Seni cok iyi anliyorum. Bende aileme cok düskünüm. Hele ki anneme. Bunu pek belli edemem ama bu böyledir. Annemi evde yalniz birakmaktan hic hoslanmiyorum. Bu yüzden disari hayatimda cok fazla yoktur. Simdi buna birde yakinda evlenip buradan ayrilip ailemi gurbette birakacagim ekleniyor. Daha cok baglanasim geliyor aileme. Ama suda bir gercek her disi kus yuvasini terk eder. Günün birinde. Yavas yavas kendini alistirmaya calis. Aileninde kendine ait bir yasami var. Bundan emin ol. Hatta evlendikten sonra bile sen cok üzüleceksin onlar cok üzülecek ama zamanla alisilacak bu duruma. Insanoglu herseye alismaya meyilli. Zaman gerek sadece. InsaAllah hakkinda herseyin hayirlisi olur.
annem babam beraber canım ama anneme daha düşkünüm babama anneme yaptığım gibi zırt pırt sarılamam, ama onada çok düşkünüm şimdi yurt dışında olduğu için ondan bahsetmedim.Bana açıkçası bu halin hiç normal gelmedi. Annen baban beraber mi sırf annene olan düşkünlüğünden söz etmişsin ayrıca tek çocuksun sanırım?
Bunlardan kaynaklanan bir fazladan ilgi görme halin oluşmuş gibi geldi bana.
Biraz kendini frenlemeye çalış. Sonuçta yaşantının tamamında annen olmayacak. Eşin ve sen birlikte bir hayat kuracaksınız.
Sözlün şimdi peki nasıl istersen diyor olabilir, ama ileri tarihte bu kadar anlayışlı olacağını sanmam.
Empati yap, o annesine bu kadar düşkün olsa hoşuna gider miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?