Bu arkadaşımla görüşmelimiyim

Hanfendi kusura bakmayında arkadaşınızın özel hayatını yani yatak odasını her gördüğünüzde sorup yok çocuk istiyormusun daha olmadımj vs diye kurcalayıp kendinize gelince düşünmüyoruz derseniz ve gidipte o kadının evinde yatıp yalan söylerseniz tabiki haksız olursunuz sanki dünyada tek kendisi hamile kalıyormuş gibi saklamalarını biz artık aştık onlar çokkkk normal şeyler ama yalanlarda dolanlarda yok ben hastayım şişliğim var intörolansın var diyipte karşındakimi keriz yurduna koyarsan böyle soğutursunuz kendinizden kadın burda tavır koymuyor yapılan fesatlığı açıklıyor sizde alkış tutmasanız güzel olurdu 👍
Teşekkür ederim,olay tamda budur işte👌🏻

evet yalan soylemesi sacma olmus.
ben konu sahibi yerinde olsam, evimde kalma samimiyetinde olup o gün bile midem sis vs demesinin sebebini sorardim
..
..
... ya da sormazdim ya
benim iki yila yakindir evlilik planım var. hatta on ay önce sevgilim hayatini birakti sehrime tasindi, ben ailemle kalmama ragmen ikametimi oraya aldirdim faturalar icin, ciddi ciddi evlilige dogru gidiyorduk, esyalarimizi bile bitirdik. ama ona ragmen ramazan bayraminda "eee evlilik yok mu?" diye soran cok yakin akrabalarima, kuzenlerime "oyle bir planim yok, guzel bir hayatım var gezip tozuyorum. bu hayati birakmaya deger birini bulursam evlenirim. size haber veririm merak etmeyin" dedim. bu bayram yani 2 ay sonra o insanlara "evet evet eylulde insallah nikah, teşekkür ederim" diyecegim:)
soyle bir bakarsak yalan mi?
bence degil çünkü benim hayatim. istedigimi istedigime söyleme ya da gizleme hakkim bende yani kime ne?
ama konu sahibi gibi dusunen biri "daha iki ay once sordum neler dedi, iki ayda evlenme karari almadi ya demek bize yalan soyledi. ben onun teyzesiyim/kuzeniyim. bizde kaldi kac gun nasil gizledi sinsi" falan diyebilir :) ya da kuzenim bekarsa nazar etmesinden korktugum icin gizledigimi düşünebilir ama hic oyle bir niyetim yoktu. paylasmak istemedim, paylasmadim
bu kadar basit
o yuzden insanlara takilmiyorum çünkü kendi hayatlari. neyi ne kadar kiminle paylasacaklari kendi kararlari.
benden de birseyleri gizleyenler var. arkadasim ev almis tasinmis. bu surecte bulustuk bile soylemedi mesela. "hersey kesinleşmeden soylemek istemedim. bjr gun yemege beklerim" dedi. "aaa cok iyi yapmışsın" dedim, davetine icabet ettim.
herkesin kendi hayati sonucta
Zaten böylesi makbul olan nikah tarihi aldıysan duyurmakta bi gariplik yok hatta Ağustos'ta bile söylesen kimse neden bayramda demedin demez ama hazırlık içindeyken bilinmesine de gerek yok bu da normal. Herkes her şeyi açmak zorunda değil. Ama sakin sakin evlilik planı yaparken de gidip evlenmeyi düşünüyorum diyen birini her gördüğünde de bu konuyu irdelemezsin. Garip olan o zaten. Yoksa söylemiş söylememiş kime ne. Arkadaşında çok tatlı söylemiş mesela şey dese çok garip olmaz mıydı "söyleyemedim canım ya bi ara gel de kahve içelim" bence çok tuhaf

O zaman sorma yani madem kendin açıklayamıcaksın..
Varya ictigim suya kadar soruyor herzaman benden neler neler saklıyor bende artık öyleyim ona işime geleni anlatıyor kendini kötü hissedecek şeyleri söylüyorum geçiyorum anladı hatası ni ama yine aynisini yapardı ben hamile kalamıyorum diye ağlarken o ben istemiyorum ya diyip gidip ameliyat bile olmuş mesela dostum bize kimse aanlamaz

Varya ictigim suya kadar soruyor herzaman benden neler neler saklıyor bende artık öyleyim ona işime geleni anlatıyor kendini kötü hissedecek şeyleri söylüyorum geçiyorum anladı hatası ni ama yine aynisini yapardı ben hamile kalamıyorum diye ağlarken o ben istemiyorum ya diyip gidip ameliyat bile olmuş mesela dostum bize kimse aanlamaz
Allah böylelerinden korusun cidden.Böyle kişiler gördümü bıçak gibi kesiceksin aslında.Onu hayatında tutçan diye sen sinir stres sahibi oluyorsun..

