Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğneler korkulacak gibi değil boşuna kendinizi strese sokmayın çok basit ben de bugün aşılamamı oldum hayırlısı ile inşaallah tutunurKizlar dun asilama tedavim basladiletu hap verdi pazar gunune kadar yiyecegim ve pazar gunu saat 4 de inelerimi vurmaya basliyacam sanriim biraz korkuyorum siz nasil yaptiniz nsil gecti o surec gelin dertleselim
![]()
Ben de aynı ilaçtan kullandım ve vatanım ilacı kullandım. 5 gün sonra 2 tane iğne yaptım kendi karnımaKizlar dun asilama tedavim basladiletu hap verdi pazar gunune kadar yiyecegim ve pazar gunu saat 4 de inelerimi vurmaya basliyacam sanriim biraz korkuyorum siz nasil yaptiniz nsil gecti o surec gelin dertleselim
![]()
Insallah rabbim gonlunuze gore versinİğneler korkulacak gibi değil boşuna kendinizi strese sokmayın çok basit ben de bugün aşılamamı oldum hayırlısı ile inşaallah tutunur
Ayy ay insallah tutarsa yuzun guler bugun kacinci gununBen de aynı ilaçtan kullandım ve vatanım ilacı kullandım. 5 gün sonra 2 tane iğne yaptım kendi karnımasonrasın da aşılamam oldu 25 mm olmuştu yumurtam ilaçsız büyümüş dedi dr
aşılamam da 2 dk bile sürmedi koşa ve ağrısız bir işlem. Sonrasın da aşırı bel ağrım oldu olmaya devam ediyor
![]()
Benimde yumurtalarimda bir sorun olmadigini soyledi drBen de aynı ilaçtan kullandım ve vatanım ilacı kullandım. 5 gün sonra 2 tane iğne yaptım kendi karnımasonrasın da aşılamam oldu 25 mm olmuştu yumurtam ilaçsız büyümüş dedi dr
aşılamam da 2 dk bile sürmedi koşa ve ağrısız bir işlem. Sonrasın da aşırı bel ağrım oldu olmaya devam ediyor
![]()
9 üncü günümAyy ay insallah tutarsa yuzun guler bugun kacinci gunun![]()
Guzel gunleri ikimizde gorruz insallah9 üncü günümçok az kaldı inş hayırlısıyla sonuç alırız. Siz de korkmayın güzel günler yakın
![]()
Ne gbi belirtin var canim9 üncü günümçok az kaldı inş hayırlısıyla sonuç alırız. Siz de korkmayın güzel günler yakın
![]()
Aşırı derece de bel ağrısı nadiren kasık ağrısı ve 2 kere sabah kalktığım da idrar kaçırmışımNe gbi belirtin var canim
Bn daha yapmadim canim cuma gunu yapilacak bnm asilamaAşırı derece de bel ağrısı nadiren kasık ağrısı ve 2 kere sabah kalktığım da idrar kaçırmışımSen de nasıl belirtiler var canım.
Insallah tutmustur.yaa napiyosunuz suan surekli dinleniyirmusunuz?Aşırı derece de bel ağrısı nadiren kasık ağrısı ve 2 kere sabah kalktığım da idrar kaçırmışımSen de nasıl belirtiler var canım.
Aaa doğru söylemiştiniz. İnş tutmuştur. Dinleniyorum son 1/2 gündür çamaşır astım 1 gün de yemek yaptım sürekli yattım çünkü belim çok ağırıyor ayakta kalınca.Insallah tutmustur.yaa napiyosunuz suan surekli dinleniyirmusunuz?
Benim bel ağrım çok var ve 2 kere idrar kaçırdım. Ara sıra da kasık ağrısı var. Benim de 9. GünümArkadaşlar benimde aşılamamın 10. Günü kasıklarda hafif ağrı var gibi sizlerde belirtiler nasıl
Dinlenin lutfen.yormayin kendinizi ve sut urunleri tuketin protein agirlikli beslenin.ceviz fistik findik tuzsuz olanlari tuketin kahve icmeyin.gerisi rabbime kalmis siz onlemini alinAaa doğru söylemiştiniz. İnş tutmuştur. Dinleniyorum son 1/2 gündür çamaşır astım 1 gün de yemek yaptım sürekli yattım çünkü belim çok ağırıyor ayakta kalınca.
İnanın dikkat ediyorumDinlenin lutfen.yormayin kendinizi ve sut urunleri tuketin protein agirlikli beslenin.ceviz fistik findik tuzsuz olanlari tuketin kahve icmeyin.gerisi rabbime kalmis siz onlemini alinvee bol.bol dua
Bu ara da bir dua okuyorum size de atayım siz de okursunuzDinlenin lutfen.yormayin kendinizi ve sut urunleri tuketin protein agirlikli beslenin.ceviz fistik findik tuzsuz olanlari tuketin kahve icmeyin.gerisi rabbime kalmis siz onlemini alinvee bol.bol dua
Tamam kulllaniirm buarada siz neden asilama yaptiniz esinidemi sorun var yoksa sizde mi bizde esim de sorun varİnanın dikkat ediyorumsüt içerken tam yağlı için kullanın.
![]()
Okurum ben bol bol bu duayiBu ara da bir dua okuyorum size de atayım siz de okursunuz![]()