Bence yanlışlıkla yapıyorBenide beğenmedi,hiçte umurumda değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yanlışlıkla yapıyorBenide beğenmedi,hiçte umurumda değil.
Bence yanlışlıkla yapıyor
Kafalar karışık bugün sabah sabah bir konuyu yanlış anladım polis jandarma diye böğründüm de ne olur ne olmaz diyorum şimdiCevabı kendi versin bence:))
Kafalar karışık bugün sabah sabah bir konuyu yanlış anladım polis jandarma diye böğründüm de ne olur ne olmaz diyorum şimdi![]()
Anam kızkaredeşim ameliyat oldu onun yanında 2 haftadır evde tek kalınca korkuyom ışık açık da uyuyamıyorumUykusuzmu kaldın yoksa![]()
Anam kızkaredeşim ameliyat oldu onun yanında 2 haftadır evde tek kalınca korkuyom ışık açık da uyuyamıyorumbaya bi uykusuzum ya
Doğaüstü şeylerden korkuyom ya :) yoksa insandan korkmam da işte ne bilim iyi ya kist aldılar ama baya sezeryan gibi ameliyat etmişler kızıNiye korkuyonmki bişicik olmaz,çok geçmiş olsun kardeşine şimdi nasıl iyimi.
Doğaüstü şeylerden korkuyom ya :) yoksa insandan korkmam da işte ne bilim iyi ya kist aldılar ama baya sezeryan gibi ameliyat etmişler kızı
Evet biizm kuş geceleri hortluyor kafeste ordan oraya huylanıyorum geçen gece kafesin kapağını açmış daha önce yaptığını bilmesem evden koşarak kaçardım yeminlenSeslerden filan etkileniyorsun herhalde.
Kapalı ameliyat olsaymış ya daha rahat ederdi.
Evet biizm kuş geceleri hortluyor kafeste ordan oraya huylanıyorum geçen gece kafesin kapağını açmış daha önce yaptığını bilmesem evden koşarak kaçardım yeminlenbenim kardeşin olmuyormuş o şekilde ameliyatı
Sürekli yer içer s. :) ve uyur işi gücü yok tabe hayat ona güzelKuşa bak sen gececi desene ne haltlar ediyor öyle bakalım:))
Farklı bişey demekki.
Niye yanlışlıkla yapiyim ki gayet bilinçli okuyorum hoşuma gideni beğeniyorum gitmeyeni de beğenmiyorum siz hic yapmıyor musunuz bunu..Bence yanlışlıkla yapıyor
Sürekli yer içer s. :) ve uyur işi gücü yok tabe hayat ona güzel![]()
Niye yanlışlıkla yapiyim ki gayet bilinçli okuyorum hoşuma gideni beğeniyorum gitmeyeni de beğenmiyorum siz hic yapmıyor musunuz bunu..normalde cevap verilecek bir sey degil ama madem merak edildi açıklayayım dedim.
sonuçta konu bizim konumuz değil.trollemeyelim arkadaşı
Senin gibi düzenli beğeni yapanı ilk kez gördük de şaşırdık tabi haliyleNiye yanlışlıkla yapiyim ki gayet bilinçli okuyorum hoşuma gideni beğeniyorum gitmeyeni de beğenmiyorum siz hic yapmıyor musunuz bunu..normalde cevap verilecek bir sey degil ama madem merak edildi açıklayayım dedim.
sonuçta konu bizim konumuz değil.trollemeyelim arkadaşı
Aynı şeyleri söylüyoruz evet ama üslubunuzu beğenmemiş olabilirim.Biz ne dedik peki,2 aylık sevgili arkasından salya sümük ağlamanın mantıksızlığını söyledik demi.
Allah şaşırtmasin ne diyimSenin gibi düzenli beğeni yapanı ilk kez gördük de şaşırdık tabi haliyle![]()
Aynı şeyleri söylüyoruz evet ama üslubunuzu beğenmemiş olabilirim.
Fikirlerime bu kadar önem verdiğiniz için teşekkür ederim![]()
Kızar gibi döver gibi suçlayıcı empatiden uzak dalga gecici usluplari sevmiyorum napiyim..Üslupta ne varmış,yıllardır buradayım yaşça küçük olanlara hep evlat derimde ondan..
neyi beğenmediğini hatırlamıyorsun demi ?Kızar gibi döver gibi suçlayıcı empatiden uzak dalga gecici usluplari sevmiyorum napiyim..
Evlat demende sakinca yoktur küçüklerine.
Bende kuzum canim derim mesela.
Gayet şirin bişey bence