- 24 Mayıs 2025
- 47
- 67
- 3
- 33
- Konu Sahibi bebis123437
-
Şimdide habire görüşmek istiyor ama benım içimden hiç görüşmek gelmiyor.yalan söylediği için haksızmıyımMerhaba,ben 1 yıldır hamilelik düşünüyorum ve bugün 9.ay.ilk aylarda bi arkadaşıma daha düşünmeden çocuk istiyoruz falan önümüzdeki aylarda dedim.oda biz düşünmüyoruz benım şekerim var fakan onu düzeltmem lazım dedi ve aylarca hep bu şekilde dedi.her görüştüğümüzde hamilelik düşünüyodunuz noldu falan diye sürekli soruyordu.bende işte şu değerim kötü falan filan diyorum.ama kendisi biz hiç düşünmüyoruz diyordu.en son görüşmemizde karnı biraz şişti dedi bende intölerans var ondan kilo alıyorum falan dedi.aradan 1 hafta geçti görüşemedik o evrede foto koymuş hamileyim diye ve çocuk 4 aylıkmış.ve biz 4 ay boyunca hiçbirşey söylememiş düşünüyoruz vs diye ama bana bütün ayrıntılarıyla sorular soruyordu.ve bu olaydan sonra hayırlısı olsun dedim oda yaa evet söyleyemedik kızma beraberde kutlarız falan dedi.
Gerçek bir arkadaş değil. Sadece tanıdık. Fazla büyütmeyin bence etrafımızda o kadar çok arkadaş sandığımız "tanıdık" var ki...Merhaba,ben 1 yıldır hamilelik düşünüyorum ve bugün 9.ay.ilk aylarda bi arkadaşıma daha düşünmeden çocuk istiyoruz falan önümüzdeki aylarda dedim.oda biz düşünmüyoruz benım şekerim var fakan onu düzeltmem lazım dedi ve aylarca hep bu şekilde dedi.her görüştüğümüzde hamilelik düşünüyodunuz noldu falan diye sürekli soruyordu.bende işte şu değerim kötü falan filan diyorum.ama kendisi biz hiç düşünmüyoruz diyordu.en son görüşmemizde karnı biraz şişti dedi bende intölerans var ondan kilo alıyorum falan dedi.aradan 1 hafta geçti görüşemedik o evrede foto koymuş hamileyim diye ve çocuk 4 aylıkmış.ve biz 4 ay boyunca hiçbirşey söylememiş düşünüyoruz vs diye ama bana bütün ayrıntılarıyla sorular soruyordu.ve bu olaydan sonra hayırlısı olsun dedim oda yaa evet söyleyemedik kızma beraberde kutlarız falan dedi.
O kadar haklısınız ki bende acaba haksızlıkmı ediyorum diye düşündüm ve o yüzden burda paylaştım.bazı kişiler tanıdıktan öte gidemiyor.Gerçek bir arkadaş değil. Sadece tanıdık. Fazla büyütmeyin bence etrafımızda o kadar çok arkadaş sandığımız "tanıdık" var ki...
Bu arada söylememesine hiç ama hiç alınmadım sadece 4 aylık olmus bebeği için en azından sen düşünüyomusun dediğimde hayırlısı diyebilir binbir tane yalan söylememeliydiİlk 4 ay ben annem hariç kimseye söylememiştim. İlk 3 ay riskli diye. Söylememesini anlarımda sizi niye sıkıştırıyor sürekli deşiyor onu anlamadım. Mesafe koyun
Ben söylememesine alınmadım ki bana 4 aylıkta bile düşünüyoruz hayırlısı demeyip bin tane yalan söylemesine kızdımNe var bunda Allah askina? Cocugun tutunduguna emin olmak istemistir?
Bende 2 cocugumu herkese gec soyledim, esim hemen duyurmustu, esimin tarafindan benim tarafima bilgi sizmis, agzima etmislerdi acik acik, bebegini saklamak, tutunacagindan emin olmak suc degil, bebek benim beden benim yani kime ne?
Cidden su herseyi ustune alip, tavir koymaya yer arayanlar cok sıktı artik.
Yani bence de saygı duyulması gereken bi karar ama karşındaki kişiye bu durumun imkansızlığından bahsedip her görüşmede hamilelikle alakalı didik didik edip sonra hamileliğini bi Instagram hikayesinde öğrenmesini sağlamakta hoş bi durum değil. Bi de ay evet söyleyemedim beraber kutlarız cevabı fazla samimiyetsiz geldi bana. Söylememek başka bişey ama sanki bu arkadaş konu sahibinin deneyip olmayınca kendi hamileliğini kıskanacağını nazar değdireceğini falan düşünmüş gibi. Normal bi zamanda alınmam ama olay örgüsü böyle gelişse bende görüşmek pek istemem artıke benim oz ablam ben dahil kimseye soylememis ilk 3 ay. bebegi ogrendik haftasina cinsiyetini öğrendik:)
her annenin kendi karari. soylemez soylemez.
ki çoğu insan ilk 3 ayda soylemez bebegini çünkü çok riskli bir donem. allah korusun bir kayip aninda sen atlatirsin ama cevrenin baskisi seni daha da zora sokar. bizim insanimiz problemli , cocuk dusurene "senin yüzünden" imasi cok yaparlar, sonrasinda cocuk istedigini anlayinca daha yeni düşük yapmis kadina ne zaman ne zaman sorup bunaltirlar, hastalikli gibi davranirlar...