Zaten böylesi makbul olan nikah tarihi aldıysan duyurmakta bi gariplik yok hatta Ağustos'ta bile söylesen kimse neden bayramda demedin demez ama hazırlık içindeyken bilinmesine de gerek yok bu da normal. Herkes her şeyi açmak zorunda değil. Ama sakin sakin evlilik planı yaparken de gidip evlenmeyi düşünüyorum diyen birini her gördüğünde de bu konuyu irdelemezsin. Garip olan o zaten. Yoksa söylemiş söylememiş kime ne. Arkadaşında çok tatlı söylemiş mesela şey dese çok garip olmaz mıydı "söyleyemedim canım ya bi ara gel de kahve içelim" bence çok tuhaf
İsterse son ana kadar söylemesin hamileliğini ama düşünüyoruz siyip geç yda hayırlısı de geç.On tane yalan söylemenin anlamını anlamadım.çocuk 2 aylıkken bile bana benim çocuk daha olamaz şekerim var diyodu onu düzeltmedim falan diyodu

Annemlerin gün grubunda bir hanım gelini ile geliyor karnı burnunda kocaman annem aaa hayirli olsun doğum ne zamana diyince hamile değilim ki hastayım karnım şişiyor demiş kadın haftasına doğurdu o aklıma geldi hahahah🤪🤪🤣🤣 söyleyip söylememek tabiki insiyatifinde ama poz kesmesi kesinlikle irite edici . Hani 9 ay kimseye söylemeden evde oturup pat diye kucağında bebeği ile bile ortaya çıksa daha anlasilabilir bak buna bozulmam. Ama kendine bu kadar hassasken gözünün içine baka baka yalan söylerken karsindakini didiklemen ayrı bir tuhaf Hayırlısı de geç yani ne diye poz kesiyosun. Bebeğimle alakalı konuşmak istemiyorum dahi dese ona bile varım yani eyvallah ablacim saygılar derim😄

Ben samimi bir kaç arkadsm hariç kimseye söylemedim. Hamilelik öncesi kilolu idin zayifladim ve 9 ay boyunca karnım da çok küçüktü son 2 ay anlaşıldı 😄 oğlumun da fotoğrafını 3 aylıkken koydm annemin ısrarı ile 1 gün sonra kaldırdım instdn yazan: buldumcuk anne 🤭

Normalde saygı duymak gerekir, paylaşmak zorunda değil insanıyım.
Kimsenin hamilelik haberinin de çok sevinç uyandıracağını, çok dev bir haber olduğunu düşünmüyorum. Bebeği herkes kendine yapıyor ben niye arkadaşımın bebeğine aşırı sevineyim mesela bana mı doğuruyor yani?

Ama sizinkinde çok kaliteli sinsilik, çok efsane yalancılık var. Ben görüşmem.

Bebeği düşürmenin nazarla mazarla bi ilgisi olduğuna inanmam Rabbim onu öyle bir koruyor ki (embriyo sağlıklıysa). Ben de sizin yerinizde olsam gönül koyar hatta bundan sonrası için mesafe bile koyardım. Şeker hastasıymış peehh...

Benilk 3 ay kimseye söylemedim anneler hariç. Ama hiç bir arkadaşıma da sorular sormadım, hiç bir arkadaşım sosyal medyadan öğrenmedi minik mesajlarla kamera aramalarıyla onlara özel sürprizler yaptım. El gördüğüm tanıdıklar sosyal medyadan gördü sadece. Bence uzaklaşmanız yerinde bir hareket olur

Aynısını en yakın dediğim kişi bana yaptı.ikimiz aynı anda bebigimizi düşürdük.sonra her gün sohbet ettik şunu yapalim şöyle hamile kalalım diye.megersem hamileymiş benden gizliyormus.ogrenince çok üzüldüm hatta ağladım.sorun saklaması değildi benim ona nazar değdirecegimi dusunmesiydi.onunla konuştum kırıldıgimi söyledim oda ben sen uzulursun diye sana söylemedim dedi.benim arkadaşım bu kadar ay geçmemişti sizinki bildiğin bilerek yapmış.

Merhaba,ben 1 yıldır hamilelik düşünüyorum ve bugün 9.ay.ilk aylarda bi arkadaşıma daha düşünmeden çocuk istiyoruz falan önümüzdeki aylarda dedim.oda biz düşünmüyoruz benım şekerim var fakan onu düzeltmem lazım dedi ve aylarca hep bu şekilde dedi.her görüştüğümüzde hamilelik düşünüyodunuz noldu falan diye sürekli soruyordu.bende işte şu değerim kötü falan filan diyorum.ama kendisi biz hiç düşünmüyoruz diyordu.en son görüşmemizde karnı biraz şişti dedi bende intölerans var ondan kilo alıyorum falan dedi.aradan 1 hafta geçti görüşemedik o evrede foto koymuş hamileyim diye ve çocuk 4 aylıkmış.ve biz 4 ay boyunca hiçbirşey söylememiş düşünüyoruz vs diye ama bana bütün ayrıntılarıyla sorular soruyordu.ve bu olaydan sonra hayırlısı olsun dedim oda yaa evet söyleyemedik kızma beraberde kutlarız falan dedi.
Siz mi sordunuz karnın niye şiş diye

Back
X