.Yanlış konuya yazmışsınız sanırım.Evet,yazabilirim.Belirli bir konu söyleseniz?Yazdıklarınızı dergilere gönderebilirsiniz. Bir yerden başlamak gerek, kesinlikle ertelemeyin. Yıllar sonra pişmanlığını yaşarsınız. Okurlar yazdıklarınızın kalitesini de değerlendirir zaten. Genç yazar adaylarından çok güzel metinler çıkıyor bazen, beğeniyle okuyorum. Hele kadın yazarlar olunca daha mutlu oluyorum.
Bu arada edebiyatla ilgilenen ve naçizane birşeyler yazmaya çalışan biri olarak soruyorum, küçük bir paragraf da olsa paylaşmak istemez miydiniz burada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?