yani bence cok akıllı bir sey ilk 3-4 ay saklamak. ben de kkya yazarim heralde gercek cevrenden saklarim gibi geliyor.
bu arada ablam annem "eee bebis düşünmüyor musunuz" diye darlarken "hayir düşünmüyoruz" diyordu. o zaman bile hamileymis:)
yani kizmazdim ben olsam
ablama da kizmadim, gönül koymadim
herkesin kendi kararina saygiliyim
Çok uyuz bir tipmiş görüşmeyin benceMerhaba,ben 1 yıldır hamilelik düşünüyorum ve bugün 9.ay.ilk aylarda bi arkadaşıma daha düşünmeden çocuk istiyoruz falan önümüzdeki aylarda dedim.oda biz düşünmüyoruz benım şekerim var fakan onu düzeltmem lazım dedi ve aylarca hep bu şekilde dedi.her görüştüğümüzde hamilelik düşünüyodunuz noldu falan diye sürekli soruyordu.bende işte şu değerim kötü falan filan diyorum.ama kendisi biz hiç düşünmüyoruz diyordu.en son görüşmemizde karnı biraz şişti dedi bende intölerans var ondan kilo alıyorum falan dedi.aradan 1 hafta geçti görüşemedik o evrede foto koymuş hamileyim diye ve çocuk 4 aylıkmış.ve biz 4 ay boyunca hiçbirşey söylememiş düşünüyoruz vs diye ama bana bütün ayrıntılarıyla sorular soruyordu.ve bu olaydan sonra hayırlısı olsun dedim oda yaa evet söyleyemedik kızma beraberde kutlarız falan dedi.
Söylemek istememesi normal..ama söylemeyecek olan insan karşıya da sorup durmaz. Bildiğin kurnazlık bu. Kötü niyetlilikNe var bunda Allah askina? Cocugun tutunduguna emin olmak istemistir?
Bende 2 cocugumu herkese gec soyledim, esim hemen duyurmustu, esimin tarafindan benim tarafima bilgi sizmis, agzima etmislerdi acik acik, bebegini saklamak, tutunacagindan emin olmak suc degil, bebek benim beden benim yani kime ne?
Cidden su herseyi ustune alip, tavir koymaya yer arayanlar cok sıktı artik.
Ben asla alınmam istediği ayda söyleyebilir bunda hiçbir sıkıntı yok ama bu kişi benım evimde kalan yediğimiz içtiğimiz bir olunca zaten bu kadar yalana gerek varmı onca ay diye düşünüyorumYani bence de saygı duyulması gereken bi karar ama karşındaki kişiye bu durumun imkansızlığından bahsedip her görüşmede hamilelikle alakalı didik didik edip sonra hamileliğini bi Instagram hikayesinde öğrenmesini sağlamakta hoş bi durum değil. Bi de ay evet söyleyemedim beraber kutlarız cevabı fazla samimiyetsiz geldi bana. Söylememek başka bişey ama sanki bu arkadaş konu sahibinin deneyip olmayınca kendi hamileliğini kıskanacağını nazar değdireceğini falan düşünmüş gibi. Normal bi zamanda alınmam ama olay örgüsü böyle gelişse bende görüşmek pek istemem artık
Hamileliği sakladıpğı için değil,benim evimde yatıp kalkan biri.ben sorduğumda düşünüyomusunuz diye 4 aylık olmus hamileliği hala biz düşünmüyoruz çocuk benım şekerim var falan demesi.Hemen hemen herkes hamileliğini ilk 3 ay söylemek istemez kimisi hiç kimseye söylemez kimisi sadece aile bireyleri ile paylasır hamile olsam s ben de ilk 3 ay kimseye söylemezdim hamileliğini sakladı diye yalan söylemek olmuyor bana göre hamileliği sakladı diye görüşmemek doğru olmaz.
Kızlar bu arada ben söylemediği için kızmadım.bana sordupunda siz naptınız diyince sürekli biz düşünmüyoruz deyip duruyordu.ve bu kız bizim evimizde yatıp kalkan biri öyle bi samimeytimiz var yoksa ben aslan alınmadım söylemeyebilir kendi tercihi sadece onca yalana gerek varmıydıMerhaba,ben 1 yıldır hamilelik düşünüyorum ve bugün 9.ay.ilk aylarda bi arkadaşıma daha düşünmeden çocuk istiyoruz falan önümüzdeki aylarda dedim.oda biz düşünmüyoruz benım şekerim var fakan onu düzeltmem lazım dedi ve aylarca hep bu şekilde dedi.her görüştüğümüzde hamilelik düşünüyodunuz noldu falan diye sürekli soruyordu.bende işte şu değerim kötü falan filan diyorum.ama kendisi biz hiç düşünmüyoruz diyordu.en son görüşmemizde karnı biraz şişti dedi bende intölerans var ondan kilo alıyorum falan dedi.aradan 1 hafta geçti görüşemedik o evrede foto koymuş hamileyim diye ve çocuk 4 aylıkmış.ve biz 4 ay boyunca hiçbirşey söylememiş düşünüyoruz vs diye ama bana bütün ayrıntılarıyla sorular soruyordu.ve bu olaydan sonra hayırlısı olsun dedim oda yaa evet söyleyemedik kızma beraberde kutlarız falan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?