Bu aşk acısı ne zaman geçicek

Seslerden filan etkileniyorsun herhalde.
Kapalı ameliyat olsaymış ya daha rahat ederdi.
Evet biizm kuş geceleri hortluyor kafeste ordan oraya huylanıyorum geçen gece kafesin kapağını açmış daha önce yaptığını bilmesem evden koşarak kaçardım yeminlen :D benim kardeşin olmuyormuş o şekilde ameliyatı

Evet biizm kuş geceleri hortluyor kafeste ordan oraya huylanıyorum geçen gece kafesin kapağını açmış daha önce yaptığını bilmesem evden koşarak kaçardım yeminlen :KK70: benim kardeşin olmuyormuş o şekilde ameliyatı

Kuşa bak sen gececi desene ne haltlar ediyor öyle bakalım:))
Farklı bişey demekki.

Bence yanlışlıkla yapıyor
Niye yanlışlıkla yapiyim ki gayet bilinçli okuyorum hoşuma gideni beğeniyorum gitmeyeni de beğenmiyorum siz hic yapmıyor musunuz bunu..😁😁normalde cevap verilecek bir sey degil ama madem merak edildi açıklayayım dedim.
sonuçta konu bizim konumuz değil.trollemeyelim arkadaşı

Niye yanlışlıkla yapiyim ki gayet bilinçli okuyorum hoşuma gideni beğeniyorum gitmeyeni de beğenmiyorum siz hic yapmıyor musunuz bunu..😁😁normalde cevap verilecek bir sey degil ama madem merak edildi açıklayayım dedim.

Biz ne dedik peki,2 aylık sevgili arkasından salya sümük ağlamanın mantıksızlığını söyledik demi.

Senin gibi düzenli beğeni yapanı ilk kez gördük de şaşırdık tabi haliyle :D

Üslupta ne varmış,yıllardır buradayım yaşça küçük olanlara hep evlat derimde ondan..
Kızar gibi döver gibi suçlayıcı empatiden uzak dalga gecici usluplari sevmiyorum napiyim..
Evlat demende sakinca yoktur küçüklerine.
Bende kuzum canim derim mesela.
Gayet şirin bişey bence

Kızar gibi döver gibi suçlayıcı empatiden uzak dalga gecici usluplari sevmiyorum napiyim..
Evlat demende sakinca yoktur küçüklerine.
Bende kuzum canim derim mesela.
Gayet şirin bişey bence
neyi beğenmediğini hatırlamıyorsun demi ? :D valla ben beğenmeyince hiç bişe koymuyorum geçiyorum ya da banlanana kadar deliriyorum kendimden geçiyorum :) manyağım çünkü tabi aslında senin yaptığın mantıklı da keşke yapabilsem ah keşke

Back
X